Bed and Breakfast Odense

EngholmBB i Odense er et hyggeligt lille Bed & Breakfast med nyistandsatte, lyse lejligheder, komfortabelt indrettet med eget bad, toilet samt trinette køkken til en favorabel pris. Derudover tilbyder gratis parkering og WIFI.


EngholmBB
5000 Odense

Tilbud på overnatning Odense

Find en billig overnatning Odense og spar op til 78%!

Søg tilbud på overnatning ved en prissammenligning fra mere end 200 udbydere.

BnB Odense byder jer indenfor til hyggelige, lyse værelser, der er udført i en moderne stil og udstyret med nye elevationssenge, så I er garanteret en god nats søvn.


Abels Alle 46
5250 Odense SV
I det tilhørende køkken/allrum har I mulighed for at tilberede jeres egen aftensmad. Vores store parklignende have indbyder til hyggestunder med mange kroge hvor et glas rødvin kan nydes med udsigt over søen eller vores egen bøgeskov.
Bøllemosegyden 75, Ravnebjerg
5491 Blommenslyst

Alberte Bed & Breakfast beliggende midt i Odense centrum i roligt kvarter, tæt ved banegård og H.C. Andersens museum. Dejlige komfortable værelser med kabel-tv og dvd. Mange faciliteter samt fri adgang til køkken og internet.


Sophie Breums Vej 10
5000 Odense
Hyggelige værelser i skønt byhus med dejlig gårdhave.
Billesgade 9
5000 Odense C
Amalie Bed & Breakfast beliggende midt i Odense centrum i roligt kvarter, tæt ved banegården og H. C. Andersens museum. Dejlige komfortable værelser med fladskærm - Tv og dvd. (se siden værelser) Vi har en høj standard til billige priser. Mange faciliteter samt fri adgang til køkken og Internet.
Juelsgade 32
5000 Odense
Dejligt enkelt- eller dobbelt værelse i villa med have fra 1915 beliggende tæt på centrum og rekreative områder. Værelset ligger i stueetagen, er lyst og komfortabelt med eget bad/toilet, TV, radio, IT-netværk.
Helgavej 10
5230 Odense M
Velkommen til det populære Skibhus Bed & Breakfast i Odense centrum, tæt ved banegården og H. C. Andersen museum. Vi har dejlige komfortable værelser med eget bad og toilet.
Skibhusvej 152
5000 Odense
Nye flotte værelser i 2 fritliggende ferieboliger. Eget bad, TV, internet, køkken og terrasse.
Ravnebjerggyden 31
5491 Blommenslyst
Vi bor i udkanten af Odense på Fyn - 3 km fra motorvejsafkørsel 52 på E20 og 8 km fra centrum. En overnatning hos os vil således være tæt på byen og alligevel på landet. I lokalområdet findes rigtig gode muligheder for at handle såvel dagligvare som fastfood.
Faaborgvej 434 / Lettebækvej 34
5250 Odense SV
Lyse værelser i rolige omgivelser midt i Odense. Adgang til have. Rygning er tilladt i haven. 5 minutters kørsel fra centrum og E20. De fleste værelser med eget bad.
Engvej 9
5230 Odense M
Spangsgaard Bed and Breakfast tilbyder overnatning i en smukt renoveret ejendom af høj standard. Vi har smagfulde nyistandsatte værelser i forskellige størrelser. Store badeværelser, stort dejligt spise køkken, med alt service så det er muligt at lave et måltid mad eller blot en kop kaffe når, man selv ønsker det. En dejlig have med grill, borde og stole til fri afbenyttelse.
Spangsvej 107, Villestofte
5210 Odense NV
Værelserne er indrettet med smukt interiør. Vi har 22 sengepladser fordelt på familierum, 3- 2- og 1-sengs værelser. Der er mulighed for ekstra opredninger
Højbjergvej 70, Astruplund
5200 Odense V.
Vi har lejligheder til alle formål. Er du til byferie i Odense City, eller har du brug for kort eller længere varende ophold i Odense, så er vores lejligheder et ideelt sted.
Engelstoftsgade 18
5000 Odense C
Et dobbeltværelse helt moderniseret i kælder med adgang til hyggelig have, der er et thekøkken og eget nyrenoveret badeværelse. Ligger tæt på centrum, HC. Andersens hus og de grønne park og sti områder ved Odense å.
Munkebjergvej 26, st.
5000 Odense C.
Pjentehus Bed and Breakfast tilbyder overnatning i en smukt renoveret gammel villa af høj standard. Vi har smagfulde værelser med radio/tv, og en dejlig lukket have. Lille køkken med køleskab. Vores hus ligger midt i centrum, kun få minutters gang fra banegården og hele gågadenettet med museer og restauranter. Mulighed for afgiftsfri parkering i gaden. Cykler kan placeres i aflåst areal.
Pjentedamsgade 14
5000 Odense C
Velkommen til Pias Bed & Breakfast-lejlighed i Odense C - en lys og hyggelig bolig nær centrum. Her kan du være tæt på det hele og samtidig have rigtig god plads.
Absalonsgade 14
5000 Odense C

Qstay Bed & Breakfast er placeret på Palnatokesvej i hjertet af Odense C. Vi tilbyder Bed & Breakfast i lyse værelser med eget fladskærms TV og gratis WIFI.


Palnatokesvej 9
5000 Odense C
 

Bed and Breakfast i Danmark

Bed and Breakfast Odense

Her på siden kan du finde Bed and Breakfast i Odense. Der er mange skønne B & B i Odense, hvor du kan bestille privat overnatning til din ferie i Odense. Find et Bed and Breakfast, der lige passer dig, enten ved at klikke på kortet, eller ved at kigge i listen nedenunder. Har du allerede besøgt et Bed and Breakfast i Odense, vil vi rigtig gerne høre om dine oplevelser der - klik blot på det Bed and Breakfast, du har besøgt, og skriv en kommentar - vi glæder os til at høre om dine erfaringer.

Søger du efter Bed and Breakfast Odense? Vi har et stort udvalg af Bed and Breakfast i hele Danmark og derfor også i Odense. Du kan kigge alle annoncer for Bed and Breakfast Odense, eller du kan bruge vores kort. Zoom ind på kortet, så du får vist alle annoncer. Der er mange steder på internettet, hvor man kan annoncere sit Bed and Breakfast Odense, men her på siden er det gratis! Skynd dig derfor at oprette dit Bed and Breakfast Odense, brug menuen.