Bed and Breakfast Midtjylland

Beliggende i det naturskønne område tæt ved Hald Sø og små 10 minutters kørsel fra Viborg ligger en hyggelig nyrestaureret ejendom bygget tilbage i 1870.
Vranumvej 1
8800 Viborg

Tilbud på overnatning Midtjylland

Find en billig overnatning Midtjylland og spar op til 78%!

Søg tilbud på overnatning ved en prissammenligning fra mere end 200 udbydere.

Bed and Breakfast Sct. Mogens Gade 14 ligger i centrum af Viborg blot 130 m fra Viborg Domkirke og byder på en fredfyldt beliggenhed, gratis WiFi samt fuldt udstyret gæstekøkken.
Sct. Mogens Gade 14
8800 Viborg

OASEN er kendt for sin rolige og afslappede atmosfære og en hyggelig personlig betjening. Vi har en fornuftig prispolitik, der inspirerer mange til længere ophold.


Nørregade 9
8800 Viborg

Fenne B&B ligger i Viborg. Der tilbydes gratis WiFi, og samtlige værelser er indrettet med minibar, opholdsområde og elkedel. Der er udsigt over haven fra værelset, og der tilbydes desuden en udendørs siddekrog og sengelinned.


Fennebakken 253
8800 Viborg

Hyggelig B&B i naturskønnenne omgivelser. 2 værelser, opholdsstue og te køkken. 6 km fra Silkeborg centrum. Priser fra 350 kr. pr.nat. gratis parkering og frit internet. Røgfri. Morgenmad kan serveres.


Sejs Søvej 83
8600 Silkeborg

Velkommen til Lotte's bed and breakfast. Et bed and breakfast i landlige omgivelser - med skov lige uden for døren. Vi udlejer et dobbeltværelse - med eget bad - beliggende på første sal. Morgenmad kan tilkøbes.


Tvilumgårdsvej 3
8882 Fårvang
Gregersminde ligger meget centralt for mange oplevelser i området.
Stilbjergvej 4B
7190 Billund

Farm61 er en charmerende 3-længet bondegård med stråtag og bindingsværk fra 1817. Her er ægte landlig idyl med alle moderne bekvemmeligheder og udendørs swimmingpool, solvogne.


Tindbækvej 61, Tindbæk
8830 Tjele

Bo Billigt i Silkeborg er et flot og roligt beliggende Bed & Bath i naturskønt område tæt på Ørnsø og fiske sø i Funderholme. Der er gode parkeringsforhold og adgang til have.


Funderholmevej 1B
8600 Silkeborg
Velkommen til vores dejlige Bed&Breakfast, som er beliggende i Grindsted tæt på byliv og natur med åer og søer. Kun 12 km til Billund med Lufthavn og Legoland.
Østergade22
7200 Grindsted

Hold ferie på Sønderbygaard i fantastiske natur omgivelser 8 km uden for Holstebro. Eng, skov og mose, vandrestier, sø og åløb er udsigten fra det smukt renoverede hovedhus fra 1861, som også drives som galleri, kursusejendom og atelier. Charmerende værelser og lejlighed som passer til huset idylliske indretning.


Østergaardvej 7
7830 Vinderup
Værelser med udsigt til marker. Ingen larm om natten. Naturstien Horsens-Silkeborg går lige neden for haven. Ideelt for cykelferie, vandreture, fiskeri og tæt på Himmelbjerg Golfklub. Fri trådløst internet.
Rønnevej 5
8653 Them
Familiefest, MC-træf eller stille ferie i landlige omgivelser. Uanset hvad du har brug for, så er Øst. Trøgelborg stedet der opfylder de fleste krav.
Hjortflodvej 1
7190 Billund

Vores dejlige, lyse og venlige Bed & Breakfast blev etableret i sommeren 2012 i den eksisterende gamle staldbygning. Vore gæsters oplevelser betyder alt for os og det glæder os meget at se gæsterne komme igen og igen. Bed & Breakfast "Sov godt i Arnborg" er handicapvenligt både med hensyn til indgang og bad & toilet. 


