Campingpladser i Slovenien

Camping Pivka Jama ligger tæt på Postojna Grotterne, og lige ved nogle andre og mindre grotter i samme grottesystem. Pris for en overnatning for 2 voksne og 2 børn i egen camper, med strøm koster ca. �40.


Veliki otok 50
6230 Postojna, Slovenien
Camp Danica Bohinj ligger idyllisk og roligt i en dal tæt på Triglav Nationalpark i Slovenien. Camp Danica Bohinj ligger lige ved en flod, og i gåafstand til byen Bohinj. Der er trådløst internet på en stor del af Camp Danica Bohinj. Camp Danica Bohinj er et godt udgangspunkt for bl. a. vandreture, og der er en kabelbane tæt ved.
Triglavska Cesta 60
4264 Bohinjska Bistrica, Slovenien
Camping Polovnik ligger i det nordvestlige hjørne af Slovenien, lige ved Triglav Nationalpark, tæt på Soca floden og i gåafstand til den lille by Bovec, som tilbyder et væld af sportsaktiviteter. Der er gratis internet på campingpladsen.
Ledina 8
5230 Bovec, Slovenien
Camping Menina ligger langt væk fra støj og larm, op ad en flod og med en badesø på campingpladsen. Camping Menina tilbyder en lang række aktiviteter, med særlig vægt på sport, vandsport og andre adrenalinsus. Camping Menina har bl.a. en fed klatrebane i trækronerne, men vær opmærksom på, at der ofte vil være mange dagsgæster udefra på campingpladsen pga. aktiviteterne. Der er trådløst internet på en stor del af campingpladsen.
Varpolje 105
3332 Recica ob Savinji, Slovenien
Camp Terme Catez er en stor campingplads og ferieby med kæmpe vandland både ude og inde. Camp Terme Catez ligger tæt ved Brezice i det sydøstlige hjørne af Slovenien, tæt på Zagreb. Camp Terme Catez byder også på wellness, casino og masser af underholdning til børnene. En overnatning på campingpladsen i lavsæsonen for 2 voksne og 2 børn, med adgang til vandlandet 2 gange dagligt koster ca. 500 kr.
Topliska Cesta 35
8251 Catez ob Savi, Slovenien
Camping Terme Ptuj ligger ved den fantastisk smukke by Ptuj i det nordøstlige Slovenien. Ptuj ligger i gåafstand fra campingpladsen. Lige ved siden af Camping Terme Ptuj ligger der et stort termisk bad, som er åbent fra 1/5. Der er gratis internetadgang fra hele campingpladsen.
Pot v Toplice 9
2251 Ptuj, Slovenien
Camp Soca er en rolig campingplads med en fantastisk beliggenhed i Triglav Nationalparken i Slovenien. Camp Soca ligger ned til Soca floden, og har et lille stykke stenstrand ved floden. Campingpladsen består af et stort åbent område, hvor man selv vælger hvor man vil ligge. Mange udflugtsmuligheder i området omkring Camp Soca.
Soca 8, Triglav National Park
5232 Soca, Slovenien
Campingpladsen på Ljubljana Resort er eet godt udgangspunkt for ture til Sloveniens hovedstad Ljubljana. Camping Ljubljana Resort ligger 6 km fra centrum, og der går en bus direkte fra campingpladsen til Ljubljana. Der er wifi ved receptionen. Det lækre poolanlæg på camping Ljubljana åbner 1/6.
Dunajska cesta 270
Jezica, 1000 Ljubljana, Slovenien
Koren Camp ligger smukt placeret lige ved floden Soca i Soca dalen i det nordvestlige Slovenien. Campingpladsen er terrasseopdelt. Camping Koren byder på masser af aktivitetsmuligheder, både på og omkring pladsen. Campingpladsen ligger tæt på den smukke kløft Tolmin Gorges, den berømte Napoleonsbro over Soca samt mange andre oplevelser omkring floden Soca. Der er mange vandreruter i området. Der er internetområde mod betaling.
Ladra 1B
5222 Kobarid, Slovenien
Adria Camping ligger direkte ved stranden ved den slovenske adriaterhavskyst. Det er en stor campingplads med masser af aktiviteter, men ser dog mest ser ud til at satse på fastliggere. Der er gratis wifi adgang, supermarked og restauranter. Der er bowlingcenter og wellnescenter på campingpladsen. Udendørs swimmingpool er åben fra 1/6.
Jadranska Cesta
6280 Ankaran, Slovenien
Camping Bled ligger ved bredden af Bled søen i det nordvestlige Slovenien. Camping Bled ligger smukt placeret, omkranset af søen og bjergene. Camping Bled er veludstyret med fine sanitære faciliteter, restaurant, wifi på hele pladsen, badestrand og arrangementer for børn. Derudover kan du gøre brug af campingpladsens e-butler - en slags online room-service, hvor du kan få bragt din bestilling ned til dit telt...
Kidriceva Cesta 10C
4260 Bled, Slovenien
 

Campingpladser i Slovenien

Der findes et væld af skønne campingpladser i Slovenien, lige fra de stille, hyggelige campingpladser midt i Sloveniens fantastiske natur til store luksuiøse campingpladser med wellness og kurbade. En del campingpladser i Slovenien giver rabat i ydersæsonen til ACSI kunder, men ellers ligger priserne nogenlunde som på danske campingpladser.

Se også seværdigheder og attraktioner i Slovenien her.