Kroophold og kroferie i Midtjylland

Niels Bugge's Kro er kendt vidt omkring for en vellykket forening af det bedste i dansk og klassik fransk madtradition. Grundlaget er altid førsteklasses råvarer indkøbt efter årstiden. Kroen er gennem årene blevet vedligeholdt og restaureret med nænsom hånd - og med stor respekt for stedet og historien. Uanset årstiden er naturen omkring Niels Bugge’s Kro altid en oplevelse for sjæl og legeme.


Ravnsbjergvej 69, Dollerup
8800 Viborg

Tilbud på overnatning Midtjylland

Find en billig overnatning Midtjylland og spar op til 78%!

Søg tilbud på overnatning ved en prissammenligning fra mere end 200 udbydere.

Sallingsund Færgekro ligger skønt ved det storslåede naturområde Legind Bjerge. Skov og fjord omgiver kroen, der er nabo til Jesperhus Blomsterpark. I 1974 blev et nyt anneks med 34 værelser indviet, så kroen i dag har 40 dejlige værelser, heraf flere suiter. Kroen er kendt for altid at være flot dekoreret, og det formår at skabe en fantastisk hygge.


Sallingsundvej 104, Sallingsund
7900 Nykøbing Mors

Skovdal Kro ligger centralt i den smukke natur lige syd for Jelling. Kroen har panoramarestaurant til 50 personer, 10 dejlige dobbeltværelser med bad, toilet og egen terrasse. Skovdal Kro tilbyder kroophold, gourmetophold, busselskaber, kursusarrangemeneter  og selskabsmenuer. Skovdal Kros specialitet siden 1926 er ålegildet.


Fårupvej 23
7300 Jelling

Borbjerg Mølle Kro rummer næsten alt, hvad hjertet kan begære, og har virkelig meget at byde på til børnefamilier, firmaer og udflugter samt perfekte og romantiske rammer for eksempelvis brudepar. Den antikke, historiske og atmosfæriske stil er bevaret i alle kroens lokaler og opholdsrum samt på de individuelt indrettede værelser, som er indrettet i de gamle gæstestalde. Fra både lokaler, værelser og terrasser er der en virkelig skøn udsigt over sø, vandløb, eng eller skov.


Borbjerg Møllevej 3
7500 Holstebro

Sdr. Omme Kro & Hotel er en traditionsrig landevejskro, centralt beliggende midt på den jyske hede. Kroen har store, lyse værelser med udsigt til kroens have, der gennemløbes af Omme Å. Personalet på Sdr. Omme Kro står klar til at byde dig velkommen til en gastronomisk oplevelsesrig tur i den dejlige restaurant eller en afslappende nydelsesfuld stund i den hyggelige krostue.


Hovedgaden 11
7260 Sønder Omme

Kroen den er løbende blevet moderniseret, så den i dag fremstår som en nutidig landevejskro. Filskov Kro er et oplagt bud på et weekendophold i fredelige omgivelser, men samtidig med nem adgang til attraktioner som Legoland og Løveparken Givskud Zoo.


Amtsvejen 34
7200 Grindsted

Harresø Kro i Give har rødder langt tilbage i tiden, og tilbyder restaurant, gårdhave, mad ud af huset, værelser og familiehytter. Her er masser af hygge og atmosfære, rigtig kromad ved smukt dækkede borde med venlig betjening.


Hærvejen 47, Givskud
7323 Give

Hvalpsund Færgekro er kendt for sit gode køkken, hvis kreationer kan nydes ved den skønne udsigt over Limfjorden. I de hyggelige lokaler, kan man nyde den rolige atmosfære og udsigten over Limfjorden. Hvalpsund Færgekro tilbyder forskellige kroophold og weekendophold, hvor Færgekroen med sin gode beliggenhed skaber de perfekte rammer. Hvalpsund Færgekro tilbyder 28 store og flotte værelser – alle med udsigt over Limfjorden.


Sundvej 87
9640 Farsø

Billund Kro beliggende i centrum af Billund by, er blevet til REFBORG, og åbnede i maj 2015 med 26 totalrenoverede værelser, nye møde- og selskabslokaler, en inspirerende gourmetbutik og byens nye madsted Spiseriet. Beliggenheden midt i Billund giver kort afstand til områdets attraktioner: shopping i Billund og det kommende LEGO House, LEGOLAND og Lalandia, Billund Lufthavn, Givskud Zoo, shopping i Vejle og en lang række andre oplevelser.


Buen 6
7190 Billund

Kongensbro Kro er berømt for gastronomi, gæstfrihed og en uforglemmelig beliggenhed med Gudenåen rislende i baghaven. I dag er det 3. generation af familien Andersen, der sætter sit hyggelige, personlige og kulinariske præg på stedet, som bl.a. byder på selskabs- og mødelokaler, restaurant, krohave og pejsestue. Kroens 15 dobbeltværelser er alle placeret med den skønneste udsigt til krohaven og den gennemløbende Gudenå. Kongensbro Kro tilbyder en lang række forskellige kroophold, weekendophold og miniferier.


