Storbyferie i København

Tag til København på et forlænget weekendophold. Du får 2 - 4 dage i København og skal bo på Hotel Skt. Petri, som er beliggende central i København. Hotellet tilbyder hver dag gratis morgenmad. Der er en velkomstdrink med i prisen, og du får mulighed for at tjekke sent ud. 

Prisen er skarp og koster fra kun 799,00 kr.

Beskrivelse af rejsen

Nogle gange rammes man bare af en rejsefeber, men har ikke lige mulighed for at tage afsted på en længere tur til udlandet. Hvad gør man så? I stedet laver man blot en impulsiv tur til vores egen skønne hovedstad København, som snildt kan tilbyde skønne italienske is på Vesterbro, smagfuld thaimad på Nørrebro, fransk rødvin på de mange gode restauranter og er I til tapas, kan det findes på Christianshavn. Og skulle jeres forlængede weekendophold være på en af de varme dage, kan I besøge Amager Strandpark, som kan føles helt sydlig og eksotisk. Er I til oplevelser, kan I også finde en masse spændende seværdigheder i København.

Så vær blot kreativ og tag en tur til skønne København - fordelen er også, at du helt slipper for jetlag ;-)

Det forlængede weekendophold i København inkluderer

  • 1 - 3 hotelovernatninger på Hotel Skt Petri
  • Morgenmad
  • Velkomstdrink
  • 15% rabat i hotellets restaurant
  • Mulighed for sen udtjekning frem til kl.13.00

København

Vores egen hovedstad København er oplagt til en miniferie hen over en weekend. Hvis I er til shopping, er der butikker til alle aldre på Strøget, og er I mere til at opleve stemningen i København, kan I tage en hyggelig gåtur på Langelinje og ud til den lille Havfruer. Er I kunstinteresseret, kan et besøg på museet Louisiana være en oplagt mulighedet besøg. Mange tager også børnene med på en miniferie til København, hvor det så især kan være aktuelt at besøge Tivoli og Bakken.

rejser-rundt.dk