Campingpladser i Europa

Senest opdaterede campingpladser

Hasmark camping er en campingplads på det nordligste fyn med plads til hele familien. Du finder både aktiviteter for børn og voksne, og familiens hund er selvfølgelig også velkommen. Tag en dukkert i det udendørs eller indendørs badeland, send børnene en tur i legeland og lad hunden lege i hundegården.

På Hasmark Strand Camping får hele familien en god ferie.

Familievenlig Campingplads. Skovlund Camping er en topmoderne familievenlig campingplads, med flere legepladser, hoppepuder, kæledyr, boldbaner, vandland og meget mere.

En af Danmarks bedst beliggende pladser, med en hyggelig og afslappet atmosfære. Campingpladsen ligger i hjertet af Juelsminde by, tæt på havnen og marinaen med direkte adgang til stranden. Vi har caféer, restauranter og shopping muligheder lige om hjørnet, og byder på cykel og vandrerture i pragtfuld natur.

Camping Bella Italia ligger helt ned til Gardasøen og tæt på den hyggelige by Peschiera del Garda. Der er flot udsigt over Gardasøen fra mange af pladserne. Campingpladsen råder over masser af aktivitetsmuligheder, legeplads, supermarked, restauranter, pizzeria, bar og et kæmpe vandland det ideelle sted for familier, som ønsker at holde ferie i skønne omgivelser med mulighed for mange spændende aktiviteter. Der er et stort udvalg af mobilhomes til udlejning på pladsen.

Sindal Camping er indrettet med 150 enheder på et areal af 4,5 hektar, hvilket giver god plads med mange fristeder og små oaser. Pladsen er udstyret med alle tænkelige faciliteter i højeste standard.
Campeggio il Drago - Dragens campingplads - ligger midt i Umbriens smukke natur mellem Norcia og Cascia i det sydøstlige hjørne af Umbrien i Italien. Der er fredfyldt på campingpladsen, men samtidig er der masser af aktivitetsmuligheder i nærheden. Der er swimmingpool og wifi på Campeggio il Drago. ACSi rabat frem til 15/7.
Camping Toscana Village ligger i Montopoli mellem Pisa og Firenze i Toscana i Italien. Camping Toscana Village ligger midt i de toscanske bakker, men samtidig ideelt for besøg i Toscanas kulturbyer. Der er swimmingpool og wifi på campingpladsen. Følg ikke GPS, men brug kørselsvejledningen på Camping Toscana Villages hjemmeside.
Camping Il Rocolo er beliggende ved foden af en bakke, og kun 6 km fra det historiske centrum af Perugia.
Camping Rozac ligger på en lille landtange på øen Ciovo, kun 2 km fra Trogir i Dalmatien i Kroatien. For at komme til Trogir fra campingpladsen kan du enten gå, køre eller tage en taxabåd. Camping Rozac ligger ned til en dejlig strand. Der er wifi, pizzaria og beach bar på campingpladsen.
Campingpladsen ligger i forbindelse med Motel Plitvice Zagreb 12 km udenfor Zagreb. Camping Plitvice i Zagreb er tilsyneladende den eneste campingplads nær Zagreb, så selv om motorvejen lige ved siden af giver en del støj, kan campingpladsen ved Motel Plitvice være et ok overnatningssted i forbindelse med besøg i Zagreb.
Borje Camping ligger ideelt for besøg i Plitvice Nationalparken (15 km). Borje Camping er forholdsvis nyrenoveret, og har masser af plads. Der ligger en restaurant sammen med campingpladsen. Der er mulighed for internet på camping Borje.