Nr. Holtumvej 3, Arnborg
7400 Herning
En dejlig nyistandsat lejlighed på 40m2 med eget toilet/bad samt et lille køkken.
TYKHØJETVEJ 61, VESTER SMIDSTRUP
7321 GADBJERG
Lys og behagelig kælderlejlighed indrettet i vores privatbolig ( 4 -5 pers.) Egen indgang, bad/toilet, køkken og terrasse. 2 værelser. Det ene med 2 enkeltsenge, det andet med dobbelt sovesofa.
Skovbakken 10, Glyngøre
7870 Roslev

På Stutteri Skandi Hest kan du komme på en hyggelig bondegårdsferie i flotte og meget landlige omgivelser. Du kan vælge mellem en 5 og en 8 personers ferielejlighed. Der mulighed for at komme ud og ride samt at køre i hestevogn. Der er legehus til børnene og en stor flot bålplads, hvor der kan grilles. Fra terrassen ved lejlighederne er der udsigt over den lille sø, der ligger lige ved.


Gødsbølskovvej 3, Uhe
7323 Give
Nattely i Viborg By – midt i den gamle brostensbelagte Sct. Mogens Gade og i hjertet af Viborg.
Sct. Mogens Gade 14
8800 Viborg
Privatværelser og ferielejlighed, beliggende midt i Viborgs centrum. Værelserne og lejlighederne har egen indgang, køkken og gårdhave.
Dannebrogsgade 21
8800 Viborg

Flot lejlighed beliggende direkte ved Nørresø og tæt på Viborg centrum. Lejligheden har separat indgang og er indrettet med 2 soveværelser med dobbeltsenge, nyt badeværelse og tekøkken.


Nørresøvej 12
8800 Viborg

Overlundbakkens Pensionat tilbyder overnatning i Viborgs østlige bydel, ikke langt fra Viborgs centrum og golfbane (1 km), indkøbscenter, Viborg-søerne og smuk natur.


Randersvej 13
8800 Viborg

I et af Viborgs gamle byhuse - nabo til Gråbrødre Kloster og Viborg Domkirke - er der mulighed for at bo centralt og alligevel i historiske omgivelser.


Sct. Mogens Gade 18B
8800 Viborg
Holstebro Sky er et Bed & Breakfast i hjertet af Holstebro. Her bor du midt i bylivet med alle dets muligheder lige uden for døren - perfekt til en overnatning i Holstebro.
Nørregade 55, 2.
7500 Holstebro
B&B Villa Zeltner - Silkeborgs most central B&B v/ Annylea Birksø. Beliggenhed: I Silkeborg centrum i roligt miljø med kig til Gudenåen. Gåafstand til Hjejlebådene, kanoudlejning, torvet, gågaderne, restauranter, musikhuset, museer, banegård og busstation.
Zeltnersvej 4
8600 Silkeborg
Vi byder dig velkommen til Granly-Egtved. Vi bor i udkanten af Egtved, i nærheden af vejene til Billund (Legoland) og Billund Lufthavn (20 km), Vejle og Kolding i midten af The Nature Park i Danmark med en spektakulær natur og dyreliv.
Dulmosevej 10
6040 Egtved
B & B er er indrettet i den gamle skolestue/kæmnerkontor som nu er en lejlighed på 60m2 med dobbelt soveværelse, vinkelstue med sovesofa, køkken, bad og egen indgang.
Øster Bordingvej 60
8600 Silkeborg
Bo i en lejlighed med plads til 5 personer, tæt på by og natur i rolige og trygge omgivelser. Silkeborg Bed and Breakfast er beliggende i et roligt kvarter i det smukke Silkeborgs sydlige del med ca. 25 min. gang til Torvet.
Vestre All 23
8600 Silkeborg
Overnatning centralt i Ikast. Db værelse med køkken og bad. Ingen morgenmad men fri kaffe. 5min gang til diverse spisesteder.
Nygårdsalle 15
7430 Ikast
Anneksgardens Bed & Breakfast ligger nær Billund og består af en lejlighed med tre værelser (to værelser med to enkelte senge og et værelse med en 1½-mandsseng).
Petershøj 1
7321 Gadbjerg

Der er gode dagligvare indkøbsmuligheder i Sejs. Bybussen til Silkeborg går hver time 5. min fra vores hus. 2 gæste pladser på vores egen p-plads og ellers parkering på vores stille blind-vej.


