Bed and Breakfast Lolland og Falster

Hold ferie på landet og bo i hyggelig bindingsværk idyl. Alberts Gaard er en smuk, hyggelig og atmosfærefyldt gammel gård i den lille landsby Lundby.
Lyttehøjvej 11, Lundby
4840 Nørre Alslev

Tilbud på overnatning Lolland Falster

Find en billig overnatning Lolland Falster og spar op til 78%!

Søg tilbud på overnatning ved en prissammenligning fra mere end 200 udbydere.

I den lille landsby Skelby i Sydfalster har man mulighed for at få en helt unik oplevelse når det gælder Bed & Breakfast. Familien Hinse-Jensen har købt den tidligere præstegård og blandt andet indrettet en del af den smukke bygning til turister og andre der kunne tænke sig at overnatte under disse intime, men så sandelig også skønne og stemningsfulde omgivelser.
Gl. Landevej 59, Skelby
4874 Gedser

Vi tilbyder overnatning i lækkert dobbeltværelse samt morgen- og aftensmad, varme og kolde drikke. Vi har indcheckning hele døgnet. MejeriGaarden B&B er beliggende omringet af marker, skov og en smuk have. Blot 700m ad privat vej ligger Vestre Strand, hvor du kan nyde solnedgangen i fred og ro.


Gl. Landevej 87, Fiskebæk
4874 Gedser

Velkommen til Bakkegaarden. Charmerende idyl på landet. Landboliv på Falster med nærhed til flere turistattraktioner. Her er plads til dig og din familie i hyggelig og rummelig ferielejlighed. Samt bed & breakfast med fire lyse værelser, fællesrum og bad.


Ravnstrupvej 2, Gundslevmagle
4863 Eskilstrup, Falster
Oldfruen ligger i centrum af Marielyst i Danmarks sydligste og største turistområde. Må vi byde dig/jer indenfor i et helt nyt koncept inden for hotel / bed and breakfast de luxe.
Marielyst strandvej 25 A
4873 Væggerløse
Vi har en del facilliteter for det voksne puplikum, men vi er ikke egnet til børnefamilier, da vi ikke har legeplads eller lign. samt nogle af lejlighederne er indrettet med antikke møbler.
Bjerregårdsvej 2, Horreby
4800 Nykøbing Falster
Vi bor fredeligt i landlige omgivelser på Krårupvej tæt ved skov og fjord, Maltrupskoven grænser op til vores have. I skoven, som er meget varieret, er der gode muligheder for at cykle og gå ture. En af skovvejene går langs Sakskøbing Fjord med stejle skrænter og fin udsigt til Femø, Fejø og Askø.
Krårupvej 40
4990 Sakskøbing
Herskabelig gammel præstebolig, stor fredet parkhave med egen sø, Stor fælles stue med TV og spiseafdeling. Vi tilbyder ferieophold af kortere eller længere varighed samt enkeltovernatninger.
Præstevangen 2A
4983 Dannemare
Dalvang er et Bed & Breakfast med lækre værelser og festlokaler på en nedlagt landbrugsejendom i Arninge nær Nakskov på Lolland. Det er ejet af ægteparret Kirsten og Jørgen Slowik, som købte den nedlagte landbrugsejendom i 1998.
Arningevej 18
4983 Dannemare
Velkommen til Rødby Bed & Breakfast. Vi har beliggenhed i et dejligt landligt område i Rødby. Kun 2 km fra Lalandia og 20 km fra Knutenborg safaripark. Vi har fire gode dobbeltværelser og en hyggelig fælles-spisestue.
Willersvej 3
4970 Rødby
Bed and Breakfast Lolland ligger i centrum af Lolland og er for nyligt åbnet efter en gennemgribende renovering. Bed and Breakfast Lolland består af 3 dobbelt værelser og 3 toiletter hvoraf 2 med bad. Samtidigt er der store grønne arealer til
Rødbyvej 19
4920 Søllested
Det er med stor glæde, at vi kan byde velkommen i vores superlækre nye Bed and Breakfast i Søllested. Vi sætter en stor ære i at give dig, dine gæster og din familie et så vellykket B&B-ophold som muligt. Luksus, men alligevel til en meget overkommelig og lav pris!
Højskolevej 48
4920 Søllested
Der er nu 6 værelser, tekøkken, 3 baderum, 5 toiletter og et stort fællesrum. Når vejret er til det kan haven benyttes.
BØGETVEJ 92
4913 HORSLUNDE
Stedet er tænkt som et sted ,hvor man kan finde ro i en stresset hverdag med udsigt ud over Nakskov fjord og gåture i skoven.Tanken er også at folk vil have mulighed for at arbejde med haven og være med i frugthaven, måske bruge tiden på at male ,lave små kurser for andre med tanke på at forandre de ting der stresse folk. Der er 3 dobbelt værelser og 1 enkelt.
Lindelsevej 40 - 41
4912 Harpelunde
Jeg bor på en gammel skole, hvor jeg har indrettet min B&B. Den ligger smukt ved Maribo søerne i smørhullet mellem Maribo, Sakskøbing og Nysted, 12 km fra hver by, med udsigt til det gamle Ålevad Voldsted - 20 km til Rødbyhavn/Færgen
Godstedvej 18, Godsted
4894 Ø. Ulslev
Det er en gammel gård, som løbende er blevet moderniseret ude som inde. Her er ro og fred samt rare omgivelser.
Teglværksvej 1
4850 Stubbekøbing
På Tvillingegården er der højt til loftet, masser af frisk luft samt mulighed for at overnatte i fredfyldte og rummelige omgivelser. Vi glæder os til at byde jer velkommen !
Herbergervej 20, Vester Kippinge
4840 Nørre Alslev
Nyrestaureret baghus fra 1783, med adgang til have. Huset er beliggende 100 m fra centrum, gågade, marked, indkøbscenter, domkirke og den smukke Søndersø. 10 min. kørsel til Knuthenborg Safari Park og 5 min. til 18 hullers golfbane.
Brødregade 7
4930 Maribo
Vi bor i et roligt landsbymiljø, med dejlig stor park ligene have med mulighed for solbadning. Der er også en legeplads til børnene, og mulighed for at grille.Nær Knuthenborg Park, Maribo golfbane og Bandholm med børnevenligt friluftsbad
Knuthenborgvej 7
4930 Maribo
Guldborgsund Bed & Breakfast har til huse i en meget smuk gammel bevaringsværdig ejendom på ca. 400m2 tæt på Guldborgsund. Centralt beliggende midt i Nykøbing F., tæt på alle Lolland-Falsters seværdigheder. Huset er bygget i 1924, og gennem det sidste års tid nænsomt restaureret, så det i dag fremstår lyst og venligt, med smukke gamle trægulve, stuklofter og antikke møbler.
Rosendahlsgade 5
4800 Nykøbing F

