Campingpladser i Norge

Tvinde Camping ligger lige ved foden af Tvindefossen, og ligeledes op ad en elv. Området omkring Tvinde Camping byder på fiskemuligheder, rafting og vandreruter. Pladsen har en kiosk og trådløst internet. Campingpladsen udlejer hytter og lejligheder.
Tvinde
5700 Voss, Norge
Åndalsnes Camping & Motell ligger ved Raumaelven, tæt ved dens udløb i Romsdalsfjorden og Åndalsnes by. Campingpladsen har restaurant, internetcafe og grillplads. Campingpladsen udlejer både og arrangerer fisketure. Ligger tæt på attraktioner som Trollstigen, Romsdaleggen, samt i gåafstand til en 9 hullers golfbane.
Gryttenveien 1
6300 Åndalsnes, Norge
Trollveggen Camping ligger i storslåede omgivelser ved foden af Trollveggen, som er Europas højeste lodrette fjellvæg, med et frit fald på 1000 meter. Raumaelven med sine mange fosser løber lige ved siden af campingpladsen. Trollveggen Camping er et godt udgangspunkt for ture i området, fx. vandreture i fjeldet, bilture til Trollstigen/Stigfossen, Atlanterhavsvejen, eller Mardalsfossen. Campingpladsen har grillplads, lille legeplads og egne fiskestrækninger langs elven.
Romsdalshorn
6300 Åndalsnes
Sande Camping ligger ved Lovatnet i bunden af Nordfjord. Campingpladsen ligger omgivet af høje klipper, og i nærheden af både vandfald og Jostedalsbræen, som man kan komme helt hen til flere steder. Sande Camping har legeplads, bordtennis og badestrand, og de udlejer robåde, kanoer, motorbåde og cykler. Der er vandrestier lige ved campingpladsen.
Loen
6789 Loen, Norge
Solvik Camping ligger helt ned til havet/fjorden i en lun og solvendt vig. Campingpladsen har egen sandstrand, og vil du fiske, kan du låne en båd ganske gratis. Der er markerede vandreruter lige i nærheden, og campingpladsen ligger tæt på en af Fjordnorges mest besøgte turistattraktioner, Preikestolen. Solvik Camping ligger desuden tæt på Stavanger.
Tveitavikveien 1
4100 Jørpeland, Norge
Kyrping Camping ligger lige ved Åkrafjorden lidt sydvest for bræen Folgefonna. Campingpladsen udlejer hytter og både, ligesom du kan medbringe din egen båd i deres marina. Der er en lille cafe og en kiosk på pladsen.
Kyrping
5590 Etne, Norge
Lindesnes Camping og Hytteutleie ligger smukt på halvøen Lindesnes, kun 3,5 km fra Lindesnes Fyr, som ligger på det sydligste punkt i Norge. Campingpladsen ligger omgivet af klipper og hav, og naturen omkring indbyder til vandreture, fiskeri, og ikke mindst ro.
Lillehavn
4521 Lindesnes, Norge
Geirangerfjorden Feriesenter ligger helt ned til Geirangerfjorden med mange pladser i første række med udsigt til fjord, klipper og vandfald. Der er en lille legeplads, og der er internetadgang. Campingpladsen udlejer både, så du selv kan tage en tur på fjorden, eller du kan hyre deres taxibåd. I højsæsonen kan du bestille frisk morgenbrød i receptionen. 2 km til centrum af Geiranger by.
Grande
6216 Geiranger, Norge
 

Campingpladser i Norge

På listen herunder finder du en række campingpladser i Norge. Der er mange dejlige campingpladser i Norge, som ligger meget naturskønt med udsigt til enten vand eller bjerge - eller begge dele. 

Standarden på de norske campingpladser er ofte lavere end vi er vant til fra danske campingpladser, eksempelvis er der ikke så tit store legepladser og alle mulige andre organiserede aktivitetsmuligheder på campingpladserne i Norge. Til gengæld ligger naturen lige ved siden af, og mange campingpladser i Norge har fx bådudlejning og gode fiskemuligheder.

Prisen for at overnatte på en campingplads i Norge er også en hel del lavere end i Danmark. Undtaget er en del af de campingpladser, der ligger allersydligst i Norge, idet de minder meget om danske pladser mht. faciliteter, pris og atmosfære.