Campingpladser i Kroatien

Camping Rozac ligger på en lille landtange på øen Ciovo, kun 2 km fra Trogir i Dalmatien i Kroatien. For at komme til Trogir fra campingpladsen kan du enten gå, køre eller tage en taxabåd. Camping Rozac ligger ned til en dejlig strand. Der er wifi, pizzaria og beach bar på campingpladsen.
Setaliste Stjepana Radica 56
21223 Okrug Gornji, Kroatien
Campingpladsen ligger i forbindelse med Motel Plitvice Zagreb 12 km udenfor Zagreb. Camping Plitvice i Zagreb er tilsyneladende den eneste campingplads nær Zagreb, så selv om motorvejen lige ved siden af giver en del støj, kan campingpladsen ved Motel Plitvice være et ok overnatningssted i forbindelse med besøg i Zagreb.
Lucko
10250 Zagreb, Kroatien
Borje Camping ligger ideelt for besøg i Plitvice Nationalparken (15 km). Borje Camping er forholdsvis nyrenoveret, og har masser af plads. Der ligger en restaurant sammen med campingpladsen. Der er mulighed for internet på camping Borje.
Vrelo Korenicko
53230 Borje, Kroatien
Campingpladsen Turist Grabovac ligger 8 km fra Plitvice Nationalparken i Kroatien. Der er shuttlebus dagligt mellem campingpladsen og Plitvice. Campingpladsen er fin til overnatning i forbindelse med besøg i nationalparken, men har fået kritik for at have for få santiære faciliteter. Der er trådløst internetområde.
Grabovac 102
47245 Rakovica, Kroatien
Camp Holiday ligger lige uden for Jelsa på øen Hvar i Kroatien. Det er en terrasse camping med smuk udsigt over havet og omkringliggende øer. På grund af den kuperede beliggenhed er de fleste pladser til telte. Der er gratis wifi på Camp Holiday, og der er gåafstand ind til den hyggelige by. Der er legeplads og cafe på Camp Holiday.
Jelsa
Jelsa, Hvar, Kroatien
Camp Viter ligger lige ved Adriaterhavet i den lille by Zaostrog midt mellem Split og Dubrovnik. Fra Camping Viter er der gåafstand til alt i byen, stranden ligger lige ved pladsen, og der er internet på det meste af pladsen mod betaling. Havvandet er krystalklart. Færgen til Hvar lægger til 3 km fra Camp Viter. Der er en times kørstel til Mostar fra Camp Viter.
A.K. Miosica 1
21334 Zaostrog, Kroatien
Camping Slapic ligger ved en smukk flod 5 km syd for Duga Resa i Kroatien. Du kan både sejle i kano og svømme i floden, som også byder på flere små vandfald. Der er restaurant på campingpladsen, legepladser og sportsmuligheder, fx badminton og bordtennis. Der er internetområde ved receptionen, og nogle meget fine sanitære faciliteter.
Mreznicki Brig b.b.
47250 Duga Resa, Kroatien
Camping Resort Solaris ligger 6 km fra Sibenik i Dalmatien i Kroatien. Camping Resort Solaris er en stor campingplads, der ligger i forbindelse med flere hoteller. Camping Resort Solaris ligger ud til havet og har stenstrand. Der er swimmingpools (åben fra 15/4) på campingpladsen, og mange aktiviteter. Der er internetområde på pladsen, muligvis mod betaling.
Sibenik
22000 Sibenik, Kroatien
Camping Village Stupice ligger øverst på halvøen Kamenjak, ved byen Premanture på Istrien i Kroatien. Camping Village Stupice ligger langs havet, og med en lille halvø med standpladser ud i havet. Camping Village Stupice ligger i gåafstand fra Premantura. Der er gratis internet på en stor del af campingpladsen.
Selo 250
Premantura, 52100 Pula, Kroatien
Camping Polari er en stor campingplads lige syd for Rovinj i Istrien i Kroatien. Camping Polari ligger lige ned til en 2 km lang strand. Der er en stor swimmingpool, internet mod betaling og masser af aktivitetsmuligheder på campingpladsen. En del af campingpladsen er forbeholdt nudister.
Polari b.b. Rovinj
52210 Rovinj, Kroatien
Camping Amarin er en stor campingplads tæt på Rovinj i Istrien i Kroatien. Fra Camping Amarin er der udsigt ind over Rovinj, og der er bådsejlads ind til byen fra campingpladsen. Camping Amarin ligger ned til stranden, der er stor swimmingpool, restauranter, trådløst internetområde.
Monsena b.b.
52210 Rovinj, Kroatien
 

Campingpladser i Kroatien

Der findes mange skønne campingpladser i Kroatien, hvoraf de fleste ligger langs Kroatiens lange smukke kyststrækning ved Adriaterhavet. 

Her på siden finder du en række campingpladser i Kroatien. Lad dig inspirere af listen over de kroatiske campingpladser herunder, eller brug kortet ved siden af.