Bed and Breakfast Sønderjylland

Benniksgaard Bed' inn er et lille annex med 9 værelser (heraf 5 med eget bad og toilet), beliggende i Rinkenæs ved Gråsten. Værelserne er lyse og rene og med egen håndvask eller bad/toilet. Der er 2 og 4 sengs værelser, samt et fælles opholdsrum med køkken og tv.


Sejrsvej 112
6300 Gråsten

Tilbud på overnatning Sønderjylland

Find en billig overnatning Sønderjylland og spar op til 78%!

Søg tilbud på overnatning ved en prissammenligning fra mere end 200 udbydere.

I Den gamle Kostald kan vi nu tilbyde Bed & Breakfast, ligesom vi kan modtage store gæsteopbud fra ind- og udland, f.eks. busselskaber. I stalden hvor der tidligere blev produceret mælk og oksekød, bliver der således i dag produceret oplevelser.
Sekærvej 4
6670 Holsted
I et dejligt hus på landet finder du 4 værelser, de 3 med balkon. Vi har også en lille hytte med direkte adgang til naturen, velegnet til hundeejere.
Bredevadvej 5
6372 Bylderup-Bov
Overnatning, ferie og rekreation langs Hærvejen i Sønderjylland.
Hellevad Bovvej 10, Bjerndrup
6200 Aabenraa
Møllerens hus i Havnbjerg er fra 1785 og danner ramme om dette hyggelige bed and breakfast. I gamle dage boede mølleren, hans familie, folk og fæ i denne stadslige villa.
Tingstedvej 7
6430 Nordborg

Vi tilbyder overnatning i nyistandsatte værelser midt i Ribe med direkte udsigt til Domkirken. Vi vil gøre vores bedste for, at I får et uforglemmeligt ophold i Danmarks ældste by, og vi sammensætter gerne et spændende program, så I får nogle fantastiske og uforglemmelige oplevelser i forbindelse med jeres besøg.


Hundegade 25
6760 Ribe

Velkommen til Sysselbjerg Bed & Breakfast, der med kort afstand til cykelsti, bus og motorvejstilkørsler, på én og samme tid, er beliggende i landlige omgivelser og tæt på det meste.


Sysselbjergvej 27
6051 Almind
Nyindrettede lejligheder og værelser. Tre dobbeltværelser samt værelse med fire senge.
Tøndervej 58
6330 Padborg
Beliggenhed i rolige omgivelser. Tæt på byen. Flot udsigt til naturen.
Ballevej 4, Skovby
6470 Sydals
Overnatning i rolige omgivelser med adgang til have og skøn natur. Værelserne er lyse. Der er under 2 km. Til Danfoss univers.
Oksbøl Søndergade 7
6430 Nordborg
Ferievælse/lejlighed med egen indgang, køkken og badeværelse. Vi bor i dejlige rolige omgivelser imellem Christiansfeld og Kolding.
Koldingvej 58
6070 Christiansfeld
B&B på økologisk gård, som ligger tæt på golfbane, stranden, Aabenraa og skøn natur.
Aabenraavej 160
6360 Tinglev
Værelserne, der udlejes, ligger i et enfamiliehus i et pænt og roligt kvarter ca. 1,5 km fra centrum.
Rojumvej 105
6400 Sønderborg
Hold ferie på Skillerbjerg - den hyggelige gamle gård i den sønderjyske havneby Årøsund. Gården er fra 1906, og vi har for nogle år siden restaureret den ene staldbygning og omdannet den til ferielejligheder og værelser.
Færgevej 12, Årøsund
6100 Haderslev
Vi tilbyder overnatning i indbydende rammer med god forplejning, både som engangsovernatning, eller som ophold i flere dage eller på ugebasis. Egnet til familietræf, kortklubber, vandrelaug, mm. Vi har åbent hele året.
Kær Møllevej 2, Aller
6070 Christiansfeld
Turisthuset Christiansfeld tilbyder udlejning af ny-istandsatte værelser i vort dejlige, nyrenoverede byhus i grænse-regionens klassiske stil.
Lindegade
6070 Christiansfeld
Gården er opført i 1843. Lejligheder, værelser, bad og køkken fremtræder moderne, lyst og indbydende. Der er en hyggelig atmosfære overalt.
Diernæsvej 205, Sønderballe
6100 Haderslev
Børnene er fløjet fra reden og vi har lavet huset om så vi kan modtage gæster i to værelser på 1ste etage i vores hus.
Ribe-Vejle Landevej 35
6622 Bække
Vestergaards Bed & Breakfast ligger 5 km nord for den dansk/tyske grænse ved Kruså.
Hesteløkken 9, Øster Gejl
6340 Kruså
Rooms for rent just outside Ribe, the oldest town in Scandinavia.
Købmandsvej 2
6760 Ribe
Midt i Nordborg by finder du en dejlig stråtækket ejendom i smukke og rolige omgivelser.
Mads Clausens Vej 43
6430 Nordborg
Et stort og lyst dobbeltværelse med TV og med adgang til eget bad/toilet og køkken, beliggende i dejlig villa centralt i Sønderborg. Mulighed for ekstra opredning. Egen indgang/entre og P-plads samt adgang til terrasse og stor have.
Midtkobbel 10
6400 Sønderborg
I det centrale af Syd Jylland, har vi dette dejlige sted, i fredelige og rolige omgivelser. Vi har 7 dobbelte værelser her, alle i høj standard. Der er separat indgang til værelserne.
Langagervej 1, Jels
6630 Rødding
Vi byder jer velkommen i vort lille tilstødende hus, der til daglig bruges til musikundervisning i en privat musikskole. Huset har to hyggelige dobbeltværelser som udlejes i weekender og skoleferier.
Sønderportsgade 13
6760 Ribe
Vi kan nu tilbyde 4 nye dobbeltværelser alle med eget bad og tekøkken.
Fynshavvej 2, Guderup
6430 Nordborg
Byen Øster Løgum er en smuk lille landsby, der ligger i læ mellem bakke og skov. Byen var i mange år områdets største sogn og man kan finde optegnelser helt tilbage til 1611.
Langbjergvej 4, Øster Løgum
6230 Rødekro