Tyttebaervej 26, Sejs
8600 Silkeborg
Ejendommen er beliggende i gåafstand til Tjele Langsø og Lindum Skov. Mulighed for fiskeri, trave og cykelture. Der findes folder med rigtig mange vandreruter i skoven. Der er frit adgang til hyggelig gårdhave med grill, og til et mindre anlæg med sø og bålplads.
Skibdalvej 42, Lindum
8830 Tjele
Vi bor tæt ved skov og sø, og der er adgang til en dejlig børnevenlig sydvendt have med børn, høns, kanin, kat og hund. Efter en frisk gåtur på 3 km er du i centrum eller ved en af de mange andre attraktioner, som Silkeborg byder på.
Slienvej 51
8600 Silkeborg
Nyd den pragtfulde udsigt over engene, se lidt fjernsyn eller læs en god bog.
Spøttrup Mark 6
7860 Spøttrup
Ferielejlighed på 1.sal i stuehusets sydvendte del. Fra balkonen er der en flot udsigt til en stor flok græssende krondyr. Ferielejligheden indeholder 2 dobbelt værelser, en stor opholdsstue, køkken og bad. TV apparat tilsluttet parabolantenne. Adgang til stor have med grill og havemøbler.
Engholmvej 1
8832 Skals

Farm61 er en charmerende 3-længet bondegård med stråtag og bindingsværk, fra år 1817.Her er ægte landlig idyl med alle moderne bekvemmeligheder og udendørs swimmingpool, solvogne og fælles grill . Et godt sted at relaxe Farm61 bed and breakfast, ligger i Tindbæk, en hyggelig lille landsby med flotte stråtækte gårde og huse, 15 minutter fra Randers, Viborg og Hobro og 45 min til Ålborg og Århus


Tindbækvej 61, Tindbæk
8830 Tjele
B&B med egen indgang, thekøkken, toilet og bad. Skønt der er masser af kvadratmeter er Mini B&B med bedre indretning for ekstra opredning. Mini B&B der har lidt færre kvadratmeter fordelt på soverum og stue. Direkte adgang ud til meget børnevenlig have med bl.a sandkasse og trampolin.
Vesterlundvej 94, Thyregod
7323 Give
Lindebo Bed & Breakfast er en gammel landsbyskole beliggende i Lindeballe 10 min. kørsel fra LEGOLAND og Givskud Zoo samt Billund lufthavn. Vi tilbyder overnatning i hyggelige og rolige omgivelser i vores 2 store familievenlige værelser med hver 4 faste sengepladser. (Mulighed for ekstra opredning i begge værelser)
Åstvej 77
7321 Gadbjerg
Vi bor på landet med gode udenomsarealer på en nedlagt ejendom, tæt på skoven.. er familieplejer og vant til mange børn og altid interesseret i en god snak.
Bjerlev Hedevej 20
7300 Jelling

Vi har i mange år tilbydet overnatning kun 6 km fra LEGOLAND og Laladia Billund, 8 km fra Billund lufthavn, og til Løveparken er der kun 25 km. Vi tilbyder store værelser med plads fra 2 til 6 personer. Fælles bad og toiletter, gæstekøkken med alt udstyr.


Grindstedvej 51
7184 Vandel
Hyggeligt stuehus på 135 m2 - med et stort køkken/alrum.
Almstokvej 20
7190 Billund

Værelserne har nr. 10 og 12 med TV, bad og toilet. Ligger 100 m fra Minigolf. Vi serverer ikke morgenmad, men det kan købes 500 herfra. Der er fra 15/5 - 15/9 adgang til fælleslokale på 100 m2. Der er tekøkken, kaffemaskine, opvaskemaskine, service mm. 