Pt. 3 hyggelige værelser fra 300 kr. pr. nat incl. 2 personer. Morgenmad 50 kr. pr. person. Fri adgang til have og spisestue. Man må gerne medbringe egen mad, og evt. tilberede den på grillen. Vi har flere terrasser i haveområdet, heraf en permanent overdækket og en anden der overdækkes efter behov. Kun 500 m fra hovedvejen og 7 km. fra Gedser færge.


Skelbyvej 8, Skelby
4874 Gedser
 

Bed and Breakfast i Danmark

Bed and Breakfast Lolland og Falster

Her på siden kan du finde Bed and Breakfast på Lolland og Falster. Der er mange skønne Bed and Breakfast på Lolland og Falster, hvor du kan overnatte på din ferie på Lolland og Falster.

Find et Bed and Breakfast, der lige passer dig, enten ved at klikke på kortet, eller ved at kigge i listen nedenunder. 

Har du allerede besøgt et Bed and Breakfast, vil vi rigtig gerne høre om dine oplevelser der - klik blot på det Bed and Breakfast, du har besøgt, og skriv en kommentar - vi glæder os til at høre om dine erfaringer.

Det er efter vores mening skørt, at man skal kontakte et bureau, hvis man ønsker at leje et Bed and Breakfast Lolland og Falster. Hvorfor ikke blot kontakte udlejeren direkte? Sådan er det her på siden, så når du finder et Bed and Breakfast Lolland og Falster spændende, skal du blot kontakte udlejeren direkte for udlejning. Er det også sådan, at du ønsker at udleje dit Bed and Breakfast på Lolland og Falster? Det er gratis at oprette en annonce på vores side, så det gælder bare om at klikke på Tilmeld i menuen.