Bed and Breakfast Fyn

På Gelskov Gods har vi 12 dobbelte værelser og en suite indrettet med kunst og nøje udvalgt interiør. Her er skønhed og ro i højsædet, og vi har lagt særlig vægt på en meget personlig ånd og god komfort.


Gelskovvej 10
5750 Ringe

Tilbud på overnatning Fyn

Find en billig overnatning Fyn og spar op til 78%!

Søg tilbud på overnatning ved en prissammenligning fra mere end 200 udbydere.

Blot 150 meter fra Marstal lystbådehavn, ligger vores hyggelige og charmerende Bed and Breakfast. Et yderst charmerende hus, idyllisk og fredeligt beliggende med kort afstand til strand, indkøb, oplevelser m.m. Værelserne er indrettet i maritim stil. Der er i alt 3 dobbeltværelser.


Sølvgade 9
5960 Marstal

Tåsinge B&B er en ny moderne, lys og indbydende ferielejlighed i stråtækt landejendom. Beliggende i landsbymiljø 8 km fra Svendborg.


Strammelse Gade 37, Tåsinge
5700 Svendborg

Her på Kildegaarden Bed & Breakfast kan du overnatte én eller flere nætter, med eller uden forplejning. Du kan opleve roen og autenciteten på landet og nyde samværet med dine kære, tæt på et rigt natur- og dyreliv, i et af de skønneste områder af Danmark. I skolernes ferier tilbyder vi også bondegårdsferie.


Frørupvej 17
5871 Frørup

Velkommen til Solkrogens Udlejning/B&B i Marstal på Ærø. Huset har 3 dejlige dobbelt værelser (to beliggende på 1.salen med eget TV, og et beliggende i stueetagen), fælles køkken, fælles badeværelse og fælles stue.


Solkrogen 2
5960 Marstal, Ærø

Fantastisk og ugenert beliggende feriebolig direkte i Svanninge Bakker med storslået udsigt. Den arkitekttegnede Utzon villa på den 3 tdr. land store grund er en unik og fredfyldt oase.


Odensevej 155
5600 Faaborg
I ro og fred ligger Holmegaarden i Ærøs dejlige natur tæt ved Østersøen. Et helt nyindrettet feriested med alle moderne faciliteter.
Ryggerholmevej 1
5970 Ærøskøbing

By The Bridge tilbyder nyrenoverede værelser med udgang til en smuk have og skov. Beliggende ved skoven i Staurbyskov, kun en kort gåtur til Lillebælt.


Staurbyskovvej 19
5500 Middelfart

EngholmBB i Odense er et hyggeligt lille Bed & Breakfast med nyistandsatte, lyse lejligheder, komfortabelt indrettet med eget bad, toilet samt trinette køkken til en favorabel pris. Derudover tilbyder gratis parkering og WIFI.


EngholmBB
5000 Odense

Velkommen til Grambo Bed and Breakfast midt på Fyn, med kort afstand til Odense og mange andre oplevelser og aktivitetstilbud. Til vore gæster tilbyder vi 1 dobbeltværelse og 1 familieværelse, samt opholdsstue og gæstebadeværelse.


Grambovej 50, Nårup
5690 Tommerup

BnB Odense byder jer indenfor til hyggelige, lyse værelser, der er udført i en moderne stil og udstyret med nye elevationssenge, så I er garanteret en god nats søvn.


Abels Alle 46
5250 Odense SV

2 skønne dobbeltværelser i østfløjen af stuehuset - med fælles minikøkken, toilet og bad - WIFI


Byvej 9, Skalkendrup
5800 Nyborg
Vores hyggelige bed and breakfast ligger i den gamle Andresens Købmandsgård i centrum af Kerteminde.. Her bor man lige ved hovedgaden, et stenkast fra kirken og med lillestranden som nabo.
Andresens Købmandsgård 4
5300 Kerteminde

Bøjden Cottage er bed and breakfast i charmerende fynske omgivelser med udsigt over Lillebælt. Der er 3 dobbeltværelser med eget badeværelse og udgang til egen terrasse.


Sønder Hjørnevej 2, Bøjden
5600 Faaborg
Velkommen til Bagergade Bed and make your own Breakfast / ferielejlighed /dobbeltværelse. Ferielejligheden ligger på 1. sal. Der er en vidunderlig udsigt over trætoppene, så I tror ikke I er midt i byen med dens pulserende liv. Men det er I....ud og oplev - hjem og finde roen. Sådan skal det være på feriedage.
Bagergade 47
5700 Svendborg

Økologisk Bed & Breakfast. Guesthouse Harmoni byder på et behageligt ophold med virkning på både krop og sjæl. Glade farver og harmoniske toner er basis for indretningen. Beroligende musik og dufte strømmer gennem huset – her er der grundlag for at stresse af på både tanker og sjæl.


