Bed and Breakfast Nordjylland

Bondegårdsferie og overnatning på Gjøl i forbindelse med ferie ved Limfjorden, fest i forsamlingshuset, hallen eller på kroen.
Torpet 22
9440 Aabybro

Tilbud på overnatning Nordjylland

Find en billig overnatning Nordjylland og spar op til 78%!

Søg tilbud på overnatning ved en prissammenligning fra mere end 200 udbydere.

Tag hele familien med til Nymarksminde! Om enten det er på vores Bed & Breakfast, eller sjove Bondegårdsferie, så tilbyder vi overnatning i rare og hyggelige omgivelser til virkelig gode priser.


Vestvej 91
9310 Vodskov

Hold ferie på Casa Boye i Tornby, midt i den dejlige natur i Hirtshals-området, der byder på oplevelser og aktiviteter for børn og voksne.


Bjergbyvej 2, Tornby
9850 Hirtshals

På Nordkap tilbyder vi oplevelsesrige ophold, både for hesteinteresserede og for naturelskere. Vi tilbyder rideferier , weekend ophold og rideture gennem vores smukke nordjyske natur.


Nordkapvej 8, Tversted
9881 Hirtshals

Holtegaard Bed & Breakfast tilbyder 6 dejlige værelser og morgenmad efter "gør-det selv"-princippet. Vi ligger centralt placeret i det østlige Vendsyssel med kun 20 minutters kørsel til Aalborg.


Vester Hassingvej 39
9330 Dronninglund
Besøg vores Bed and Breakfast i V. Hjermitslev! Indenfor få km findes de bedste af Nordjyllands herligheder. Hvide sandstrande og klitter, romantiske solnedgange, forlystelsespark (Fårup Sommerland), skov, golf (Blokhus Klit Golf Center 13 km og Brønderslev Golfklub 12.5 km), minigolf, Farm Fun, bowling, paragliding, museer, kunst, gallerier, vandland, gode restauranter og meget, meget mere.
Blæshøjvej 14, Vester Hjermitslev
9700 Brønderslev

Hold ferie på vores hyggelige gård, der ligger meget centralt midt i Toppen af Danmark. Du kan bo i nye dejlige værelse/minilejligheder eller vores alm. værelser. Vi har mange kæledyr, bl.a. kaniner, marsvin, gæs, katte og hestene, disse er til stor glæde for mange børn og voksne.


Jerupvej 281
9870 Sindal
Mosehuset er beliggende i skovområdet mellem Moseby og Rødhus . Udefra vejen ses to spændende stråtækte huse, som nyligt er blevet opført af træ. Begge bygninger har store terrasser med en fantastisk udsigt ud over et storslået naturområde med et spændende fugle og dyreliv. Her kan du virkelig slappe af, hygge dig og nyde dit ophold i naturen.
Rødhusvej 254
9490 Pandrup

Vi er et lille pensionat, der lægger vægt på den personlige og hjemlige atmosfære. Vi kan ikke tilbyde den store luksus, men til gengæld et rart og venligt sted, hvor gæsterne får et dobbeltværelse en-suite - dvs. en soveafdeling med to enkeltsenge og en opholdsstue. 


Trangetvej 14
9330 Dronninglund
15 minutteres kørsel fra Aalborg Centrum bringer dig til Gultentorp, et naturskønt område tæt på Poulstrup Sø, der er et yndet udflugtsmål for både lokale og turister. Gultentorp Bed&Breakfast er en lys og ny istandsat lejlighed indrettet med 4 faste sovepladser og plads til yderligere 2 opredninger. Lejligheden har egen indgang bad og toilet. Parkering lige udenfor døren.
Gultentorpvej 12
9260 Gistrup

Casa Corner Bed and Breakfast ligger centralt i Aalborg i en barokvilla fra 1905. Casa Corner har smukke velindrettede værelser med egen indgang.


Hobrovej 9
9000, Aalborg

BB-Hotel Frederikshavn er et selvbetjeningshotel. Du booker helt enkelt på www.bbhotels.dk, modtager din unikke dørkode, og herefter kan du nyde dit ophold.


