Storbyferie til Berlin

Grib chanchen og oplev en storbyferie i Berlin, hvor I skal bo 3 - 5 dage centralt i Berlin på Mondrian Suites Berlin Checkpoint Charlie. Med i prisen er morgenmad, en flaske vin og adgang til sauna.

Prisen er skarp og koster fra kun 569,00 kr. Skynd dig, da tilbudet udløber den 10. april 2018.

Beskrivelse af rejsen

Berlin er en spændende by, som både er mangfoldig, trendy, og I får mulighed for at komme helt tæt på et væld af spændende kulturelle oplevelser og seværdigheder i Berlin. I skal nemlig bo tæt på Checkpoint Charlie, hvor I får 2 - 4 overnatninger på Mondrian Suites Berlin Checkpoint Charlie. I bor i egen lejlighed, men hver dag kan I starte ud med morgenmad på hotellet. Når I kommer hjem fra en oplevelsesrig dag i Berlin, har I gratis adgang til hotellets sauna og fitnessområde.

Rejsen inkluderer

  • I bor på Mondrian Suites Berlin Checkpoint Charlie i enten 2, 3 eller 4 overnatninger
  • Morgenmad på hotellet er med i prisen
  • Nyd en flaske mouserende vin, når I ankommer til hotellet
  • Mulighed for sen check-ud frem til kl. 13.00 
  • Fri mulighed for benyttelse af hotellets fitnessområde og sauna
  • Info og bykort om alt fra barer til shoppingmuligheder

I skal bo på Suites Berlin Checkpoint Charlie

Hotellets suiter i Berlin er beliggende i en moderne bolig med 134 studie og og suiter i forskellige størrelser og kategorier, der passer til enhver komfort. For korte såvel som længere ophold er huset lige så velegnet.

Service med et smil: Vi er der for dig 24 timer i døgnet, hver dag. Vi kender vores by og kan lide at give dig tips og anbefalinger.

På grund af den specielle beliggenhed bor du meget centralt i Berlin og alligevel meget stille. Huset ligger ikke direkte på gaden, alle værelser vender mod gården og har balkon eller terrasse.

 

Se også

 

 

rejser-rundt.dk