Vi tilbyder Dem muligheden for at bo smukt og hyggeligt i vores 3 dobbeltværelser i Klostergade B&B. Klostergade er en af de hyggeligste gader i hjertet af middelalderbyen Ribe.


Klostergade 30 & 30A
6760 Ribe
Lystfiskergaarden i Roust, består af 2 søer, i meget smukke og grønne omgivelser. Vi har åbent hver dag fra solopgang til solnedgang. I forbindelse med søerne, er der toiletter, rensehus, mulighed for nedfrysning og røgning af fisk, også koldt røgning.
Søvej 1
6818 Årre
Duborgsminde er en nyrestaureret gård hvor vi tilbyder overnatning og morgenmad i landlige og hyggelige omgivelser. Gården ligger 10 km fra Danmarks ældste by Ribe og tæt på vadehavet.
Kongeåvej 39
6771 Gredstedbro
Hammelev Bed & Breakfast ligger meget centralt direkte ved motorvej E45 frakørsel 68 Haderslev-Vojens.
Christiansdalsvej 6, Hammelev
6500 Vojens
Direkte på havnefronten i Gråsten – og et par hundrede meter fra ”Feriecenter Fiskenæs” med tropisk badeland, wellnesscenter m.m. – kan vi tilbyde denne dejlige lejlighed til ferieophold til 6 personer.
Kystvej 65 st
6300 Gråsten
På Marskgården fra 1802 kan vi byde hele familien velkommen til afslapning i dejlige og hyggelige omgivelser. Her er udsigt over Ballum Enge med et rigt fugleliv – Sort sol. Eller nyd en tur ud i den særprægede natur, fisk i Brede å, sejl med kano eller sid bare i solen, nyd naturen og oplev stilheden.
Østerende 7, Ballum
6261 Bredebro
Villa Plus er en ældre Villa fra 1912, som tidligere blev drevet som købmandsforretning. I år 2004 overtog vi villaen, hvorefter den er gennemgået adskillige nænsomme forandringer. Feks. har facaden genfundet sit gamle udseende med de charmerende store buede vinduer, På loftet over butikken (ca. 170 m2) har vi restaureret de gamle værelser, som blev brugt til tjenestefolk og ansatte i forretningen. Disse værelser, som stadigvæk ånder af sjæl og en masse gemte fortællinger, bruger vi nu til bed & breakfast, hvor vi håber, at gæsterne- ligesom os - fortrylles af husets atmosphære.
Byvej 50, Ballum
6261 Bredebro
Gården ligger naturskønt i lille landsby for foden af Skamlingsbanken, tæt på skov og børnevenlig strand, med rige muligheder for trave og cykelture.
Kurkmarkvej 3
6093 Sjølund
Nyde den storslåede natur, fiske, vandre på naturstierne og opleve naturen med din egen hund eller hest gå på bukkejagt eller bare slappe af i de rolige omgivelser.
Bindeballevej 133
6040 Egtved
Vi kan tilbyde Dem 3 gode dobbeltværelser, med gode senge og mulighed for opredninger, der er TV og adgang til et veludstyret køkken, med komfur, køleskab, gryder og service, endvidere er der 2 dejlige badeværelser med brusekabine. Værelserne har egen indgang, med adgang til haven, hvor der kan grilles.
Gammel Brovej 5
6440 Augustenborg
Feriebolig på 140m2 i landlige omgivelser med anlagt have på ca 1000m2 og overdækket terasse. Huset opvarmes med oliefyr og der er gulvvarme i badeværelset. Afstand til idrætscenter med svømmehal: 1000m.
Nyrøjsvej 6A, Lavensby
6430 Nordborg
Der er sengetøj og håndklæder med i prisen. Der er dele badeværelse, the-køkken med kaffemaskine, elkedel og microovn. Vores hjem er røgfrit. Der er ingen dyr.
Kådnervej 7, Oksbøl
6430 Nordborg
Beliggende i landsbyen Kær, på Kær Halvø, hvor der kun er ca. 3 km ind til Sønderborg Slot og ud Sønderborg Lufthavn. Dybbøl Mølle, museer ligger ca. 7 km. fra og Alsion ca. 4 km. Lige overfor Alsion ligger Banegården.
Kær Bygade 64, Kær
6400 Sønderborg