Margrethevej 1
9900 Frederikshavn
Selvstændig lejlighed med egen indgang i rolige omgivelser. Kort afstand til Aalborgs mange attraktioner.
Blomstermarken 109, st mf
9000 Aalborg
Midt i Vendsyssel finder du disse dejlige ferielejligheder - perfekt beliggende for at udforske hele landsdelen. Lejlighederne udlejes for en enkelt dag eller mere.
Hjørringvej 94
9870 Sindal
Få en hyggelig overnatning i Brønderslev på Sundeved 4. På Sundeved 4 findes der både enkelt værelser og dobbeltværelse, alle værelser har tv samt trådløst internet.
Sundeved 4, Øster Brønderslev
9700 Brønderslev
Skønt beliggende Bed and Breakfast i Skagen. Beliggende i lyse og skønne omgivelser.
Fyrbrovej 9
9990 Skagen
Vi har 2 hytter til 2(+1) personer, samt 1 til 5 personer. Desuden er en hytte indrettet som bad og toilet, samt en hytte med en russisk badstue med overnatningsmuligheder for 6 personer. I stuehuset har vi et gæsteværelset til 2 (evt. 4) personer. På 1. etage i vor anneks findes 1 dobbeltværelse plus 1 stue/køkkenalrum med 1 dobbelt sovesofa.
Gunderupvej 150
9260 Gistrup
Waar Hovedgaard ulmer af atmosfære og romantik. Her finder man fred og ro, til at komme sig fra hverdagens stress.
Vaar Skovvej 6, Farstrup
9240 Nibe
Oddevej 11 er et fredelig og hyggeligt Bed & Breakfast centralt i Skagen. Her mødtes nye og gamle venner i en hyggelig oase.
Oddevej 11
9990 Skagen
Det er et dejligt renoveret anneks, som er velegnet til dem som ønsker hyggelige og rolige omgivelser, lidt fra det pulserende by-liv. Dog i gå afstand til centrum og havnen.
Bågøvej 37
9990 Skagen
Hansens værelsesudlejning tilbyder nyistandsatte værelser ca. 2 km fra Løkken centrum og strand på velbeliggende gård. Gården er beliggende i naturskønt, fredeligt område med kun 50 meter til Løkken golfbane.
Hulbakvej 4
9480 Løkken
Vi har hjemme for enden af Søren Skomagers Vej i det gamle Vesterby. Havet er vores nabo og udsigten over Damstederne og klitterne den daglige inspiration. Vi bor således midt i naturen og alligevel centralt i Skagen, havnen er 5 minutter væk og en gåtur gennem den gamle bydel tager dig direkte til gågaden.
Søren Skomagers Vej 11
9990 Skagen
Værelse til leje i Skagen.
Lars Kruses Vej 11
9990 Skagen
Hyggelig stemningsfyldt overnatning. Ved skov og strand i Nordvest Vendsyssel. Kreativt område & dejlig natur. Afslappende atmosfære.
Skagen Landevej 838, Uggerby
9800 Hjørring
Lille Degnbøl er en landejendom fra 1886 beliggende i Mygdal i det nordlige Vendsyssel - tæt på nordjyllands fine badestrande - og tæt på færgeforbindelser til både Norge og Sverig. Vi hedder Bo og Kaj - og har haft gården siden 1992.
Degnbølvej 181
9800 Mygdal
Billig overnatning i villa i Rebild med direkte adgang til travestierne i Rebild Bakker og Rold Skov. Tag et pusterum og nyd den friske uberørte natur, luften og kildernes friske vand.
Cimbrervej 6, Rebild
9520 Skørping
Dejligt lille annekshus med eget toilet og brus og 2 hyggelige værelser i stuehuset, dvs. plads til 2 familier.
Kirkbakvej 35
9493 Saltum
Kragelund Bed and Breakfast tilbyder overnatning i fantastiske naturomgivelser, med krondyr og rådyr som nærmeste naboer.
Tranumvej 194
9440 Aabybro
Billig ferie på landet i naturskøn område med stor have. Mange hygggelige terrasser rundt i den store have. En hytte med dobbeltseng og stue i en anden, Maren og Yrsa.
Hedevej 10
9430 Vadum
I en dejlig og fredfyldt natur nær den hyggelige fiskerby Hals i Nordjylland, ligger 2 dejlige lejligheder med plads til 4 personer i hver.
Lyngby 13
9370 Hals
I centrum af Sæby, med ca. 1,5 km til Sæby Havn og 1 km til Sæbygård Skov, ligger Helles Bed & Breakfast, og med kun 200 m til torvet i Sæby findes ikke mere centrale overnatnings-muligheder. Og samtidigt i rolige omgivelser.
Chr. Pedersensvej 6
9300 Sæby
Svanfolk Ferieudlejning ligger i det naturskønne Østhimmerland, 30km syd for Aalborg og 16km nord for Hadsund.
Svanfolkvej 15, Svanfolk
9293 Kongerslev
Historisk villa på 600 m2 roligt beliggenhed i Aalborgs centrum.
Grønnegade 4
9000 Ålborg
Sengelinned er inkluderet i prisen, og TV samt clockradio findes på værelserne. I tilknytning til værelserne er der både fælles tekøkken og opholdsrum, derudover fælles bad/toilet. Hunde og rygning er ikke tilladt på værelserne. Der er gode parkeringsmuligheder, og du kan tage buslinie 11 til centrum.
Langesgade 5
9000 Aalborg
Vi tilbyder overnatning på lyse og behagelige værelser som alle er udstyret med skrivebord, fjernsyn, dobbeltseng og trådløs internet.
Havnevej 11
9970 Strandby
Vi har både enkelt og dobbeltværelser, med enten dobbeltseng, eller to adskilte enkeltsenge. Værelserne er store og har alle fjernsyn.
Jerslevvej 249
9700 Brønderslev
Brogaard Apartments 6 fantastiske ferielejligheder ligger i Nordjylland omgivet af Danmarks mest berømte strande. Der er 1500 meter til stranden og kun 1400 meter til den populære badeby Løkken. Blokhus, Aalborg og Hjørring ligger i køreafstand - med et væld af tilbud til feriegæsten. Området byder på store naturoplevelser og mulighed for at spille golf i naturskønne omgivelser.
Kystvejen 35, Furreby
9480 Løkken
Villa Vendel bed & breakfast er en tidligere købmandsgård fra 1913. Vi var så heldige at den blev sat til salg i 1983 og efter istandsættelse kunne vi Sankt Hans-aften 1984 byde vore første gæster velkommen til en skøn overnatning i Løkken.
Harald Fischersvej 12
9480 Løkken
På en stille villavej i Hjørrings sydlige del, tilbyder vi udlejning af værelser. Vi har plads til ialt 6 personer, fordelt på 3 værelser.
Eriksvej 13
9800 Hjørring
Dejlig stor have, hvhor der er adgang til grill. Køkken, bad og toilet. Fri internet og kabel tv. Gode parkeringsforhold.
Buttervej 34
9990 Skagen
En hyggelig oase beliggende i hjertet af Skagen Midtby.
Bakkestien 5
9990 Skagen
Vi glæder os til at byde dig velkommen til et dejligt ophold i Skagen.
Middelbanke 59
9990 Skagen
 