Vejsnæs 2
5970 Ærøskøbing
Ferie på landet. Lejligheder. Værelser og Bed and Breakfast.
Skattebøllevej 20, Ennebølle
5953 Tranekær

Midt i den smukt beliggende Ærø Naturpark finder du en et helt unik Bed & Breakfast, kun ca. 200 meter fra Det Sydfynske Øhav og ca. 6 km fra eventyrbyen Ærøskøbing. Der er tre dobbeltværelser, som udlejes med eller uden morgenmad. Der er desuden et fælles opholdsrum med et lille køkken, samt et dejligt badeværelse.


Øster Bregningemark 15
5970 Ærøskøbing
I det tilhørende køkken/allrum har I mulighed for at tilberede jeres egen aftensmad. Vores store parklignende have indbyder til hyggestunder med mange kroge hvor et glas rødvin kan nydes med udsigt over søen eller vores egen bøgeskov.
Bøllemosegyden 75, Ravnebjerg
5491 Blommenslyst
Her kan du bo midt i Danmark i meget fredelige og rolige omgivelser og alligevel besøge fx. København eller Legoland på en enkelt dag.
Sdr. Esterbøllevej 17
5471 Søndersø

Danninghus har 6 lejligheder alle har TV, radio og eget badeværelse. Vi har 3 dobbeltværelser med eget badeværelse + 6 dobbeltværelser med fælles bad - ligeledes med radio & TV. Derudover festlokale til ca 100 personer med swimmingpool.


Sundbrovej 31
5700 Svendborg

Alberte Bed & Breakfast beliggende midt i Odense centrum i roligt kvarter, tæt ved banegård og H.C. Andersens museum. Dejlige komfortable værelser med kabel-tv og dvd. Mange faciliteter samt fri adgang til køkken og internet.


Sophie Breums Vej 10
5000 Odense
På det idylliske Tåsinge smukt beliggende i landsbymiljø med gadekær - midt i naturen med store skove og Valdemars Slot som nabo ligger Teglgaarden. Vi byder vore gæster velkommen til smagfuldt indrettede dobbeltværelser med udsigt - alle med dobbeltseng. I det ene værelse mulighed for opredning. Kun 5 km til Svendborg.
Jydevej 3
5700 Svendborg
Hyggelige værelser i skønt byhus med dejlig gårdhave.
Billesgade 9
5000 Odense C
Amalie Bed & Breakfast beliggende midt i Odense centrum i roligt kvarter, tæt ved banegården og H. C. Andersens museum. Dejlige komfortable værelser med fladskærm - Tv og dvd. (se siden værelser) Vi har en høj standard til billige priser. Mange faciliteter samt fri adgang til køkken og Internet.
Juelsgade 32
5000 Odense
2 dejlige dobbeltværelser og hyggelig lejlighed på 58 m2 i annex med vestvendt terrasse.
Troensevej 43, Tåsinge
5700 Svendborg
Dejlig b&b i centrum af Nyborg med eget badeværelse og toilet. Stort lyst værelse med plads til max.2 voksne og 2 børn
Kgs. Basstionsvej 13
5800 Nyborg
To lyse værelser med egen indgang fælles bad og toilet i nyrenoveret villa i Nyborgs norlige bydel.
Havrevej 18
5800 Nyborg
Vi kan tilbyde en selvstændig ferielejlighed med 2 soveværelser i et naturskønt område. 3 km fra fiskerbyen Søby.
Godthåb 5
5985 Søby
Vi bor i skøn natur lige ned til fjorden. Vi har markerne, hvor vi dyrker korn, og græsmarkerne med hestene. Hesselgaard er et sted der skal opleves.
Hesselvej 6
6400 Sønderborg
Du kan sidde på terrassen og nyde udsigten over Svendborg by og havet. Det er ren terapi for nydelse for krop og sjæl. Nye indendørs fællesarealer og værelser til billige priser.
Udsigten 1
5700 Svendborg
Her finder du det bedste af alt: 3 km. herfra ligger sydfyns bedste badestrand, Smørmosen 4 km.herfra ligger Thurø rev med rigt fugleliv, strandeng og skov.
Gambøtvej 24
5700 Svendborg
Dejligt enkelt- eller dobbelt værelse i villa med have fra 1915 beliggende tæt på centrum og rekreative områder. Værelset ligger i stueetagen, er lyst og komfortabelt med eget bad/toilet, TV, radio, IT-netværk.
Helgavej 10
5230 Odense M
Askeris er en slægtsgård beliggende lidt udenfor Faaborg med en enestående udsigt over det sydfynske øhav.
Svendborgvej 270
5600 Fåborg

Allegården på Fyn er en firelænget bindingsværksbondegård, som ligger i Kertinges smukke natur tæt på fjord og strand.


