Stenegegaard kursuscenter

Stenegegaard kursuscenter

Info

Stenegegaard kursuscenter

Svinballevej 13, 8350 Hundslund

Tlf.: +45 91 56 93 92

E-mail:

Hjemmeside: www.stenegegaard-kursuscenter.dk

Kordinater: 55.9083340 / 10.0800070

Beskrivelse af Stenegegaard kursuscenter

Stenegegaard er en 250 år gammel 4-længet bindingsværks gård i ægte Morten Korch stil, beliggende i Østjylland, tæt ved Horsens Fjord og Sondrup skovplantage. På gården er der i alt 12 værelser (1-5 personers). Ring på 91569392 for information om ledige værelser og datoer vedr. B&B.

Gården ligger tæt på Århus (25 km), Horsens (12 km) og Skanderborg (20 km).

Gården lejes også ud til weekendophold, ferieophold, kurser, undervisning, familiekomsammen og som festlokaler til bryllupper, fødselsdage eller konfirmationer.

Gården tilbyder nogle helt unikke omgivelser for jer der gerne vil have lidt ekstra ud af jeres overnatning eller arrangement i naturskønne omgivelser. Her er højt til himlen, hyggelig strand og store skove med masser af vandrestier og udkigsposter.

Udendørs er den hyggelige gårdhave meget brugt til spisning og aftenhygge, og gårdens have og fodboldbane indbyder til leg og aktiviteter for både børn og voksne.

Der er rig mulighed for udflugter til seværdigheder og oplevelser. Gården ligger få kilometer fra Odder golfklub, 20 minutter fra Horsens, byen med de mange koncerter og kulturelle arrangementer, 30 minutter fra Århus hvor Tivoli Friheden og Moesgård Museum er et besøg værd, samt 50 minutters kørsel fra Givskud Zoo og Lalandia ved Billund.

Billeder for Stenegegaard kursuscenter

rejser-rundt.dk