Wellness i Tyskland

Tid til at få slappet af? Tag et afbræk fra hverdagen, og kør til et lækkert wellness resort i Tyskland, hvor I får 3 - 6  dage på Regena Gesundheits-resort & Spa i Bad Brückenau. Udover masser af lækker wellness får I også halvpension med i prisen, så I ikke behøver tænke praktisk omkring jeres forplejning.

Prisen er skarp og koster fra kun 1319,00 kr.

Beskrivelse af wellness miniferie opholdet i Tyskland

Trænger I til af kombinere naturskønne oplevelser med rolige afslappende omgivelser i et lækkert wellnessområde? Så er Regena Gesundheits-resort & Spa i Tyskland et oplagt valg, og det tilbud, som I lige har brug for. Her opprioriteres afslapning i et 4000 m² stort wellnessområde med skønne grønne haver på hotellet. Restauranten tilbyder jer både morgen- og aftensmad, og mange af deres råvarer kommer fra deres egen økologiske urtehave. Så tag din kære i hånden, og forkæl jer selv medn en fortjent wellness miniferie til Tyskland.

Rejsen inkluderer

  • 2 - 5 hotelovernatninger på Regena Gesundheits-Resort und Spa med halvpension
  • Fri afgang til wellnessområde & fitnessrum
  • Velkomstdrink & en flaske vand på værelset
  • Fri kaffe, the og vand fra kl.10.00-11.00

Bad Brückenau

Bad Brückenau i Tyskland er omgivet af skøn natur, og har endvidere syn helbredende kilder. Det er derfor ikke så mærkeligt, at kilden til vitalitet er mottoet for den tyske by Bad Brückenau, og de har sundhed som deres store varemærke. Byen kan også tilbyde oplevelser i form af en gammel bydel, som har mange historiske bygninger, og en storslået slotspark.

rejser-rundt.dk