Ladbyvej 6, Kertinge
5300 Kerteminde
Velkommen til det populære Skibhus Bed & Breakfast i Odense centrum, tæt ved banegården og H. C. Andersen museum. Vi har dejlige komfortable værelser med eget bad og toilet.
Skibhusvej 152
5000 Odense
Vores hus er opført i 1916 og ligger tæt på hovedgaden i Assens. Ejendommen er på ca. 440 m2 plus kælder, og vi har derfor valgt at udleje en del af huset til turister.
Møllevej 8
5610 Assens
Blæsbjerghus ligger i smukke omgivelser ved Langesøskoven, i en lille landsby tæt på Morud by. I Morud by forefindes Super Brugsen, Slagter, frisør og tankkiosk, samt et dejligt nyrenoveret friluftbad.
Bredbjergvej 134
5462 Morud
Vi ligger som en lille oase midt i den gamle del af Svendborg.
Skattergade 14
5700 Svendborg
Alle har brug for at geare ned og slappe af, hengive sig til samtale og samvær. Når det ydermere kan foregå i smukke charmerende værelser i den prisbelønnede eventyr by Ærøskøbing, må det blive en optimal drøm, som vi vil gøre vort yderste for at opfylde.
Brogade 8
5970 Ærøskøbing
Kimberleysminde ligger i Trousløkke kun 15oo m. fra Marstal bymidte. Gården ligger fredeligt for enden af en lille blind vej, med udsigt til marker og Østersøen.
Trousløkkevej 9
5960 Marstal
Strandagergård er en landbrugsejendom med 20 hektar agerjord og 5 hektar skov. Den ligger meget idyllisk ved skov og strand.
Fredskovvej 10
5883 Oure
Velkommen til Brolundgaard.
Byvejen 42
5874 Hesselager
Exklusive værelser i Herregårdsstil. Velbeliggende ejendom kun ca. 1 km. fra det hyggelige Lundeborg, med god badestrand og fynsk hygge.
Boelsmosevej 40, Lundeborg
5874 Hesselager
Frederikshøj Bed & Breakfast er beliggende på Østfyn nær Frørup i smukke og idylliske omgivelser.Straks man kører på den grusbelagte vej, langs den tætte allé og ankommer til den gamle herskabelige 4-længede gård, fornemmer man roen der hersker på dette vidunderlige sted.
Kogsbøllevej 66E
5871 Frørup
6 dejlige værelser med TV. beliggende på 1. sal af nedlagt landejendom i naturskønne omgivelser. Der er 3 badeværelser, 2 køkkener og stor opholdsstue til deling mellem de 6 værelser. Der er adgang til tråløst netværk med adgang til internet. I stue etagen er der et stort aktivitetsrum med bordtennis, dart og bordfodbold.
Hagenborgvej 3, Tårup
5871 Frørup
Bakkelund er en mindre landbrugsejendom beliggende i dejlige naturomgivelser med egen sø og stor hyggelig have. På ejendommen har vi forskellige dyrehold, bl.a. køer, høns samt børnevenlige heste og boergeder.
Aavej 53
5856 Ryslinge
Engvejens B&B ligger i Stenstrup mellem Svendborg og Ringe, med kort afstand til tog, motorvej og Egeskov Slot.
Engvej 7
5771 Stenstrup
Naturskønt område. Kun 3 km til strand. Bade- og toiletfaciliteter
Bakkevej 2, Ollerup
5762 Vester Skerninge
Vi kan tilbyde et dejligt værelse i stueplan med egen indgang og udsigt til ugenert have. I haven kan vi tilbyde en dejlig hytte for to.
Svendborgvej 75
5750 Ringe
