Bed and Breakfast Ålborg

Tag hele familien med til Nymarksminde! Om enten det er på vores Bed & Breakfast, eller sjove Bondegårdsferie, så tilbyder vi overnatning i rare og hyggelige omgivelser til virkelig gode priser.


Vestvej 91
9310 Vodskov

Tilbud på overnatning ålborg

Find en billig overnatning ålborg og spar op til 78%!

Søg tilbud på overnatning ved en prissammenligning fra mere end 200 udbydere.

15 minutteres kørsel fra Aalborg Centrum bringer dig til Gultentorp, et naturskønt område tæt på Poulstrup Sø, der er et yndet udflugtsmål for både lokale og turister. Gultentorp Bed&Breakfast er en lys og ny istandsat lejlighed indrettet med 4 faste sovepladser og plads til yderligere 2 opredninger. Lejligheden har egen indgang bad og toilet. Parkering lige udenfor døren.
Gultentorpvej 12
9260 Gistrup

Casa Corner Bed and Breakfast ligger centralt i Aalborg i en barokvilla fra 1905. Casa Corner har smukke velindrettede værelser med egen indgang.


Hobrovej 9
9000, Aalborg
Selvstændig lejlighed med egen indgang i rolige omgivelser. Kort afstand til Aalborgs mange attraktioner.
Blomstermarken 109, st mf
9000 Aalborg
Historisk villa på 600 m2 roligt beliggenhed i Aalborgs centrum.
Grønnegade 4
9000 Ålborg
Sengelinned er inkluderet i prisen, og TV samt clockradio findes på værelserne. I tilknytning til værelserne er der både fælles tekøkken og opholdsrum, derudover fælles bad/toilet. Hunde og rygning er ikke tilladt på værelserne. Der er gode parkeringsmuligheder, og du kan tage buslinie 11 til centrum.
Langesgade 5
9000 Aalborg
 

Bed and Breakfast i Danmark

Bed and Breakfast Ålborg

Her på siden kan du finde Bed and Breakfast i Ålborg. Der er mange skønne B & B i Ålborg, hvor du kan bestille privat overnatning til din ferie i Ålborg.

Find et Bed and Breakfast, der lige passer dig, enten ved at klikke på kortet, eller ved at kigge i listen nedenunder.

Har du allerede besøgt et Bed and Breakfast i Ålborg, vil vi rigtig gerne høre om dine oplevelser der - klik blot på det Bed and Breakfast, du har besøgt, og skriv en kommentar - vi glæder os til at høre om dine erfaringer.

Søger du efter Bed and Breakfast Ålborg? Vi har et stort udvalg af Bed and Breakfast i hele Danmark og derfor formentligt også i Ålborg. Du kan kigge alle annoncer for Bed and Breakfast Ålborg igennem, eller du kan bruge vores kort. Zoom ind på kortet, så du får vist alle annoncer. Der er mange steder på internettet, hvor man kan annoncere sit Bed and Breakfast Ålborg, men her på siden er det gratis! Skynd dig derfor at oprette dit Bed and Breakfast, brug menuen.