Værelser med dobbeltseng og TV / Parabol / Internet. Herudover mini køkken og badeværelse. Udsigt til Alssund, Chr.d.Xs bro og Dybbøl Mølle. Kun 5 minutters gå afstand til bymidte, havnepromenade og Alsion.


Jomfrusti 15
6400 Sønderborg
Til sportsfiskere, naturelskere og andet godtfolk, der vil nyde Barsøs dejlige natur.
Barsø Bygade 57
6200 Aabenraa
Ved siden af vores moderne landbrug finder du nye ferielejligheder i forhenværende kostald med eget særpræg. Holmgaard er et hyggeligt udgangspunkt til vandre- og cykelture, kanosejlads, lystfiskeri eller sort sol ude i marsken. Egnen byder på mange kulturelle oplevelser fra Noldemuseet lige syd for grænsen til Tønder Musikfestival.
Grøngårdvej 30
6270 Tønder
Hyggelige ferielejligheder centralt placeret i idyliske Tønder by.
Strucksalle 7
6270 Tønder
Det ville glæde os at kunne byde dig/jer velkommen til Tønder. Vi kan tilbyde dig/jer overnatningsmulighed i rolige og afslappede omgivelser. Vi tilbyder vederlagsfrit 2 cykler til fri afbenyttelse og en parkeringsplads til din/jeres bil er ligeledes til rådighed.
Strucksall 17
6270 Tønder
Dejlig roligt Bed and Breakfast med 9 værelser 7 km uden for Tønder by. Vi har værelser med eget bad og værelser med delebad, flere dejlige terasser med grill og siddepladser.
Hostrupvej 33, Jejsing
6270 Tønder
Nyd jeres ferie eller blot et par dages forkælelse i vores velindrettede lejligheder eller i et af vores smagfulde værelser. Med få kilometer fra Vadehavet, Møgeltønder og den dansk/tyske grænse er der ikke langt til gode oplevelser.
Rosinfeltvej 112
6270 Tønder
Vi bor i landsbyen Sæd, der ligger tæt ved Tønder og tæt ved den dansk/tyske grænse. Vores gård ligger på grænsen mellem marsk og gest.
Grænsevej 8
Sæd
Bo godt og bekvemt i et gammelt bondehus i Tønder.
Sønderbækvej 1
6270 Tønder
Velkommen til Præstegade 4, lige i centrum af Danmarks ældste by. Vi kan tilbyde et dobbelt værelse med bad og toilet.
Præstegade 4
6760 Ribe

"StayInRibe" er en selvstændig lejlighed på første sal med plads til 7 personer. I soveværelset kan der sove 2 eller 3 personer, i stueområdet op til fire.


Gravsgade 47
6760 Ribe
Naturskønt område fem km. nordvest for Danmarks ældste by, Ribe. Det er et område med marsk, eng og vadehav og det vil vi gerne dele med jer, der ønsker en rolig stund, en fantastisk naturoplevelse eller bare er på vej fra A til B.
Tanderup Digevej 18
6760 Ribe
Stalden er blevet fuldstændig nyrenoveret. Vi har dog valgt at bevare det gamle hvælvinge loft for at bibeholde noget af den gamle atmosfære.
Hjortlundvej 126
6760 Ribe
Vi har 6 lejligheder til udlejning, mulighed for morgenmad og dejlige omgivelser i naturskønne omgivelser. Her er plads til dig, der trænger til fred og ro, og gode faciliteter til familier med børn.
Mandø Byvej 7
6760 Ribe
Vi udlejer et værelse-Fløjen, og tre værelser i den gamle bydel i Ribe, tæt på Domkirken og Slotsbanken og to minuter fra gågaden og centrum.
Grønnegade 23
6760 Ribe

Midt i Ribes gågade ligger et gammelt restaureret byhus bygget i 1780, hvor vi gerne byder velkommen til overnatning. Vi tilbyder leje af to dejlige dobbelt værelser med synlige bjælker. Værelserne på henholdsvis 18 og 24 m er placeret på 2. sal.


