Campingpladser i Sønderjylland

Drejby Strand Camping på Als er en stor og dejlig campingplads med unik beliggenhed nærmest direkte på børnevenlig badestrand. Drejby Strand Camping har en stor og lækker swimmingpool. På Drejby Strand Camping er der mere end 500 enheder, 40 velindrettede hytter, 5 ferielejligheder og alle de faciliteter som en moderne familie kræver.
Kegnæsvej 85, Drejby
6470 Sydals
DCU-Camping Kollund er en hyggelig lille campingplads på et skrånende terræn i læ af skov og beplantning og tæt til strand. Fra mange af campingpladsens enheder har man en smuk udsigt over Flensborg Fjord.
Fjordvejen 29, Kollund
6340 Kruså
Darum Camping er en dejlig naturplads med mange træer, hvilket giver mulighed for at finde læ. Det naturskønne Vadehav ligger ca. 1 km fra Darum Camping, og byder på et unikt fugleliv ved Sneum Sluse. Der er gode muligheder for gå- og cykelture i området omkring Darum Camping.
Alsædvej 24, St. Darum
6740 Bramming
Daler Camping er en lille gårdcampingplads i Sønderjylland og ligger i den lille landsby Daler. Daler Camping er en hyggelig lille campingplads midt imellem naturen, kulturen og historien. Campingpladsen er åben hele året.
Hvidstrengvej 4
6280 Højer
Camping Klitten er beliggende i den idylliske, gamle skipperby Sønderho på Fanøs sydspids. Camping Klitten er opdelt af levende læhegn og små snoede veje, hvilket er med til at give en hyggelig atmosfære. Campingpas er ikke nødvendigt på Camping Klitten.
Sønderho Strandvej 11, Sønderho
6720 Fanø
Camping Gesten er en lille campingplads, der tilbyder overnatning i fredelige omgivelser ved både en 9-hullers pay & play golfbane og ved en dejlig fiskesø. Der kan lejes eller købes udstyr til begge dele. Camping Gesten ligger ca. 3 km. udenfor Gesten. Der er en legeplads.
Gestenvej 51
6621 Gesten
CamperStop Aabenraa ligger i rolige omgivelser i den sydlige del af Aabenraa by, nær skov og strand. Pladsen ligger i gå afstand til midtbyen, hvor der er spændende spisesteder, en hyggelig gågade og gode shopping muligheder. På CamperStop Aabenraa er dercamperservice og nye toilet- og badefaciliteter. CamperStop Aabenraa er åben hele døgnet.
Sønderskovvej 104
6200 Aabenraa
Broager Strand Camping ligger ved Broager i enestående natur direkte ned til vandet. Fra pladsen har vi en fantastisk udsigt ud over vandet til Sønderborg, Kegnæs og Dybbøl Mølle. Fra stranden er der gode forhold for badning, fiskeri og sejlads. Pladsen er rolig, og er et godt udgangspunkt for udflugter i Sønderjylland.
Skeldebro 32
6310 Broager
Bredebro Camping Kig Nøj ligger i Bredebro i Sønderjylland, ca. 15 km fra den dansk-tyske grænse, og 12 km fra marsken og Vadehavet. Bredebro Camping Kig Nøj er en lille hyggelig plads tæt på fiskeå og mange seværdigheder i Sønderjylland. Børn har gratis adgang til byens svømmehal.
Borgvej 10
6261 Bredebro
Ballum Camping er en dejlig familieplads, der ligger direkte ved Vadehavet med udsigt over vandet. Ballum Camping ligger i det smukke og karakteristiske marskland, der har et væld af fugleliv, og ikke langt fra gamle historiske byer som Tønder, Møgeltønder og Ribe. Kun 20 min. kørsel til Rømø der har en af Nordeuropas bredeste sandstrande. Der er gode fiskemuligheder i nærheden, og på pladsen er der legeplads, minigolf, beach-volleyball og dyr.
Kystvej 37
6261 Bredebro
Direkte ned til stranden og omgivet af den skønneste natur, ligger Augustenhof Strand Camping på nordsiden af Als. Der er en rolig atmosfære på campingpladsen, og de fleste pladser har havudsigt. Fra stranden er der gode muligheder for at bade, surfe, fiske og sejlads.
Augustenhofvej 30, Augustenhof
6430 Nordborg
Augustenborg Yachthavns Campingplads er en lille, idyllisk campingplads, beliggende i naturskønne omgivelser lige ved Augustenborg slot og Augustenborg Yachthavn. Der er grillplads og legeplads.
Langdel 6
6440 Augustenborg
Arrild Ferieby Camping er en idyllisk tre-stjernet campingplads i hjertet af det Sønderjyske land. Campingpladsen er 8ha stor og ligger i et dejligt naturrigt skov- og hedeområde tæt ved vesterhavet.
Arrild Ferieby 5
6520 Toftlund
Anslet Camping ligger 1 km syd for Hejlsminde mellem Kolding og Haderslev, direkte til Lillebælt ved en blind vej. På campingpladsen er der gode læforhold, børnevenlig strand, badebro, bådebro og bådslip.
Strandvejen 34
6100 Haderslev
 
Campingpladser Danmark

Campingpladser i Sønderjylland

Her på siden finder du de sønderjyske campingpladser. Der er mange skønne steder i sønderjylland, og ofte en campingplads lige i nærheden. 

Se mere om campingpladserne i Sønderjylland ved at klikke på kortet eller på listen nedenunder.

Del dine erfaringer fra en campingplads i Sønderjylland i kommentarfeltet under pladsen - vi vil rigtig gerne høre om dine oplevelser på en campingplads i det sønderjyske.