GULDBJERGHUS har hyggelige dobbeltværelser med fjernsyn, gratis WIFI (internet), og eget bad og toilet. Hos os oplever De Nordfyns landlige idyl, og et kik ud over de grønne marker så langt øjet rækker.
Guldbjergvej 32, Guldbjerg
5400 Bogense
Pilegaarden er oprindelig fra år 1762, og er en del af Lyø By, der som en af de få øer har bevaret den centrale landsby på øen. Der har i mange år været drevet landbrug på stedet, men den ene længe er nu bygget om og restaureret så den i dag fremstår hel ny med værelser og kursusfaciliteter.
Roestoftsvej 12
Lyø
Selvstændig velindrettet feriebolig. Store lyse værelser i hovedbygning, 3 km fra fra fiskerbyen Søby i naturskønt område nær herregården Søbygaard.
Albertslykke 8
5985 Søby
Folmerhus er 210 m2 med grund på 900 m2. Huset har 3 værelser med 2 badeværelser. Morgenmads stue. Vestvendt terasse, med mulighed for grill.
Smedegade 33
5970 Ærøskøbing
Sofies B&B er beliggende i centrum af middelalderbyen Ærøskøbing, i et gl. byhus fra 1863, kun 2 minutters gang fra torv og indkøb, 5 minutters gang fra Ø-havet, 10 minutters gang fra havn og færge og 15 minutters gang fra Ærøs bedste badestrand.
Søndergade 39
5970 Ærøskøbing
En ø i havet! Ren luft fra den altid friske brise fra havet, et par hvide skyer på den blå himmel, den hyggeligt feriebolig og det dejlige morgenmad hver morgen. Drømmeferie, Ren afslapning og det hele er bare hyggeligt, som de siger her på Ærø!
Rødegårdsvej 1, St. Rise
5970 Ærøskøbing
Bed & Nature - overnatning på ugebasis i Væksthuset og i Stalden - tilbyder vi dem som ønsker sig tæt på en økologisk gård med en helt og aldeles pragtfuld beliggenhed. Dette mange hundrede hektar store naturreservat; sammensat af et større intensivt opdyrket areal ind i land og et langstrakt afvekslende terræn langs Østersøen med bækforløb, vandhuller, vådområder, strand, klint og enge, er sammen med gården Vesteraas 20 hektar, rammen om de to ferielejligheder.
Voderup 41
5970 Ærøskøbing
Velkommen til vort kære hjem på Ærø, et fristed væk fra storbyens stress og jag. Vi har i de sidste 14 år drevet dette hyggelige Bed & Breakfast, i udkanten af Marstal.
Trousløkkevej 8
5960 Marstal
Besøg vores lille Bed And Breakfast. Vi bor Ca. 3 km udenfor Marstal på cykelruten til Ærøskøbing.
Færgevej 66
5960 Marstal
Fantastiske omgivelser. Dejlige naturområder. Børnevenlig strand og top moderniseret hus med 4 dobbelte værelser, samt en rigtig flot lukket have.
Slotsgade 8
5953 Tranekær
Bed and Breakfast og pension i skønne omgivelser på Langeland.
Fæbækvej 25
5953 Tranekær
Anna Hus er en tolænget stråtækt ejendom beliggende midt på Langeland med ca. 2 km. til stranden. Huset er omgivet af marker og skov på alle sider.
Lismosevej 14, Tullebølle
5953 Tranekær
Du finder os 3,5 km udenfor Rudkøbing på vej mod Spodsbjerg. Vi bor i et nedlagt andelsmejeri fra 1896 i Gl. Skrøbelev. I de gamle pige-/ karlekamre fra mejeriets tid, er der nu indrettet 6 dobbelt værelser med eget bad og toilet på hver værelse. Alle værelser ligger på 1. sal.
Spodsbjergvej 193
5900 Rudkøbing

