Bed and Breakfast Vestjylland

Captains House Bed & Breakfast ligger centralt i Nordby på Fanø, og har 4 værelser med delt badeværelse og opholdsrum. 


Mellemgaden 18
6720 Fanø

Tilbud på overnatning Vestjylland

Find en billig overnatning Vestjylland og spar op til 78%!

Søg tilbud på overnatning ved en prissammenligning fra mere end 200 udbydere.

AGERDAL er et sted, hvor flere generationer bor sammen, og vi har siden 70’erne drevet bondegårdsferie og Bed and Breakfast. Her er høns, hund og kat. I den store have findes hyggekroge med borde, stole og eventuelt grill.


Elsøvej 150
7900 Nykøbing Mors

Ugeneret fra byens larm og i smukke og naturskønne omgivelser finder du Egebjerggaard Bed & Breakfast. Vi bor kun et stenkast fra Sig, hvor der både er indkøbsmuligheder, spisesteder samt forbindelse med offentligt transport videre til henholdsvis Skjern, Varde og Esbjerg. 


Vesterbækvej 42, Sig
6800 Varde

Alle ved at man kan få en seng, et bad og noget at spise. Vi sætter en ære i at gøre historien hel. De mange særheder, skæve vinkler og originale indretninger gør opholdet på Postgården til en livsstils rejse.


Østergade 2
6670 Holsted

Nymindegab Bed & Breakfast ligger i Vestjylland, 1,5 km fra Nymindegab Strand. Feriestedet omfatter 4 soveværelser, gratis trådløs internetadgang og opholdsstue med fladskærms-tv og pejs. Bed & Breakfast Nymindegab byder på fælleskøkken med spiseplads, ovn, køleskab og mikroovn.


Vesterlundvej 34
6830 Nørre Nebel

Vi har 3 soveværelser på loftet. To værelser med dobbeltsenge og et værelse med 2 enkelt senge og en barneseng. Der er et badeværelse med toilet, og en opholdstue med køleskab. Mulighed for at lave kaffe og te. Legetøj til børn. Gratis trådløs internet. Derudover har vi en lejlighed til 2 personer med egen indgang.


Gårdevej 25
6823 Ansager

272 Bed & Breakfast ligger 8 minutters kørsel nord for Esbjerg Centrum, og har forskellige værelsestyper. Morgenmad er inkluderet, og der er mulighed for at tilkøbe madpakke.


Stormgade 272
6715 Esbjerg N

Madsens bed & breakfast har til huse i en patriciervilla, hvor hele overetagen er smagfuldt indrettet som gæsteafdeling. Værelserne er lyse og hyggelige, og de er velegnede til både en enkelt overnatning og en sammenhængende ferie eller studie-/arbejdsperiode.


Vestergade 45
7770 Vestervig
Stilhed, natur, gæstfrihed og børnevenligt. Nedlagt landsted i naturrolige omgivelser med kun 3 kilometer til Nr. Nebel og få minutters kørsel til Houstrup og Henne Strand Strand.
Kollevej 101, Hennebjerg, Kolle
6830 Nr. Nebel

I Skovlund (25 km vest for Billund) ligger Pension Lærkelill i smukke landlige omgivelser. Her kan du leje dejlige værelser med direkte udgang til inspirerende natur og legeområde. Vores værelser er moderne med terrasse direkte ud til parklignende have. Der er gratis trådløst internet.


Lærkevænget 3, Skovlund
6823 Ansager

Nr Nebel Overnatning er et frit og uafhængigt vandrehjem, der fungerer lige som privat overnatning. Vi skaber en hyggelig stemning, med gode faciliteter i et godt miljø.


Bredgade 95
6830 Nr. Nebel

B&B Tistrup lidt uden for Varde i Vestjylland har 3 familieværelser til 4 personer og 3 dobbeltværelser til 2 personer.


