Hotelophold i New York

USA er fascinerende og især storbyen New York! Flyv derfor afsted og oplev New York, The Big Apple, i 3 - 7 overnatninger på Fairfield Inn & Suites i bydelen Queens. Hotellet sørger for morgenmad hver dag. Fly tur/retur inkluderet.

Prisen er skarp og koster fra kun 4339,00 kr.

Beskrivelse af rejsen til New York

Rigtig mange drømmer sig ofte væk på en skøn ferie, og rigtig mange har netop New York øverst på deres ønskeseddel. Der er gang i New York døgnet rundt, så der er altid noget at gøre og opleve. Du finder også rigtig mange berømte seværdigheder i New York, og der er oplevelser i et væk. Jeres ophold vil være med base i den vestlige del af Queens, og dermed også tæt på Brooklyn og Manhatten.

Rejsen til New York inkluderer

New York - The Big Apple

New York har mange kendetegn, alt fra de gule taxaer, madboder på alle gadehjørner, fede parker, gode shoppingmuligheder til de store skyskrabere, så uanset om du har besøgt New York flere gange, eller er førstegangsbesøgende, bliver man altid fortryllet af byens muligheder. New York summer af ægte stemning af en storby, og har utrolig mange ikoniske varetegn. Der er mange ting at opleve, f.eks. et besøg i Central Park, det travle SoHo, Rockefeller og Empire State Building — listen er lang af seværdigheder i New York.

rejser-rundt.dk