Bed and Breakfast Middelfart

By The Bridge tilbyder nyrenoverede værelser med udgang til en smuk have og skov. Beliggende ved skoven i Staurbyskov, kun en kort gåtur til Lillebælt.

Tilbud på overnatning Middelfart

Find en billig overnatning Middelfart og spar op til 78%!

Søg tilbud på overnatning ved en prissammenligning fra mere end 200 udbydere.

Lille lejlighed med eget bad og toilet.
Der er kun to minutters gang til skov eller bymidte og vi har meget fine fiskemuligheder lige udenfor døren.
Familie rum med plads til 5 personer, rummet er indrettet med hems hvorpå der er 3 sovepladser, som for børn er et `hit`at sove der.
 

Bed and Breakfast i Danmark

Bed and Breakfast Middelfart

Her på siden kan du finde Bed and Breakfast i Middelfart. Der er mange skønne B & B i Middelfart, hvor du kan bestille privat overnatning til din ferie i Middelfart.

Find et Bed and Breakfast, der lige passer dig, enten ved at klikke på kortet, eller ved at kigge i listen nedenunder. 

Har du allerede besøgt et Bed and Breakfast i Middelfart, vil vi rigtig gerne høre om dine oplevelser der - klik blot på det Bed and Breakfast, du har besøgt, og skriv en kommentar - vi glæder os til at høre om dine erfaringer.

Hvorfor nøjes med små billeder og kort info om et Bed and Breakfast Middelfart, som du finder i brochurer og aviser, når du på vores side kan finde mange billeder og meget information omkring et muligt Bed and Breakfast i Middelfart. Du kan også gøre det, når det lige passer dig. Vores side er åben for søgning efter Bed and Breakfast i Middelfart døgnet rundt, året rundt. Vi har mange besøgende, som søger efter Bed and Breakfast Middelfart, så er du udlejer i Middelfart, kan du lave en gratis tilmelding af dit Bed and Breakfast i Middelfart. Se mere i menuen.