HØLVEJ 6
7190 BILLUND
Velkommen til Pension Hellebo Bed & Breakfast. Vi udlejer gode værelser med central beliggenhed. Gå afstand til centrum. Gode parkeringsforhold.
Vejlbovej 60
8600 Silkeborg
Huset rummer soveværelse med dobbeltseng, kammer med køjeseng, havestue med udgang til dejlig terrasse, opholdsstue med TV, funktionelt køkken med alt nødvendigt husgeråd samt et badeværelse. Til udendørs ophold er der to dejlige terrasser.
Funder Skovvej 21
8600 Silkeborg
2 værelser med 2 box senge. Pc med fri Internet.
Sensommervej 166
8600 Silkeborg
Silkeborg bed & breakfeast er beliggende i et roligt kvarter i Silkeborgs sydlige del med ca. 25 min. gang til torvet.
Vestre Alle 6
8600 Silkeborg
Vi er beliggende i meget skøn natur tæt ved vand og skov. Der er 5 km. til Silkeborg centrum.
Fyrreskrænten 5, Virklund
8600 Silkeborg
Værelse i parcelhus i det nordlige Silkeborg.
Frank Jægersvej 14
8600 Silkeborg
Vi byder på rolige omgivelser og en central beliggenhed i forhold til de mange turistmål i og omkring Silkeborg.
Funder Kirkevej 10A
8600 Silkeborg
Når du bor hos os, har du adgang til badeværelse med spa, fuldt udstyret køkken og trådløst internet.
Faurholtvej 32
7430 Ikast
Lejligheden er hyggelig, ren og lys. Udover en stue/soveværelse er der et badeværelse og et fuldt udstyret køkken. Gratis Internet. Spis på en af Hernings mange restaurenter eller lav din egen mad i køkkenet.
Rønnebærvej 5
7400 Herning
Skal du på messe i Herning (MCH), til koncert, til fodbold eller på ferie - så er en overnatning på Bed and Breakfast - Gunderupholm absolut et godt valg!
Gunderupvej 5
7400 Herning
Overnatning i lille, lækker lejlighed for to personer + mulighed for to ekstra opredninger
Lergravsvej 18, Snejbjerg
7400 Herning
BB-Hotel Herning er beliggende i Snejbjerg ved Hovedvej A15.
Gødstrupvej 1
7400 Herning
Den Japanske have ligger mellem Herning og Ikast og giver rig mulighed for ture rundt i hele det midtjyske. Alle værelser er indrettet efter de fire japanske ord: Ro, Harmoni, skønhed og enkelthed, der i sammenhæng med haven danner en hyggelig og afslappende atmosfære.
Bjødstrupvej 31, Hammerum
7400 Herning
Vi bor i det hyggelige Mejdal i Holstebros udkant, lidt udenfor byen og alligevel meget tæt på. At vi bor i rolige omgivelser, tæt på naturen, er måske grunden til at, vi har rigtig mange gengangere.
Prins Burisvej 34
7500 Holstebro
Sonjas Bed & Breakfast er beliggende i Holstebro i et roligt villakvarter, tæt ved skoler og uddannelsessteder.
Særkærparken 23
7500 Holstebro
Bed and Breakfast beliggende i rolige omgivelser.
Idom Kirkevej 35
7500 Holstebro
Du finder Hjarbæk Bed & Breakfast i det idylliske gamle fiskerleje Hjarbæk ved den sydlige ende af Hjarbæk Fjord, ca 10 km nordvest for Viborg. Hele området er vildtreservat og meget rig på fugle- og dyreliv. I havnen er den gamle bådtype Sjægt rigt repræsenteret, sammen med moderne sejlbåde og fiskerjoller.
Hjarbækvej 8
Hjarbæk
Nyd en eller flere overnatninger i vores charmerende ældre hus, der ligger i rolige omgivelser i det centrale Viborg.
Gl. Skivevej 8
8800 Viborg
 

Bed and Breakfast i Danmark

Bed and Breakfast Midtjylland

Her på siden kan du finde Bed and Breakfast i Midtjylland. Der er mange skønne Bed and Breakfast i Midtjylland, hvor du kan overnatte på din ferie i Midtjylland.

Find et midtjysk Bed and Breakfast, der lige passer dig, enten ved at klikke på kortet, eller ved at kigge i listen nedenunder. 

Har du allerede besøgt et midtjysk Bed and Breakfast, vil vi rigtig gerne høre om dine oplevelser der - klik blot på det Bed and Breakfast, du har besøgt, og skriv en kommentar - vi glæder os til at høre om dine erfaringer.