Bed and Breakfast i Danmark

Bed and Breakfast Nordjylland

Her på siden kan du finde Bed and Breakfast i Nordjylland. Der er mange skønne Bed and Breakfast i Nordjylland, hvor du kan overnatte på din ferie i Nordjylland.

Find et nordjysk Bed and Breakfast, der lige passer dig, enten ved at klikke på kortet, eller ved at kigge i listen nedenunder. 

Har du allerede besøgt et nordjysk Bed and Breakfast, vil vi rigtig gerne høre om dine oplevelser der - klik blot på det Bed and Breakfast, du har besøgt, og skriv en kommentar - vi glæder os til at høre om dine erfaringer.

Prøv Bed and Breakfast Nordjylland. Når du vælger Bed and Breakfast frem for et hotel, får du en anderledes ferieoplevelse. Du kommer til at bo privat hos den enkelte udlejer af Bed and Breakfast Nordjylland og dermed mulighed for en mere personlig kontakt. Det gælder derfor bare om at kigge alle annoncerne med Bed and Breakfast Nordjylland igennem og kontakte den udlejer, hvor du finder det enkelte Bed and Breakfast bedst. Hvis du ikke søger Bed and Breakfast, men i stedet udlejer Bed and Breakfast i Nordjylland, kan du overveje, om du ønsker en gratis annonce her på siden. Er det tilfældet, kan du tilmelde dit Bed and Breakfast i Nordjylland ved at klikke på Tilmeld i menuen.