Bed and Breakfast København

Bed & Breakfast tæt ved centrum af København, gåafstand til seværdigheder.
Amagerbrogade 17
2300 København S

Tilbud på overnatning København

Find en billig overnatning København og spar op til 78%!

Søg tilbud på overnatning ved en prissammenligning fra mere end 200 udbydere.

Bed & Breakfast BONVIE er beliggende i en smuk bygning lige i centrum af København, på den berømte gågade "Strøget" med de mange modebutikker, cafeer og restauranter og diskoteker, lige ved Rådhuset og forlystelsesparken Tivoli, kun 5 minutters gang fra Hovedbanen, museer, badeland, parker, søer og havn.


Frederiksberggade 25 C, 2
1459 København K

Kirsten Piil Bed & Breakfast ligger lige ved Dyrehaven og bakken, i den nordlige ende af København. Værelserne er stilfuldt indrettet, nogle med eget badeværelse, og nogle med delte faciliteter. Der er gratis WiFi samt gratis te og kaffe og varm chokolade.


Dyrehavevej 65
2930 Klampenborg
Overnat i et dejligt, stort, nyindrettet værelse i en privat lejlighed og nyd den hyggelige og hjemlige atmosfære!
Vigerslevvej 338, st th
2500 Valby
Frb.Feriebolig/ Det Gule Gæste Hus,består af to seperate værelser med to seperate senge og indbygget skabe. Begge værelser har en dejlig udsigt til haven og er i fredelige rolige omgivelser.
Oscar Ellingersvej 8
2000 Frederiksberg
En lille lejlighed beliggende i Storkøbenhavn - Ishøj. Indbefatter bad og toilet, tekøkken og et værelse med 2 enkeltmandssenge samt fjernsyn.
Køgevej 209
2635 Ishøj
Bo i smukke og rolige omgivelser midt på Frederiksberg. 1 stort værelse med eget bad og tagterrasse midt i Den hvide landsby.
Lighedsvej 13
2000 Frederiksberg
Her kan du bo midt i byen og samtidig i rolige og grønne omgivelser i et af Københavns ældste villakvarterer.
Bjørnsonsvej 9
2500 Valby
Vores B&B ligger på en stille villavej i et af Københavns ældste villakvarterer. Afstand til centrum med bil er kun 5 minutter. Offentlig transport findes lige rundt om hjørnet, og har afgang hvert 5. minut.
Bjørnsonsvej 5
2500 Valby
I vores store tofamiliehus i Valby udlejer vi tre store nyrenoverede værelser i stueetagen.
Ulriksdalvej 8
2500 Valby
We offer 3 nice doublerooms, each with two singlebeds that can be put together if you prefer.
Langagervej 10
2500 Valby
Hyggelig, ren, røgfri velindrettet, lejlighed beliggende på stille villavej i Valby udlejes. Lejligheden består af 2 separate værelser, køkken og bad. Lejligheden er beliggende på 2. sal i det hus, hvor jeg selv bor på 1. sal.
Vestre Alle 3
2500 Valby
Dortes Bed and Breakfast is offering nice and comfortable accomodation quietly situated only 10 minutes by bus from central Copenhagen. Enjoy your stay in Copenhagen the inexpensive and comfortable way.
Dronningensvej 19
2000 Frederiksberg
We offer in the central Amager a first class guesthousing.
Volosvej 15
2300 København S
Amager bed and breakfast i København befinder sig på den østlige del af Amager, tæt på Metroen, Amager Strandpark, lufthavnen,Bella Center og motorvejen.
Engvej 116
2300 København S
Vores B&B er en renoveret bungalow fra 30erne. Huset ligger på krydset af en central vej og en villavej med murermestervillaer, bungalows og legende børn på vejene.
Slotsherrensvej 19
2720 Vanløse
BedAndBaths beliggenhed er på en central vej med hensyn til transport, men samtidig en fredelig villavej uden generende støj.
Fossgårdsvej 11
2720 Vanløse
Bed and Breakfast beliggende i Vanløse tæt på København.
Eriksholmvej 28
2720 Vanløse
Stille og roligt kvarter 5 km. fra centrum, 10 - 15 min. med bus, metro eller bil. TV og køleskab på alle værelser. Gratis internetopkobling til egen computer.
Tornestykket 9
2720 Vanløse
Velkommen til PlaceToStay.dk. Et Bed & Breakfast kun ca. 10 -15 min. kørsel fra Københavns centrum. Værelse til udlejning i rolige omgivelser og tæt på grønne områder!
Bluevang Alle 5
2610 Rødovre
Vi glæder os til at se dig som gæst i vores dejlige, hyggelige hus på Hjortholms Alle 26 i København
Hjortsholm Alle
København
Vi tilbyder store værelser med plads fra 1, 2 til 6 personer. Fælles bad og toiletter, gæstekøkken med alt udstyr. TV på alle værelser. Vi er placeret centralt i København.
Røde Mellemvej 16
2300 København S
Royal Bed ligger på en blind, stille vej i et byggeforeningshus fra år 1900. Vores mini hotel ligger på de 2 øverste etager af huset med egen indgang. På hver etage er der 2 værelser som er fælles om bad/toilet. Der er adgang til et te-køkken som er udstyret med service, kaffemaskine, el-kedel og køleskab.
Badensgade 39
2300 København S
Centralt beliggende i latinerkvarter i gå-afstand til centrum. Gode indkøbsmuligheder samt mange spændende restauranter og cafeer. Fuld køkkenadgang. Fri kaffe/the.
Meinungsgade 4, 3
2200 København

Velkommen til CanTina B&B, som ligger på Christianshavn i Bådsmandsstræde 21. dvs. ultratæt på kanalen, volden, de brostensbelagte gader, cafeer og restauranter, Operaen, Christiania, Christiansborg Slotplads mv.


Bådsmandsstræde 21
1407 København K
Lille, hyggelig privat pension i nyrenoveret 1700-talshus i hjertet af København.
Torvegade 36
1400 København K
 

Bed and Breakfast i Danmark

Bed and Breakfast København

Her på siden kan du finde Bed and Breakfast i København. Der er mange skønne B & B i København, hvor du kan bestille privat overnatning til din ferie i København.

Find et Bed and Breakfast, der lige passer dig, enten ved at klikke på kortet, eller ved at kigge i listen nedenunder. 

Har du allerede besøgt et Bed and Breakfast i København, vil vi rigtig gerne høre om dine oplevelser der - klik blot på det Bed and Breakfast, du har besøgt, og skriv en kommentar - vi glæder os til at høre om dine erfaringer.

Prøv Bed and Breakfast København. Når du vælger Bed and Breakfast frem for et hotel, får du en anderledes ferieoplevelse. Du kommer til at bo privat hos den enkelte udlejer af Bed and Breakfast København og dermed mulighed for en mere personlig kontakt. Det gælder derfor bare om at kigge alle annoncerne med Bed and Breakfast København igennem og kontakte den udlejer, hvor du finder det enkelte Bed and Breakfast bedst. Hvis du ikke søger Bed and Breakfast, men i stedet udlejer Bed and Breakfast København, kan du overveje, om du ønsker en gratis annonce her på siden. Er det tilfældet, kan du tilmelde dit Bed and Breakfast København ved at klikke på Tilmeld i menuen.