Campingpladser i Italien

Senest opdaterede campingpladser

Camping Bella Italia ligger helt ned til Gardasøen og tæt på den hyggelige by Peschiera del Garda. Der er flot udsigt over Gardasøen fra mange af pladserne. Campingpladsen råder over masser af aktivitetsmuligheder, legeplads, supermarked, restauranter, pizzeria, bar og et kæmpe vandland det ideelle sted for familier, som ønsker at holde ferie i skønne omgivelser med mulighed for mange spændende aktiviteter. Der er et stort udvalg af mobilhomes til udlejning på pladsen.

Campeggio il Drago - Dragens campingplads - ligger midt i Umbriens smukke natur mellem Norcia og Cascia i det sydøstlige hjørne af Umbrien i Italien. Der er fredfyldt på campingpladsen, men samtidig er der masser af aktivitetsmuligheder i nærheden. Der er swimmingpool og wifi på Campeggio il Drago. ACSi rabat frem til 15/7.
Camping Toscana Village ligger i Montopoli mellem Pisa og Firenze i Toscana i Italien. Camping Toscana Village ligger midt i de toscanske bakker, men samtidig ideelt for besøg i Toscanas kulturbyer. Der er swimmingpool og wifi på campingpladsen. Følg ikke GPS, men brug kørselsvejledningen på Camping Toscana Villages hjemmeside.
Camping Il Rocolo er beliggende ved foden af en bakke, og kun 6 km fra det historiske centrum af Perugia.

Vi overnattede en enkelt nat på campingpladsen Centro Vacanze San Marino, da vi var på autocampertur rundt i Italien. Vi valgte den fordi det er en ACSI plads, den havde en fin beliggenhed i forhold til et besøg i San Marino by, og så så campingpladsen Centro Vacanze San Marino rigtig fin ud i bogen.

Camping Le Marmore ligger i Marmore, og er således et oplagt udgangspunkt for et kig på Marmorvandfaldene, som ligger lige ved siden af campingpladsen. Der arrangeres forskellige naturoplevelser fra, eller i nærheden af, campingpladsen ved Marmore, blandt andet grottevandring, klatring og rafting.
Camping Village Assisi ligger 3 km fra Assisi. Der er internetpoint, legeplads og swimmingpool (åbner 20/5) på campingpladsen. Fra Campingpladsen nær Assisi er der en skøn udsigt ud over byen. Camping Village Assisi er et oplagt udgangspunkt for et besøg i Assisi og en tur til Perugia, hvortil der er fine togforbindelser. Der er ACSI rabat frem til 15/7
Camping Il Collaccio er en lille familieejet campingplads med den smukkeste beliggenhed midt i bjergene i udkanten af nationalparken Monte Sibillini. Camping Il Collaccio giver ACSI rabat frem til 6/7
Camping Alba dOro ligger ca 10 km nord for forbindelsesvejen til Venedig. Tæt på lufthavnen. Shuttle Service.
Camping Fusina ligger lidt syd for forbindelsesvejen til Venedig, helt ud til vandet, og med færgeforbindelse til Venedig
Camping Santa Fortuna Campogaio ligger 2 km fra Sorrento, op ad en bjergskråning, midt imellem oliventræer og citrontræer, og med udsigt over vandet, og nogle steder på pladsen er der også udsigt til Vesuv. På campingpladsen er der internetpoint, swimmingpool og strand. Der er gode bus- og togforbindelser til Napoli, Vesuv og Pompei, og der er ikke langt til båden til Capri.
 

Campingpladser i Italien

Der findes et hav af lækre campingpladser i Italien. Nogle af de italienske campingpladser her på siderne har vi besøgt, nogle af dem er på "her-skal-vi-måske-overnatte-engang" listen, og endnu andre af de italienske campingpladser på disse sider synes vi bare ser rigtig skønne ud. 

På de fleste campingpladser i Italien kan du leje mobilhomes, og nogle steder kan du også leje luksustelte og bungalows. På alle campingpladser i Italien kan du naturligvis bo i din egen autocamper, campingvogn eller telt, men vær opmærksom på, at det nogle steder godt kan kræve lidt is i maven at få kantet et stort skrummel ind på en campingplads i de italienske bjerge.