Bed and Breakfast Middelfart

Her på siden kan du finde Bed and Breakfast i Middelfart. Der er mange skønne B & B i Middelfart, hvor du kan bestille privat overnatning til din ferie i Middelfart.

Find et Bed and Breakfast, der lige passer dig, enten ved at klikke på kortet, eller ved at kigge i listen nedenunder. 

Har du allerede besøgt et Bed and Breakfast i Middelfart, vil vi rigtig gerne høre om dine oplevelser der - klik blot på det Bed and Breakfast, du har besøgt, og skriv en kommentar - vi glæder os til at høre om dine erfaringer.

Kathrinelyst B & B

Kathrinelyst B & B

Familie rum med plads til 5 personer, rummet er indrettet med hems hvorpå der er 3 sovepladser, som for børn er et `hit`at sove der.
Kroghøjgård - Bed & Breakfast

Kroghøjgård - Bed & Breakfast

Lille lejlighed med eget bad og toilet.
Toldboden Bed & Breakfast

Toldboden Bed & Breakfast

Der er kun to minutters gang til skov eller bymidte og vi har meget fine fiskemuligheder lige udenfor døren.

Hvorfor nøjes med små billeder og kort info om et Bed and Breakfast Middelfart, som du finder i brochurer og aviser, når du på vores side kan finde mange billeder og meget information omkring et muligt Bed and Breakfast i Middelfart. Du kan også gøre det, når det lige passer dig. Vores side er åben for søgning efter Bed and Breakfast i Middelfart døgnet rundt, året rundt. Vi har mange besøgende, som søger efter Bed and Breakfast Middelfart, så er du udlejer i Middelfart, kan du lave en gratis tilmelding af dit Bed and Breakfast i Middelfart. Se mere i menuen.