Kroophold og kroferie på Fyn

Smuk beliggenhed mellem Odense og Middelfart, 15 km fra Odense og 25 km fra Middelfart.


Søndersøvej 30
5492 Vissenbjerg

Tilbud på overnatning Fyn

Find en billig overnatning Fyn og spar op til 78%!

Søg tilbud på overnatning ved en prissammenligning fra mere end 200 udbydere.

Kroens beliggenhed ved siden af ådalen, Carolinekilden samt Jernalderlandsbyen indbyder til aktiviteter og konditure i det fri, og Odense centrum er kun få km. fra kroen.
Bogensevej 105-117
5270 Odense
Fangel Kro blev bygget i 1855 og den første bevilling til krodrift kom i 1863. Siden er der sket mange forandringer og den er blevet udvidet op i gennem tiden.
Fangelvej 55
5260 Odense S
Blommenslyst Kro, bygget i år 1800, er en velanset og kongeligt priviligeret kro.
Middelfartvej 420
5491 Blommenslyst
Munkebo Kro er et lille hyggeligt luksuriøst hotel hvor kvalitet er et nøgleord. Hotellet har 22 smukke, elegant og smagfuldt indrettede værelser - herunder 2 lækre suiter - alle værelser har lyse og lækre bad og toilet forhold.
Fjordvej 56
5330 Munkebo, Kerteminde
Hundstrup Kro er en ægte landsbykro, beliggende i landsbyen Hundstrup mellem Faaborg og Svendborg. Kroen ligger langt fra storbyens larm og stress, i rolige og afslappende naturomgivelser.
Filippavej 26
5762 Vester Skerninge
Fyn er Danmarks have, det er ikke alene de levende hegn af duftende syrener og blomstrende æblelunde, der har givet eventyrøen det navn. Især Sydfyn rummer en frodighed af bær og grøntsager som kommer os tilgode på Falsled Kro.
Assensvej 513
5642 Millinge
Brobyværk Kro er ideelt beliggende 20 km fra Odense, ved vej nr 335. Hvor vejene krydser Odense/Faaborg - Assens/Ringe i det skønne sydfynske område.
Marsk-Billesvej 15, Brobyværk
5672 Broby
Hotel Aarup Kro er et lille hyggeligt familiehotel, centralt beliggende ca. 25 km fra Odense City med gode tog- og busforbindelser.
Bredgade 10
5560 Årup

Vindeballe kro er smukt beliggende midt på Ærø, og går derfor også under navnet Ærøs Midte Uanset hvilken færge du vælger til øen, kan du næsten ikke undgå at komme forbi Vindeballe kro.


Vindeballevej 1
5970 Ærøskøbing
På hovedgaden i Tullebølle, ca 5 km fra Rudkøbing ikke langt fra kirken ligger den idylliske 150 årige gamle kro også betegnet somLangelands hyggeligste kro.
Bygaden 91
5953 Tranekær
Tæt på marina, hyggeligt havnemiljø, naturpark og golfbane byder Bagenkop Kro dig velkommen til en kulinarisk oplevelse i hyggelige og atmosfærefyldte lokaler.
Østergade 15
5935 Bagenkop
En herlig natur med en af danmarks friskeste badestrande omgiver Humble Kro, der ligger som en gastronomisk oase i den driftige handelsby Humble, midt i den skønne langelandske natur.
Ristingevej 2
5932 Humble
Den gamle kroen fra 1847, et godt alternativ til storbyens larm, her vil I finde roen og freden, og hjemmehygge. Kroen er familiedrevet.
Svendborg Landevej 30
5871 Frørup
På Ørbæk Kro glæder det os at byde vores gæster velkommen Hos os finder du en dejlig a la carte restaurant med bla et stort udvalg af dejlig frisk smurt smørrebrød og en dejlig fynsk flæskeæggekage.
Hovedgaden 1
5853 Ørbæk
Fjelsted Skov Kro ligger ved den gamle Hovedvej mellem Middelfart og Odense. Kroen tilbyder 37 dejlige enkelt- og dobbeltværelser, alle med bad, toilet, Tv, telefon og internet.
Store Landevej 92
5592 Ejby
Gelsted Kro serverer dansk mad i hyggelige omgivelser, der giver den optimale ramme om ethvert selskab.
Søndergade 1
5591 Gelsted
Kroen er beliggende i hjertet af Langskov, 12 km øst for Odense. Vores restaurant tilbyder et stort udvalg fra det danske og græske køkken. Udover vores restaurant har vi værelser til ophold.
Odensevej 16
5550 Langeskov
På Langeland, 10 km. syd for Rudkøbing, ligger vor hyggelige gamle Lindelse Kro. Her kræser vi for smagsoplevelserne med lækre retter, tilberedt af årstidens friske råvarer.
Langegade 21, Lindelse
5900 Rudkøbing
 

Kroophold i Danmark

Kroophold og kroferie på Fyn

Her på siden finder du en masse kroer på Fyn. De fleste af kroerne på Fyn tilbyder kroophold og kroferie på Fyn, så tag et kig ned over listen og se, om ikke der er en fynsk kro, der frister. Klik på kroerne på Fyn for at læse mere, se kroens placering på Fyn, og finde kroens kontaktoplysninger.