Ren afslapning i Toscana

Der er skønt i Italien, og du kan med dette udvalgte rejsetilbud komme  4 - 8 dage til Toscana, hvor I skal bo på Villa La Grotta. Vælg mellem enten morgenmad eller halvpension. I får endvidere olie- og vinsmagninger.

Prisen er skarp og koster fra kun 519,00 kr.

Beskrivelse af rejsen

Italien og god vin hænger unægteligt sammen, og de mange skønne vinmarker & olivenlunde badet i sol er karakteristisk for Toscana området. Menneskerne i Toscana nyder livet med god vin, afslapning og forkælelse, hvilket også kan blive realiteten for jer, når I skal bo på det 4* hotel, hvor der serveres morgenmad. Så nyd Toscana i Italien og dens mange herligheder, hop i poolen smag på områdets vin og olivenolie. Med i prisen er smagning af både vin og olivenolie samt et besøg på den lokale vingård.

Ferien til Toscana inkluderer

  • 3 - 5 overnatninger på Villa La Grotta med morgenmad
  • Vin- & oliesmagning på den lokale vingård Morandi
  • Vinsmagning på Canto alla Moraia
  • Rundvisning på den lokale vingård Cantalici i Chianti-området
  • Overnatter I min. 5 nætter, får I en privat tur i området på en ATV + entré til Leonardo Da Vinci Museum + middag med den toscanske brødsuppe Ribollita
  • Booker I 7 overnatninger får I endvidere adgang til spa

Toscana

Toscana i Italien er et meget populært rejsemål, og det er helt forståeligt, for det er i dette område af Italien, at I finder alt til en perfekt ferie: Skøn natur, lokale vingårde, den gode italienske gastronomi, ruiner fra romertiden og mange skønne sandstrande. Er I til shopping, er landsbyen San Giustino Valdarno er godt sted at besøge. Byen har blot 1.600 indbyggere, men kendt for en succesfuld smykkeindustri, og samtidig et af de rigeste områder i Toscana. Byens shoppinggade, Corso Italia, er fyldt med modebutikker. Er I mere til udforske historien, kan I besøge de mange spændende kirker fra middelalderen, den berømte plads Piazza Grande med Fraternità dei Laici-paladset. Generelt finder du mange spændende seværdigheder i Toscana.

 

rejser-rundt.dk