Gl. Kongevej 70
8643 Ans By
Midt i den landskabelige skønhed ligger Gl. Rye Kro blandt gamle klosterruiner, valfartskilder og andre minder om svunden storhed og over denne gamle klosteregn hæver Sct. Søren i Rye sit smukke tårn, der står som en campanile ved østenden af kirken. Kroens historie går over 400 år tilbage, og kroen er med nænsom hånd restaureret således, at kroen i dag kan tilbyde virkelig komfort tillige med atmosfære fra en svunden tid.
Ryesgade 8, Gl Rye
8680 Ry
Fur Færgekro er øens spisested med udsigt over havn og fjord og hvor et godt måltid kan nydes både ude og inde.
Stenøre 8
7884 Fur
I den hyggelige landsby Sevel har kroen en central placering mellem kirken og købmanden. Sevel Kro er Kgl. Privilegeret af 1801. En rigtig landsbykro med de gamle stolte kro-traditioner.
Søgårdvej 2
7830 Vinderup
Velkommen til Uhre Hotel og kro. Uhre Kro kan tilbyde dig en moderne landsbykro.
Uhre Byvej 16
7330 Uhre
Fjerritslev Kro er en rigtig dejlig gammel landevejskro beliggende inde i byen mellem hav og fjord. Her gør vi meget ud af, at hyggen er i højsædet, og at vore gæster altid skal kunne føle sig tilpas både i de hyggelige lokaler, i resturanten og baren, og også nyde, at bo på vores værelser.
Østergade 2
9690 Fjerritslev
Vi tilbyder vores gæster en hyggelig atmosfære og kvalitet til gode priser. Vi tager i mod både små og store selskaber og vi hjælper vi dig til at gøre aftenen komplet.
Thoruphedegårdsvej 3, Astrup
9510 Arden
ULSTRUP KRO er med sin unikke beliggenhed i det midtjyske det ideelle sted som mål for søndagsmiddagen, ligesom vore dejlige lokaler og store sal kan danne rammen omkring den store fest eller det mindre selskab. Vore værelser kan lejes til en enkelt overnatning, eller for kortere og længere perioder.
Hovedgaden 11
8860 Ulstrup
Hjarbæk ligger meget idyllisk omgivet mod nord og øst af stortformet bakkelandskab, som går helt ud til kysten og afsluttes med bratte klinter. Mod sydvest er et blidere, kuperet landskab, der gradvist glider over i engstrækninger. Hjarbæk Fjord er i sin helhed fredet og udlagt til fuglereservat.
Søndersiden 2
8831 Løgstrup
Vammen Kro er beliggende i Vammen by, en lille landsby i naturskønne omgivelser, tæt ved Tjele Langsø, Danmarks længste sø.
Nørregade 9-11
Vammen, 8830 Tjele
Nr. Snede Kro er en af Danmarks ældste kroer fra år 1069 og blev i 1702 Kgl. Privilegeret af Kong Frederik d. 4. Nr. Snede Kro er hyggeligt beliggende i den driftige handelsby Nr. Snede og tilbyder bl.a. en masse spændende facilliteter.
Bredgade 21
8766 Nørre Snede
I 1849 byggedes så Den. Kgl. Priviligerede Kro, som vi også idag finder på Viborgvej.
Holstebrovej 205
8800 Viborg
Oplev historiens vingesus på Viborgegnens ældste kro, som drives af glade jyder med et glimt i øjet. Kroen er kendt for sit gode køkken med menuer for enhver smag. Man bliver dejligt mæt, og alt på kroen er til fornuftige priser.
Gl. Aarhusvej 323
8800 Viborg
Kroens historie rækker mange år tilbage. De sidste år er her blevet moderniseret - her er smukt og lyst, og Kroen fremtræder i dag som en moderne kro, men med en sjælden atmosfære og hygge.
Nørregade 11
8740 Brædstrup
A la Carte og Mad ud af Huset. Behjælpelig til bryllupper, konfirmationer, receptioner, fødselsdage, mv.
Vestre Langgade 5
8643 Ans By
Svostrup Kro er beliggende i skønne omgivelser ved Gudenåen.
Svostrupvej 58
8600 Silkeborg
Den 139 år gamle Signesminde Kro, har udviklet sig fra at tilhøre landevejens folk, til idag at være en kro fyldt med gæster til forudbestilte selskaber.
Viborgvej 145
8600 Silkeborg
Vi har drevet Breum Landevejskro siden 1988 og kroen fremtræder i dag som en særdeles velfungerende forretning, med selskaber og a la carte restaurant, samt mad ud af huset.
Klostervej 26, Breum
7870 Roslev
Paarup Kro er en af nordens ældste kroer, med en meget hyggelig og hjemlig atmosfære.
Ringkøbingvej 1, Paarup
7442 Engesvang
Højslev Kro ligger midt i det smukke og attraktive område, som i turistbrochurerne kaldes Det blå Limfjordsland.
Viborgvej 220
7840 Højslev
Roslev Kro er en hyggelig lille kro, med lækker mad, professionel betjening og familiær atmosfære.
Jernbanegade 11
7870 Roslev
 

Kroophold i Danmark

Kroophold og kroferie i Midtjylland

Her på siden finder du en masse kroer i Midtjylland. De fleste af kroerne i Midtjylland tilbyder kroophold og kroferie i Midtjylland, så tag et kig ned over listen og se, om ikke der er en midtjysk kro, der frister. Klik på kroerne i Midtjylland for at læse mere om kroen, se kroens placering i Midtjylland, og finde kroens kontaktoplysninger.