Snorupvej 7
6862 Tistrup, Varde
Velkommen. Lille lejlighed på 1.sal, 3/4 seng + 1 opredning.
Reberbanen 20
6950 Ringkøbing
Mejlbygård er bed-and-breakfast, fester med overnatning, Hostel og refugium samt ferieophold for familier, der ønsker ophold under familiære forhold.
Mejlbyvej 16, Mejlby, Stadil
6980 Tim
I roligt villakvarter, central beliggende tæt ved byens indfaldsveje har vi 2 hyggelige dobbeltværelser og en stor opholdsstue med kabel tv. Wi-Fi, fax, fotokopi m.v. til rådighed. Perfekte rammer for afslapning eller forretningsmanden på farten.
Færøgade 31
6950 Ringkøbing
Etværelses lejlighed til leje for 2 personer på mellemetagen i gammel strandvilla i første klitrække ved Fanø Bad. Fra lejlighedens stue er der milevid udsigt over havet, stranden og klitterne. Lejligheden består af eget bad, stort køkken og stue med 20 m2 stor hjørnebalkon mod Vesterhavet.
Strandvejen 62
6720 Fanø
Hyggeligt stråtækt hus med dejlig stor have. Beliggende direkte ved cykelruten Vestkyststien og lige på kanten af Nationalpark Thy, som blev officielt indviet i 2008. Her er gode muligheder for store naturoplevelser.
Hedegårdsvej 8, Svankær
7755 Bedsted
Gården er fra 1917, central i Billum by med masser af udenomsplads. I 1975 blev en stald lavet om til ferieudlejning af familie Johnsen. Vi overtog gården i sommeren 2002, og har brugt året til at sætte den i stand. Vi har fået nyt inventar og er nu klar til tage imod gæster.
Kirkebyvej 18
6852 Billum
Hyggeligt Bed & Breakfast i hjertet af Nordby paa Fanoe. Egen afdeling paa 40 kvm med sovevaerelse, stue, gaardhave samt eget lille koekken og badevaerelse.
Galeasevej 2
6720 Fanø, Nordby
Nymindegab byder på mange forskellige kulturelle, natur- og familiemæssige oplevelser. Store vidder og høj vesjysk himmel med udstrakte lyngområder fra byen hele vejen til klitterne ved Vesterhavet.
FYRRETOFTEN 1
6830 NØRRE NEBEL
4 værelser med 8 senge, stort badeværelse, køkken med el-komfur, ovn, mikroovn, kaffemaskine, køleskab samt almindeligt køkkenudstyr og service, stor opholdsstue med satellit-tv og video samt fri adgang til stor have. Rygning indendørs ikke tilladt
Birkevænget 6, Astrup
6900 Skjern
Privat udlejning af værelser i et restaureret kaptajnshus fra 1892. Huset er centralt og meget roligt beliggende i det gamle Nordby. I tilknytning til værelserne er der et dejligt opholdsrum med tekøkken, brændeovn og TV.
Møllesti 3
6720 Fanø
Denne nyetablerede Bed and Breakfast in den forherværende gamle købmandsbutik, befinder sig i det vestlige Jylland ,kun 2km ned til de fineste strande. Beliggende i et af Jyllands smukkeste natur områder, på Margueritruten tæt ved Vesterhavet, Husby Klitplantage og Nissum Fjord. Denne attraktive beliggenhed giver masser af muligheder for sightseeing, naturoplevelser og sport (bl.a. mange vandre -og cykelstier, gode fiskemuligheder).
Klitvej 12, Sdr. Nissum
6990 Ulfborg
Lige midt i Thy ligger denne lille oase.
Hørstedvej 17
7752 Snedsted
2 romantiske værelser med fælles toilet/bad.
SØNDERGADE 16
7480 VILDBJERG
Dette pæne og nyrenoveret gæstehus på i alt 42 m2 er indrettet med 2 dobbelte soverum, der hver især fungerer som kombineret dagligstue/soverum, derudover er der 1 køkken alrum, med spisebord samt selvfølgelig er toilet/badeværelse.
Bavnebjerg 2
6720 Fanø
Fanø er en af Vadehavets perler. Med sin store hvide strand mod Nordsøen og varierende natur beliggende midt i Vadehavet er Fanø blevet et yndet mål for turister fra hele verden.
Vestervejen 47
6720 Fanø
At bo på Buegangen 1, midt i det gamle Nordby, er en helt speciel oplevelse. Det gamle skipperhus fra 1894 emmer af hygge, charme og sjæl.
Buegangen 1, Nordby
6720 Fanø
CoCo Bed & Breakfast Hotel har Esbjerg laveste priser på Bed & Breakfast og en central beliggenhed. Topmoderne hotel værelser med alt hvad du behøver for en god overnatning i Esbjerg.
Andrup Byvej 67
6705 Esbjerg Ø
Det Gamle Høloft er en nyetableret ferielejlighed på en gammel gård, 4 km. fra Søndervig og 5 km. fra Ringkøbing. Lejligheden er indrettet på første sal på et tidligere høloft, hvor der er en fantastisk panoramaudsigt over fjord, marker og klitter.
Sønderbyvej 8, Holmsland
6950 Ringkøbing
Fra stedet er der udsigt ud over engene bag byen og mulighed for gåture langs stranden og i skoven. Der er gåafstand til Venø Havn med et hyggeligt havnemiljø. Venø Kirke og Venø Kro med de kendte Venøbøffer kan nås på 5 minutter til fods.
Tangvej 1, Venø
7600 Struer
Denne nyindrettede ferielejlighed befinder sig under de vestlige himmelstrøg ved Limfjordsåbningen i det vestlige Jylland.
Bredgade 10
Thyborøn
 

Bed and Breakfast i Danmark

Bed and Breakfast Vestjylland

Her på siden kan du finde Bed and Breakfast i Vestjylland. Der er mange skønne Bed and Breakfast i Vestjylland, hvor du kan overnatte på din ferie i Vestjylland.

Find et vestjysk Bed and Breakfast, der lige passer dig, enten ved at klikke på kortet, eller ved at kigge i listen nedenunder. 

Har du allerede besøgt et vestjysk Bed and Breakfast, vil vi rigtig gerne høre om dine oplevelser der - klik blot på det Bed and Breakfast, du har besøgt, og skriv en kommentar - vi glæder os til at høre om dine erfaringer.

Det er populært at søge efter Bed and Breakfast Vestjylland. Flere og vælger Bed and Breakfast frem for hotel, da giver en mere personlig oplevelse. Prøv derfor at se listen igennem hos, hvis du er på jagt efter et Bed and Breakfast i Vestjylland. Du kan også bruge vores kort, som udover Bed and Breakfast Vestjylland også viser dig andre muligheder i nærheden. Udlejere af Bed and Breakfast i Vestjylland kan gratis oprette en annonce her på siden og dermed få deres Bed and Breakfast Vestjylland med på kortet. Du skal blot kontakte os med yderligere information - se menupunkt.