Bed and Breakfast Middelfart

By The Bridge tilbyder nyrenoverede værelser med udgang til en smuk have og skov. Beliggende ved skoven i Staurbyskov, kun en kort gåtur til Lillebælt.


Staurbyskovvej 19
5500 Middelfart

Tilbud på overnatning Middelfart

Find en billig overnatning Middelfart og spar op til 78%!

Søg tilbud på overnatning ved en prissammenligning fra mere end 200 udbydere.

Lille lejlighed med eget bad og toilet.
Røjle Møllevej 6
5500 Middelfart
Der er kun to minutters gang til skov eller bymidte og vi har meget fine fiskemuligheder lige udenfor døren.
Brogade 1
5500 Middelfart
Familie rum med plads til 5 personer, rummet er indrettet med hems hvorpå der er 3 sovepladser, som for børn er et `hit`at sove der.
Kathrinelyst
5500 Middelfart
 

Bed and Breakfast i Danmark

Bed and Breakfast Middelfart

Her på siden kan du finde Bed and Breakfast i Middelfart. Der er mange skønne B & B i Middelfart, hvor du kan bestille privat overnatning til din ferie i Middelfart.

Find et Bed and Breakfast, der lige passer dig, enten ved at klikke på kortet, eller ved at kigge i listen nedenunder. 

Har du allerede besøgt et Bed and Breakfast i Middelfart, vil vi rigtig gerne høre om dine oplevelser der - klik blot på det Bed and Breakfast, du har besøgt, og skriv en kommentar - vi glæder os til at høre om dine erfaringer.

Hvorfor nøjes med små billeder og kort info om et Bed and Breakfast Middelfart, som du finder i brochurer og aviser, når du på vores side kan finde mange billeder og meget information omkring et muligt Bed and Breakfast i Middelfart. Du kan også gøre det, når det lige passer dig. Vores side er åben for søgning efter Bed and Breakfast i Middelfart døgnet rundt, året rundt. Vi har mange besøgende, som søger efter Bed and Breakfast Middelfart, så er du udlejer i Middelfart, kan du lave en gratis tilmelding af dit Bed and Breakfast i Middelfart. Se mere i menuen.