Bed and Breakfast Århus

Bed and breakfast 'Bag Roserne' har en beliggenhed tæt på skov, strand og Århus midtby. Lejligheden er ny-renoveret og beregnet til 4 til 5 personer. Der er eget bad/toilet og køkkenhjørne.


Ellemarksvej 1
8000 Aarhus C

Tilbud på overnatning århus

Find en billig overnatning århus og spar op til 78%!

Søg tilbud på overnatning ved en prissammenligning fra mere end 200 udbydere.

Er du til natur skønne omgivelser, men ønsker at bo tæt på Århus er Gråmøllegården stedet til den perfekte overnatning eller ferie.


Gråmøllevej 2
8520 Lystrup

BB-Hotel AArhus tilbyder overnatninger til rimelige priser, og i skønne omgivelser. Morgenmad er altid inkluderet, og der er gratis WiFi og gratis parkering ved hotellet.


Marselisborg Havnevej 20
8000 Aarhus
Mulighed for privat indkvartering i et lyst 16 m2 stort værelse i en lejlighed på 4. sal. Boligen ligger centralt i det populære latinerkvarter tæt på cafeér, Domkirken, Århus Teater, Musikhuset og Aros.
Borggade 16, 4. th
8000 Århus C

2 værelse helt centralt i Århus. Trafiksvag gade. Nyindrettet lejlighed med klassiske møbler.


Norsgade 19
8000 Århus C
Vores bed and breakfast er beliggende tæt på Universitetet, Aarhus Uni.hospital, IT-byen og alle virksomheder og uddannelsesinstitutioner i Århus Nord.
Islandsgade 5
8200 Århus N
Smukt beliggende hus i Brabrand vest, kun 7 km fra Århus centrum og 2 km fra motorvej E45. Vi kan tilbyde 2 helt nyindrettede værelser; et dejligt lyst dobbeltværelse med 2 enkeltsenge, og et stort og lyst familieværelse med dobbeltseng. De to værelser har fælles toilet og bad, samt fælles fuldt udstyret køkken.
Langdalsvej 23
8220 Brabrand
Det lille Hotel tilbyder overnatning i hyggelig røgfri villa, med gode busforbindelser til byen, skov og strand.
Oddervej 106
8270 Højbjerg

Ved overnatning på Bed and Breakfast, Kildehøjen 13 får du let adgang til mange attraktioner i Århus, Smilets By. Århus er en spændende lille storby. Du kan få et indblik i hvordan danskerne levede i gamle dage ved et besøg i Den gamle by. Århus er en by hvor både klassisk og moderne arkitektur er rigt repræsenteret.


Kildehøjen 13
8240 Risskov
Bed and Breakfast i Århus i ny tilbygning fra 2011 i forstaden Risskov. Dejligt indbydende stort lyst værelse med loft til kip,egen indgang og separat bad.
Kildehøjen 3
Risskov
Bed & Breakfast i Århus C. Billig overnatning. Lej en dejlig ferie lejlighed i hjertet af Århus C. ca. 80 kvm. Godt alternativ til hotel.
Thorvaldsensgade 11
8000 Århus C
Et-værelses lejlighed på første sal i byhus beliggende i hjertet af Aarhus. Egen indgang, eget badeværelse og thekøkken.
Møllestien 50
8000 Århus C
Gaden Møllestien er en lille pittoresk brostensbelagt gade i hjertet af Århus. Mange kalder det Århus smukkeste gade. Om sommeren blomstrer stokroserne om kap med slyngroserne op ad de små gamle huse med de sprossede vinduer og bindingsværk. De fleste af husene er fra cirka 1750, og hele gaden udstråler gammel charme.
Møllestien 53
8000 Århus C
Bo-tel KlodsHans er beliggende i Århus centrum. Bo-tellet har 3 hyggelige værelser foruden et lille køkken samt eget brusebad. Et lille toilet deles med værtsparret. Sengeplads op til 5 personer.
Brammersgade 64 st
8000 Århus C
 

Bed and Breakfast i Danmark

Bed and Breakfast Århus

Her på siden kan du finde Bed and Breakfast i Århus. Der er mange skønne B & B i Århus, hvor du kan bestille privat overnatning til din ferie i Århus.

Find et Bed and Breakfast, der lige passer dig, enten ved at klikke på kortet, eller ved at kigge i listen nedenunder. 

Har du allerede besøgt et Bed and Breakfast i Århus, vil vi rigtig gerne høre om dine oplevelser der - klik blot på det Bed and Breakfast, du har besøgt, og skriv en kommentar - vi glæder os til at høre om dine erfaringer.

Prøv Bed and Breakfast Århus. Når du vælger Bed and Breakfast frem for et hotel, får du en anderledes ferieoplevelse. Du kommer til at bo privat hos den enkelte udlejer af Bed and Breakfast Århus og dermed mulighed for en mere personlig kontakt. Det gælder derfor bare om at kigge alle annoncerne med Bed and Breakfast Århus igennem og kontakte den udlejer, hvor du finder det enkelte Bed and Breakfast bedst. Hvis du ikke søger Bed and Breakfast, men i stedet udlejer Bed and Breakfast Århus, kan du overveje, om du ønsker en gratis annonce her på siden. Er det tilfældet, kan du tilmelde dit Bed and Breakfast Århus ved at klikke på Tilmeld i menuen.


Der findes et hav af muligheder for overnatning i Århus, alt fra hoteller, vandrehjem, moteller til privat overnatning i form af Bed and Breakfast. Hvis du søger en billig overnatning i Århus, kan det være en god og oplagt mulighed at fokusere din søgning på et privat Bed and Breakfast i Århus. Der findes en masse private udlejere i Århus, som stiller deres private bolig til rådighed for udlejning. Standarden er måske ikke den samme, som man kan få, hvis man vælger en hotelovernatning, men prisen er meget ofte lavere. Det er dog vigtigt at have for øje, at et privat Bed and Breakfast i Århus ikke altid er den billigste løsning, da markedet for Bed and Breakfast har udviklet sig markant, og mange vælger at tage priser, som du også kan finde et hotelværelse til. Dertil kommer også, at mange private udlejere af Bed and Breakfast kører med faste priser, og hvilket jo ikke er tilfældet med hotelovernatninger. Her vil du ofte kunne finde rigtig gode tilbud på overnatning i Århus, og dermed er konkurrencen med til at skabe muligheder for en billig overnatning i Århus.

Hvis du vælger at holde ferie i Århus og måske overnatter på et privat Bed and Breakfast, kan Århus tilbyde dig et væld af seværdigheder og oplevelser. Hvis du er til kunst, kan du besøge Aros, eller blot tage ned til stranden eller Dyrehaven, hvis du mere er til ro og natur. Byen Århus kan give dig alt fra gode restauranter til de fedeste shoppingmuligheder. Så hvis du overvejer ferie i Århus, og i den forbindelse søger overnatning i Århus, kan du ovenfor finde et stort udbyd af private Bed and Breakfastejere, som forhåbentligt kan give dig en god og billig pris på en eller flere overnatning i Århus.