Autocamper udlejning i Tyskland

Caravan und Camping Peitz GmbH

Caravan und Camping Peitz har både salg og udlejning af ...

McRent

McRent udlejer autocampere fra mange byer i Tyskland, blandt andet ...

Schleswig Wohnmobile

Schleswig Wohnmobile udlejer autocampere fra Schleswig i Tyskland. ...

Wohnmobilvermietung Jofis

Wohnmobilvermietung Jofis er et lille firma med 3 autocampere til ...

MietCamper GmbH

Mietcamper er et lille autocamper udlejningsfirma i Bielefeld ...

Autocamper udlejning i Tyskland

Autocamper udlejning i Tyskland er blevet populært, fordi priserne er mere fordelagtige end i Danmark. På kortet herunder kan du se, hvor de forskellige autocamper udlejere i Tyskland ligger, og på listen nedenunder kan du se information om de enkelte udlejere af autocampere i Tyskland ligger.

Selvom prisen er god, når du lejer en autocamper i Tyskland, er der også visse ulemper forbundet med det. Læs mere om dette nede under "Autocamper udlejning i Tyskland".

Selvom prisen er god, når du lejer en autocamper i Tyskland, er der også visse ulemper forbundet med det. Den nok væsentligste ulempe i forbindelse med at leje en autocamper i Tyskland er sprogbarrieren. Er du en haj til tysk er det selvfølgelig ikke noget problem, men kniber det lidt med gloserne, skal du huske at bruge god til på at læse den tyske lejekontrakt for autocamperen. Opstår der problemer undervejs på din tur i en i Tyskland lejet autocamper, foregår kommunikationen naturligvis på tysk. Vær desuden opmærksom på, at når du lejer en autocamper i Tyskland, så er den selvfølgelig på tyske plader, og du kan derfor være sikker på at rigtig mange tyskere kommer hen og sludrer, fordi de tror du er tysker...og det kan være rigtig hyggeligt, men også lidt anstrengende, hvis du ikke er så god til tysk ;-)

Vi har selv prøvet at leje en autocamper i Tyskland, hos Mietcamper, som har fået gode anmeldelser med på vejen på nettet af andre danskere. Det var en rigtig god oplevelse, og alting fungerede perfekt. Vi overvejede først at leje en autocamper i Danmark, fordi vi netop blev fristet af de såkaldte tyske priser, og vi var villige til at betale lidt ekstra for danske forhold, men det viste sig, at vi kunne skære det kvarte af prisen ved at leje autocamperen et stykke nede i Tyskland.

I vores søgning efter et godt sted at leje en autocamper i Tyskland, kom vi om ved mange autocamperudlejere lige syd for grænsen. De henvender sig direkte til danskere, der gerne vil leje en autocamper lidt billigere, og mange af dem samarbejder med, eller er afdelinger af, danske udlejere af autocampere. Vores umiddelbare indtryk er, at priserne er lidt højere lige syd for grænsen, end hos udlejere af autocampere længere nede i Tyskland.

Finder du ikke den autocamper du vil leje i Tyskland her på siden, prøv da at tage et kig på erento.com.

rejser-rundt.dk