Bed and Breakfast i Danmark

Senest opdaterede Bed and Breakfast

Vi tilbyder overnatning i et meget roligt kvarter. Hos os få du din helt egen 40 m2 store lejlighed med egen indgang, køkken, stue, soveværelse og badeværelse. Der er gratis internet, kabel tv, stort nyt fladskærms tv, udgang til egen terrasse hvor du kan nyde en kop kaffe. - vi giver naturligvis kaffen, og der er også te, hvis du foretrækker det. I soveværelset er der behagelig dobbeltseng, og i stuen er der en sovesofa. Desuden er der to behagelige lænestole, bøger og magasiner, et lille arbejdsbord og der er naturligvis rent og pænt, når du ankommer.

Tilbud på overnatning

Find en billig overnatning og spar op til 78%!

Søg tilbud på overnatning ved en prissammenligning fra mere end 200 udbydere.

Pt. 3 hyggelige værelser fra 300 kr. pr. nat incl. 2 personer. Morgenmad 50 kr. pr. person. Fri adgang til have og spisestue. Man må gerne medbringe egen mad, og evt. tilberede den på grillen. Vi har flere terrasser i haveområdet, heraf en permanent overdækket og en anden der overdækkes efter behov. Kun 500 m fra hovedvejen og 7 km. fra Gedser færge.

Bo i hyggelige og naturskønne omgivelser i forbindelse med du skal opleve Roskilde eller København. Vi har to fuldt møbleret værelser med alle fornødenheder til at gøre dit ophold hjemmeligt. Og med en pris der er noget billigere end hotel.

Qstay Bed & Breakfast er placeret på Palnatokesvej i hjertet af Odense C. Vi tilbyder Bed & Breakfast i lyse værelser med eget fladskærms TV og gratis WIFI.

Hyggelig, nyrenoveret bed and breakfast lejlighed med to værelser, i et dejligt byhus i 8900 Randers Centrum. Tæt på kulturliv, spisesteder og seværdigheder. Vi har et dobbeltværelse med en dobbeltseng, og et familieværelse med 4 sengepladser.

BB-Hotel AArhus tilbyder overnatninger til rimelige priser, og i skønne omgivelser. Morgenmad er altid inkluderet, og der er gratis WiFi og gratis parkering ved hotellet.

Romantisk firlænget landsbyidyl med dejlig lukket gårdsplads, og smuk parklignende have. Til dig, som ønsker voksentid i fred og ro i smukke omgivelser.

Dyp fødderne i Arresø. 2 enkeltværelser og 2 dobbeltværelser i Nordsjælland. Åben hele året.

Tag hele familien med til Nymarksminde! Om enten det er på vores Bed & Breakfast, eller sjove Bondegårdsferie, så tilbyder vi overnatning i rare og hyggelige omgivelser til virkelig gode priser.

Skønt beliggende B&B, med plads til 7 personer. Vi bor fem km uden for Næstved tæt på mange naturoplevelser og attraktioner. Mulighed for leje af kajak og cykler samt swimmingpool.

Juelsminde Vandrerhjem og Bed and Breakfast ligger i hjertet af Juelsminde by, tæt havnen og marinaen, med direkte adgang til stranden. Vi har værelser fra 1 - 6 personer. Der er nye fælles bad og toiletfaciliteter, TV-stue, fælleskøkken og adgang til dejlig terrasse.

I stuehuset er der 4 store værelser samt bad/toilet, med i alt 8 senge, hvor der tilbydes Bed & Breakfast. Der er 2 renoverede lejligheder i den gamle vandmølle fra 1700-tallet med plads til max. 6 personer i hver og med alle moderne bekvemmeligheder.

 

Bed and Breakfast i Danmark

Bed and Breakfast i Danmark

Her på siden kan du finde Bed and Breakfast i Danmark. Der er mange skønne Bed and Breakfast i Danmark, hvor du kan overnatte på din ferie i Danmark.

Find et dansk Bed and Breakfast, der lige passer dig, ved at kigge på et område nedenunder. 

Har du allerede besøgt et Bed and Breakfast, vil vi rigtig gerne høre om dine oplevelser der - klik blot på det Bed and Breakfast, du har besøgt, og skriv en kommentar - vi glæder os til at høre om dine erfaringer.

Hvis du selv har et Bed and Breakfast, men ikke kan finde det her på siden, skal du blot kontakte os. Det er gratis at få dit Bed and Breakfast med på siden. Hvis du har fundet dit Bed and Breakfast her på siden og ønsker ændringer, er du også meget velkommen til at kontakte os.

Populært at søge efter Bed and Breakfast i Danmark på internettet

Når vi tidligere skulle søge efter et Bed and Breakfast, gjorde vi det oftest ved at ringe til de lokale turistbureauer eller se efter Bed and Breakfast skiltene ved vejen, men sådan er det ikke længere. De kendetegnende Bed and Breakfast skilte i vejsiden bliver naturligvis stadig brugt, men oftest foregår søgningen efter et Bed and Breakfast hjemme foran computeren.

Internettet har gjort det nemt og enkelt at søge efter Bed and Breakfast i Danmark. Vi har mulighed for på forhånd at få mange oplysninger omkring de enkelte Bed and Breakfast, f.eks. info, billeder, specielle forhold osv., og ikke mindst mulighed for at gøre det, når det lige passer os. Der er rigtig mange Bed and Breakfast, som har deres egen hjemmeside, som du kan finde ved en søgning i f.eks. Google, men oftest er det noget nemmere at finde et Bed and Breakfast, hvor næsten alle steder er at finde.

Det er netop vores mål med denne side om Bed and Breakfast. Vi ønsker at samle alle Bed and Breakfasts i Danmark med egen hjemmeside, hvor du kan finde meget mere information omkring det enkelte Bed and Breakfast. Vi har fundet det nemmest at sætte alle Bed and Breakfast på et Google Maps kort, som giver dig et rigtig godt overblik.