Kroophold og kroferie på Lolland og Falster

Kroen er bygget i 1847,og den emmer af atmosfære og traditioner, gamle ting og sager, hvilket afspejler sig ikke kun indretningen , det afspejler sig også i vores menukort, der følger årstidens spændende udbud af råvarer, og de traditioner der hører til.
Orebygaard 2
4990 Sakskøbing

Tilbud på overnatning Lolland Falster

Find en billig overnatning Lolland Falster og spar op til 78%!

Søg tilbud på overnatning ved en prissammenligning fra mere end 200 udbydere.

Midt i Smålandshavet på den smukke ø Femø ligger der et familiedrevet hotel/kro i fredelige og rolige omgivelser. Med dejlige værelser, fine kursusfaciliteter og en hyggelig kro, driver vi helhjertet stedet til glæde for vores gæster.
Askhavnsvej 69
Femø - 4930 Maribo
Kjørups Kro ligger midt i ferieområdet Marielyst på Falster. Et dejligt roligt område med smuk natur og kun 150 meter fra en af Danmarks bedste badestrande.
Bøtø Møllevej 2
4873 Væggerløse
Elverkroen, Hotel og Restaurant i Stubbekøbing på Falster.
Vestergade 41
4850 Stubbekøbing
Bogø kro udmærker sig ved sit klassiske danske køkken og sine meget moderate priser, her kan du få kro-mad som i gamle dage.
Bogø Hovedgade 134
4793 Bogø By
Hyggelig kro fra 1863.
Nykøbingvej 112
4863 Eskilstrup
 

Kroophold i Danmark

Kroophold og kroferie på Lolland og Falster

Her på siden finder du en masse kroer på Lolland-Falster. De fleste af kroerne på Lolland og Falster tilbyder kroophold og kroferie på Lolland-Falster, så tag et kig ned over listen og se, om ikke der er en kro, der frister. Klik på kroerne på Lolland og Falster for at læse mere, se kroens placering på Lolland-Falster, og finde kroens kontaktoplysninger.