Rejseguide til Barcelona

Barcelona er en populær by blandt mange danskere, og det er der mange gode grunde til. Hvordan du så kommer til Barcelona, transport, hotel, seværdigheder og meget mere kan du få et overblik over i denne rejseguide omkring Barcelona.

Flyrejser til Barcelona

Da Barcelona er et populært rejsemål, er der også mange flyselskaber, som flyver til Barcelona. Hvis du er fleksibel i forhold til ud- og hjemrejse, kan du oftest flyve rigtig billigt til Barcelona.

Der findes flere søgemaskiner til at finde billige flybilletter til Barcelona, men jeg vil klart anbefale dig at bruge skyscanner.dk. Her får du et godt overblik, og især et godt overblik over en konkret måned. I billedet til venstre kan du se en simpel oversigt over april 2018, og dermed nemt at spotte, hvornår det er billigst at flyve til Barcelona. Prisen er baseret på 1 person med afgang fra Københavns Lufthavn. Prisen er stort set den samme, hvis du vælger at flyve fra Billund.

Klik her for at lave samme søgning.

Transport fra lufthavn til centrum

Når du først er landet i en lufthavnene i Barcelona, har du flere muligheder for at komme godt videre.

Hvis du primært skal ind til centrum af Barcelona, er lufthavnstoget et oplagt valg. Denne mulighed er rigtig godt beskrevet i artiklen på rejsekris.dk, så her vil jeg blot henvise dig til at læse denne side.

Hvis du i stedet ønsker privat transport, så det går hurtigere, kan du vælge taxi eller Shuttle Direct Transfers, hvor du konkret kan indtaste lufthavn og hvor du gerne vil her. Herefter får du straks vist forskellige muligheder og prisen.

Overnatning i Barcelona

Der er et hav muligheder for overnatning i Barcelona og i alle prisklasser. Hvis du ønsker den billigste løsning, kan du finde flere hostels. Du kommer til at møde en masse andre, primært unge mennesker, og oftest får du en central placering i Barcelona. Dog skal du så også være indstillet på at sove på fælles sovesal med oftest 3 - 7 andre. Hvis du gerne vil have dit private rum, kan du vælge hotel i Barcelona eller f.eks. Airbnb, hvor du lejer en privat bolig eller værelse.

Da der er et hav af hoteller i Barcelona, er det meget oplagt at bruge en af de mange søgemaskiner til at finde det oplagte hotel i Barcelona til dig. Her vil jeg igen anbefale skyscanner.dk, da du netop her kan få et overblik over alle hoteller og samtidig finde den bedste pris for de mange søgemaskiner. Du kan endvidere indstille rigtig mange søgeparametre og dermed indsnævre din søgning på det oplagte hotel i Barcelona.

Når du har fundet et eller flere oplagt hoteller i Barcelona, er det utrolig vigtigt, at du lige bruger lidt tid på at læse andres gæsteanmeldelser. Billeder kan ofte snyde, så de mange gæsteanmeldelser give ofte et godt indtryk af hotellet. Generelt er det min erfaring, at hvis du f.eks. på hotels.com vælger et hotel med en score på over 8 ud af 10, så plejer det at være et ok hotel.

Oplevelser i Barcelona

Barcelona kan tilbyde et væld af oplevelser, hvilket også er en af grundene til, at rigtig mange rejser til Barcelona. En 

Vi har samlet et overblik over rigtig mange seværdigheder i Barcelona, men hvis du gerne vil lidt mere i dybden med nogle mere konkrete beskrivelser, kan jeg anbefale dig at læse "Top 10 ting at opleve i Barcelona" på skyscanner.dk, "Seværdigheder i Barcelona – Guide til byens bedste oplevelser" på rejsekris.dk eller "14 must see seværdigheder i Barcelona" på opdagelse.dk.

Hvis du gerne vil være sikker på at have plads til en af de mange populære oplevelser i Barcelona, kan du faktisk booke meget af det hjemmefra. Her vil jeg anbefale dig at kigge på getyourguide.dk.

Restauranter i Barcelona

Når sulten melder sig, har du utallige muligheder i Barcelona, og det store spørgsmål er ofte, hvor man så lige skal gå hen? Her kan det klart anbefales at besøge yelp.dk, hvor du finder brugeranmeldelser fra rigtig mange brugere, som netop har afprøvet en af de mange restauranter i Barcelona.

rejser-rundt.dk