Nederdammen 30
6760 Ribe
Vi udlejer en virkelig dejlig og godt indrettet feriebolig for 2 - 4 personer samt mulighed for ekstra opredning.
Kærbølvej 6
6760 Ribe
Nyd et par dage i Ribe med overnatning i Rådhus Conditoriets nyrenoverede Bed & Breakfast. Dejlige lyse værelser lige i byens centrum - tæt ved Ribe Domkirke. Værelserne er beliggende på 2. sal, med en dejlig udsigt over Ribe by.
Hundegade 2
6760 Ribe
Vi byder dig velkommen til en Bed and Breakfast lidt ud over det sædvanlige. Vi ligger i Mølby, kun ca. 15 km. sydøst for Ribe. Området er et af Sønderjyllands mest naturskønne. Lige op ad Stensbæk Plantage, et fantastisk område for naturelskere. Tæt på Rømø og Ribe som er mere end eet besøg værd.
Højmosevej 2
6760 Ribe

Den hyggelige og nænsomt restaurerede staldbygning med 5 luksus dobbeltværelser med eget bad og toilet, trådløs internet, kunst på væggene, dansk design, fladskærms-tv mm. Alle værelser har egen terrasse med udsigt over marsken. Unik beliggenhed, kun 7 min gang fra Ribe Domkirke. Der er anlagt putting green med 6 huller. Vi har greenfee aftale med den yderst flotte Ribe Golfklub, ring for tilbud.


Bjerrumvej 2
6760 Ribe
Vi tilbyder Bed & Breakfast midt i Ribe by, lige over for Ribe Domkirke på torvet. Vi ønsker Dem velkommen i vores hyggelige omgivelser, og vores 1 kl. dobbelt værelser, med for de to værelser fælles toilet, håndvask og brusebad, egen indgang fra Torvet. Vi serverer kaffe eller te til friskbagt morgenbrød.
Torvet 18A
6760 Ribe
Bed and Breakfast i Ribe.
Sviegade 18
6760 Ribe
Velkommen i hyggelig landsby ved Ribermarsken tæt ved dige og vadehave. Ca. 5 km nordvest for Ribe.
Farup Kirkevej 42
6760 Ribe
Flot udsigt over det gamle Ribe - stor gårdsplads med terasse og havemøbler.
Mellemdammen 16
6760 Ribe
Vi har 2 dejlige værelser - med udsigt til have og med tv - der ligger i et fredeligt villakvarter, med gode transportmuligheder til Kolding centrum. Værelserne ligger midt mellem Rådhuspladsen og Kolding Storcenter. Der er 15 min. til Kolding bymidte. Der er adgang til ugeneret have.
Rylevej 16
6000 Kolding
 

Bed and Breakfast i Danmark

Bed and Breakfast Sønderjylland

Her på siden kan du finde Bed and Breakfast i Sønderjylland. Der er mange skønne Bed and Breakfast i Sønderjylland, hvor du kan overnatte på din ferie i Sønderjylland.

Find et sønderjysk Bed and Breakfast, der lige passer dig, enten ved at klikke på kortet, eller ved at kigge i listen nedenunder. 

Har du allerede besøgt et sønderjysk Bed and Breakfast, vil vi rigtig gerne høre om dine oplevelser der - klik blot på det Bed and Breakfast, du har besøgt, og skriv en kommentar - vi glæder os til at høre om dine erfaringer.

Det er blevet meget nemt at søge efter Bed and Breakfast Sønderjylland, da internettet giver mange flere muligheder end de traditionelle brochurer og aviser. Du kan her på siden finde Bed and Breakfast Sønderjylland og under hver enkelt annonce finder du billeder og yderligere information omkring det enkelte Bed and Breakfast i Sønderjylland. Udlejer du Bed and Breakfast i Sønderjylland? Hvis det er tilfældet, kan du gratis oprette en annonce for dit Bed and Breakfast Sønderjylland her på siden. Du finder muligheden i menupunktet.