Prisbillig overnatning på Udsigten Svendborg. Priser fra 275 kr per værelse.


Christiansvej 35
5700 Svendborg
Der er 2 store dobbeltværelser med mulighed for opredning med dels extra seng- dels med babyseng. Der er TV og radio / vækkeur på værelserne.
Bjerrebyvej 50
5700 Svendborg
Gammelt idyllisk Troense-hus i et nyt levende miljø. Smagfuld lejlighed og værelse beliggende i dejlig stor gammel have med historie. Mulighed for undervisning i billedkunst 2 til 3 timer pr. dag med adgang til værkstedet.
Badstuen 8, Troense
5700 Svendborg
Vi kommer fra storbyen, og ville flytte på landet, da vi gerne ville have børn og drive B&B. Her hvor vi bor, er der så dejligt, at vi vil dele stedet og den skønne danske natur med jer.
Bjerrebyvej 27
5700 Svendborg
Jeg tilbyder overnatninger i dejlige værelser, med hjemlig atmosfære. I roligt villa kvarter i Svendborgs vestlige bydel.
Pilegaardsvej 11
5700 Svendborg
"En af de skønneste steder på jorden" - ja den nemmeste måde at fortælle om B&B Lehnskov.
Lehnskov Strand 26
5700 Svendborg
Knudsminde Bed & Breakfast har 5 dobbeltværelser med mulighed for opredning. På alle værelserne er der TV.
Heldagergårdsvej 1
5700 Svendborg
Dejlig lejlighed i fritliggende annex med eget bad/toilet og køkken med lille ovn, køleskab, kogeplader og kaffemaskine. Desuden 25 m2 stue med mulighed for opredning til to på en sovesofa. Første sal indeholder et stort soverum med plads til fire opredninger.
Krogvej 4, Troense
5700 Svendborg
Stævnegaarden er en gammel slægtsgård smukt beliggende i landsbyen Flødstrup, tæt på kirke, gadekær og skov. Gården har været i slægtens eje siden 1795.
Kertemindevej 20
5800 Nyborg

Romantisk firlænget landsbyidyl med dejlig lukket gårdsplads, og smuk parklignende have. Til dig, som ønsker voksentid i fred og ro i smukke omgivelser.


Kertemindevej135, Bovense
5800 Nyborg
Vores hus er smukt beliggende som nabo til Fyns største landsbykirke og den idylliske Vindinge å. Der er 6 kilometer til Skt. Knuds Golfbane, Nyborg Badeland og flere gode badestrande.
Bøjdenvej 114, Vindinge
5800 Nyborg
Kerteminde Bed & Breakfast Hotel holder til i det tidligere gamle og unikke sømandshjem og er blevet fuldstændig nyrenoveret, med en standard der lever op til selv de mest kvalitets bevidste. Så her er en unik mulighed for at opleve vores mange seværdigheder & natur.
Strandvejen 2
5300 Kerteminde
Rødkærgård Bed and Breakfast er indrettet i en gammel slægtsgård fra 1877, beliggende naturskønt for enden af blind vej, ud til Kerteminde Fjord.
Lille Viby
Kerteminde
Nye flotte værelser i 2 fritliggende ferieboliger. Eget bad, TV, internet, køkken og terrasse.
Ravnebjerggyden 31
5491 Blommenslyst
Vi bor i udkanten af Odense på Fyn - 3 km fra motorvejsafkørsel 52 på E20 og 8 km fra centrum. En overnatning hos os vil således være tæt på byen og alligevel på landet. I lokalområdet findes rigtig gode muligheder for at handle såvel dagligvare som fastfood.
Faaborgvej 434 / Lettebækvej 34
5250 Odense SV
Lyse værelser i rolige omgivelser midt i Odense. Adgang til have. Rygning er tilladt i haven. 5 minutters kørsel fra centrum og E20. De fleste værelser med eget bad.
Engvej 9
5230 Odense M
Spangsgaard Bed and Breakfast tilbyder overnatning i en smukt renoveret ejendom af høj standard. Vi har smagfulde nyistandsatte værelser i forskellige størrelser. Store badeværelser, stort dejligt spise køkken, med alt service så det er muligt at lave et måltid mad eller blot en kop kaffe når, man selv ønsker det. En dejlig have med grill, borde og stole til fri afbenyttelse.
Spangsvej 107, Villestofte
5210 Odense NV
Værelserne er indrettet med smukt interiør. Vi har 22 sengepladser fordelt på familierum, 3- 2- og 1-sengs værelser. Der er mulighed for ekstra opredninger
Højbjergvej 70, Astruplund
5200 Odense V.
Vi har lejligheder til alle formål. Er du til byferie i Odense City, eller har du brug for kort eller længere varende ophold i Odense, så er vores lejligheder et ideelt sted.
Engelstoftsgade 18
5000 Odense C
Et dobbeltværelse helt moderniseret i kælder med adgang til hyggelig have, der er et thekøkken og eget nyrenoveret badeværelse. Ligger tæt på centrum, HC. Andersens hus og de grønne park og sti områder ved Odense å.
Munkebjergvej 26, st.
5000 Odense C.
Pjentehus Bed and Breakfast tilbyder overnatning i en smukt renoveret gammel villa af høj standard. Vi har smagfulde værelser med radio/tv, og en dejlig lukket have. Lille køkken med køleskab. Vores hus ligger midt i centrum, kun få minutters gang fra banegården og hele gågadenettet med museer og restauranter. Mulighed for afgiftsfri parkering i gaden. Cykler kan placeres i aflåst areal.
Pjentedamsgade 14
5000 Odense C
Velkommen til Pias Bed & Breakfast-lejlighed i Odense C - en lys og hyggelig bolig nær centrum. Her kan du være tæt på det hele og samtidig have rigtig god plads.
Absalonsgade 14
5000 Odense C
Ved foden af Svanninge Bakker, tæt på Faaborg i det dejlige Sydfyn ligger Millinge.
Assensvej 298
5642 Millinge
Velkommen til Rosengaarden midt i den idylliske sydfynske natur. Vi tilbyder Bed and Breakfast-ferier lidt ud over det sædvanlige.
Egsgyden 32
5600 Faaborg
Grubbe Mølle ligger nær Faaborg på den sydlige del af Fyn. Grubbe Mølle består af en gammel vandmølle og en hollands vindmølle, begge er fuldt funktionsdygtige. Man kan høre møllernes historie på guidede ture i møllerne. Det er også muligt at overnatte i et af de to charmerende bed & breakfast værelser
Grubbe Møllegyden 2
5600 Faaborg
Den store opholdsstue er til vore gæster. Der er TV/radio, musikanlæg og køleskab. Morgenmaden serveres som buffet i opholdsstuen.
Degnevej 3, Horne
5600 Faaborg
Dejlig fredet fynsk bondegård med kirken som nærmeste nabo, tilbyder vi både B&B og ferielejlighed. Vi ligger i landsbyen Haastrup, 4 km. fra Faldsled Kro/havn og 4 km. fra Naturcentret Trente Mølle.
Trekanten 1, Haastrup
5600 Faaborg

