Oplev Harry Potters magiske univers i London

Er du fascineret af Harry Potter? Tag på en magisk rejse til Harry Potters univers og bo 2 til 5 nætter på Royal National Hotel. Inkluderer også fly tur-retur og entré til Warner Bros. Studio Tour London.

Prisen er skarp og koster fra kun 1689,00 kr.

Beskrivelse af rejsen

Brug tryllestaven og åben dørene til en verden med hekse og troldmænd! I prisen er nemlig inkluderet billetter til Warner Bros. Studio Tour "The Making of Harry Potter", hvor I kan opleve Harry Potters magiske verden. Det er samtidig en storbyferie til fantastiske London, hvor I skal bo centralt på et hyggeligt hotel.

Rejsen inkluderer

  • 2 - 5 overnatninger på Royal National Hotel
  • Morgenmad inkluderet
  • Du kan vælge mellem fly fra Aarhus/København/Aalborg/Billund til London og fra London til Aarhus/København/Aalborg/Billund
  • Håndbagage inkl.
  • Billet til Warner Bros. Studio Tour "The Making of Harry Potter" for hver betalende person

I skal bo på hotel Royal National Hotel

Royal National Hotel er beliggende centralt i London, nærmere på Russell Square. Hotellet er et unikt og livligt hotel med uovertrufne faciliteter og har direkte undergrundsforbindelse til Heathrow Airport. I prisen er inkluderet kold morgenmad, men det er muligt at tilkøbe varm morgenmad.

I skal bo på et simpelt indrettet dobbeltværelse med dobbeltseng, eget badeværelse, tv, te- og kaffefaciliteter, TV, og gratis WiFi.

 

Se også

 

rejser-rundt.dk