Ferie ved Østersøen

Tag på en miniferie til Nordtyskland, hvor I skal nyde 3 - 6 dage på Hotel Strandkind, som er et 4* hotel ved Østersøen. Med i prisen er morgenmad og adgang til spa.

Prisen er skarp og koster fra kun 789,00 kr.

Beskrivelse af miniferien til Østersøen i Nordtyskland

Hotel Strandkind er netop nyåbnet, og har derfor et rigtig godt tilbud på en miniferie. Hotellet ligger i Lübeck-bugten, så jeres miniferie vil være lige ved havet (blot 180 m), stranden og naturen. . Her finder I ferien tæt på havet, stranden, naturen og storbyerne. Er I samtidig til storbyferie, er der ikke langt til skønne Lübeck eller Kiel. Når I kommer hjem fra enten byerne, stranden eller naturen, er der mange aktiviteter på hotellet, f.eks. skøn adgang til sauna.

Miniferien inkluderer

  • 2 - 5 hotelovernatninger på Hotel Strandkind
  • Morgenmad inkluderet
  • Adgang til hotellets saunaer & klatrefaciliteter
  • Forskellige aktiviteter

Neustadt in Holstein

Hotellet er beliggende i den hyggelige tyske by Neustadt in Holstein i Østholsten, som ligger blot 160 kilometer fra den danske grænse. Byen er oprindeligt et gammelt fiskerleje, som så senere udviklede sig til en købsstad, hvilket har skabt den hyggelige atmosfære i byen. Om sommeren er Neustadt en smuk by, hvor mange turister kommer til for at bade i Østersøen. Der er derfor fuldt liv på havnen og i byens gader.

rejser-rundt.dk