Velkommen til Den Sorte Cottage - et charmerende landsted med får midt i den flotte Sydfynske natur. Cottagen er fritliggende i rolige omgivelser og med en skøn udsigt over ø-havet til Avernakø og Ærø. Her tilbydes Bed & Breakfast i unikke omgivelser.


Svendborgvej 278
5600 Faaborg
Værelserne kan lejes hver for sig eller samlet. De kan lejes for en kortere eller længere periode. Også kun for et døgn ad gangen.
Østerbrogade 55, 1.sal
5600 Fåborg
Vi inviterer til overnatning i rolige omgivelser i et af Danmarks smukkeste områder. Med eller uden morgenmad I bestemmer selv. I kan vælge mellem vores tre værelser, alle lyse og med god størrelse.
Johan Rantzausvej 17
5610 Assens
Lille lejlighed med eget bad og toilet.
Røjle Møllevej 6
5500 Middelfart
Der er kun to minutters gang til skov eller bymidte og vi har meget fine fiskemuligheder lige udenfor døren.
Brogade 1
5500 Middelfart
Familie rum med plads til 5 personer, rummet er indrettet med hems hvorpå der er 3 sovepladser, som for børn er et `hit`at sove der.
Kathrinelyst
5500 Middelfart

Qstay Bed & Breakfast er placeret på Palnatokesvej i hjertet af Odense C. Vi tilbyder Bed & Breakfast i lyse værelser med eget fladskærms TV og gratis WIFI.


Palnatokesvej 9
5000 Odense C
 

Bed and Breakfast i Danmark

Bed and Breakfast Fyn

Her på siden kan du finde Bed and Breakfast på Fyn. Der er mange skønne Bed and Breakfast på Fyn, hvor du kan overnatte på din ferie på Fyn.

Find et fynsk Bed and Breakfast, der lige passer dig, enten ved at klikke på kortet, eller ved at kigge i listen nedenunder. 

Har du allerede besøgt et fynsk Bed and Breakfast, vil vi rigtig gerne høre om dine oplevelser der - klik blot på det Bed and Breakfast, du har besøgt, og skriv en kommentar - vi glæder os til at høre om dine erfaringer.

Vi bruger idag internettet til at søge efter Bed and Breakfast Fyn. Informationen omkring det enkelte Bed and Breakfast på Fyn er også i dag meget bedre, da vi på internettet kan se flere billeder, mere information osv. end det tidligere var muligt i brochurer og avisen. Brug vores hjemmeside, som er åbent døgnet rundt til at søge efter Bed and Breakfast på Fyn. Hvis du selv er udlejer af Bed and Breakfast på Fyn, er det faktisk gratis at have en annonce her på siden. Du bruger blot formularen, som du finder under "Tilmeld" i menuen.