Bed and Breakfast Bornholm

BB-Hotel Rønne tilbyder en billig hotelovernatning med ordentlige forhold og central placering.Hotellet er et selvbetjeningshotel, med samme lave pris hele året rundt.


Store Torv 17, 1
3700 Rønne

Tilbud på overnatning Bornholm

Find en billig overnatning Bornholm og spar op til 78%!

Søg tilbud på overnatning ved en prissammenligning fra mere end 200 udbydere.

Gården ligger ca.5 km fra det idyliske Snogebæk som er en skøn turistperle, hvor der er rig mulighed for at spise et godt måltid eller at gå på cafe. På Myregaard kan du vælge at leje en lejlighed til 2 eller 4 personer, et dobbeltværelse , eller et familieværelse. Der er også mulighed for opredning.
Udegårdsvejen 3
3730 Nexø

Vi tilbyder ophold med sjæl i et hyggeligt og uformelt miljø! Vi holder åbent hele året og vi er et godt alternativ for erhvervsrejsende.


Strandvejen 49
3770 Allinge-Sandvig

Pension Sandbogaard er et lille intimt og hyggeligt familiedrevet b&b pensionat på øen Bornholm.


Landemærket 3
3770 Allinge-Sandvig

Klostergården er Bornholms ældste pensionat. Siden 1901 har det budt gæster velkommen fra nær og fjern.


Østergade 7
3770

Danchelshus er en lille pension sjældent af sin slags på Bornholm. Der er tre dobbeltværelser med bad. De to har udsigt mod vandet.


Havnegade 38
3770 Allinge
Et lille hyggeligt pensionat beliggende i Pedersker by. Eget toilet og bad på værelserne.
Pedersker Hovedgade 43
3720 Åkirkeby
Bo i den gamle købmandsgård der oser af sjæl og charme med den fantastiske Bornholmske natur som nabo.
Søndergade 9
3740 Svaneke
Velkommen til Gyldensgård. På Gyldensgård tilbyder vi et ferieophold midt i den dejlige bornholmske natur. Nyd nattergalens sang i skoven udenfor vinduerne og åens rislen i de lune sommeraftener. Her er masser af frisk luft, fred og ro, men samtidig ligger vi tæt på flere af de idylliske byer.
Svanekevej 63
3740 Svaneke
 

Bed and Breakfast i Danmark

Bed and Breakfast Bornholm

Her på siden kan du finde Bed and Breakfast på Bornholm. Der er mange skønne Bed and Breakfast på Bornholm, hvor du kan overnatte på din ferie på Bornholm.

Find et Bed and Breakfast, der lige passer dig, enten ved at klikke på kortet, eller ved at kigge i listen nedenunder. 

Har du allerede besøgt et Bed and Breakfast, vil vi rigtig gerne høre om dine oplevelser der - klik blot på det Bed and Breakfast, du har besøgt, og skriv en kommentar - vi glæder os til at høre om dine erfaringer.

Hvorfor skal man nogle steder kontakte et bureau for blot at leje et Bed and Breakfast Bornholm? Det finder vi også besværende, hvorfor du hos os finder kontaktoplysninger på alle udlejere af Bed and Breakfast på Bornholm. Herefter kan du tage direkte kontakt til udlejeren, og dermed meget nemt få afklaret spørgsmål, hvis det er tilfældet. Er du udlejer af Bed and Breakfast Bornholm og også ønsker at have den direkte kontakt med lejerne, kan du med stor fordel oprette en annonce for dit Bed and Breakfast på Bornholm her på siden. Det koster ikke noget, så skynd til at klikke på Tilmeld i menuen.