Kroophold og kroferie i Nordjylland

St. Binderup Kro blev i året 1871 indrettet i de nuværende bygninger, hvor der tillige var bageri og købmandshandel, men kroens historie går helt tilbage til år 1617, og i 1749 tildelte Kong Frederik V kroen kgl. privilegium. I dag er kroen efter nænsom, men gennemgribende om- og tilbygning en af Danmarks mest autentiske kroer med helt sin egen stemning. Hele året rundt har kroen specielle tilbud på weekendophold og ferieophold. I løbet af året indbyder St. Binderup Kro til mange forskellige hyggelige arrangementer, såsom fredagsbal, påskebuffet, gourmetaftener, snapseaften og meget andet.


Møllegårdsvej 7
9600 Års

Tilbud på overnatning Nordjylland

Find en billig overnatning Nordjylland og spar op til 78%!

Søg tilbud på overnatning ved en prissammenligning fra mere end 200 udbydere.

Tylstrup Kro er beliggende i Tylstrup, Nordjylland, tæt ved Aalborg. Historien bag Tylstrup Kro kan dateres helt tilbage til år 1644. Kroen har gennem årene været et yndet mødested for den lokale befolkning, hvor også de rejsende gjorde holdt. De smukke og hyggelige lokaler er restaureret med megen pietetsfølelse, og i dag fremstår kroen som et unikt eksempel på atmosfære og komfort. Et autentisk og traditionelt sted til dit næste kroophold.


Tylstrupvej 36
9382 Tylstrup

Beliggende midt i åbne naturområder mellem Tylstrup og Blokhus i Nordjylland, er Luneborg det ideelle sted for et par fridage, udflugter, kursus, forretningsmøder, bryllupper eller et atmosfærefyldt måltid. Luneborg Kro har siden 1959 været kendetegnet ved god mad i hyggelige rammer, god service og god stemning, romantik, natur, fred og ro samt rekreative aktiviteter.


Luneborgvej 310
9382 Tylstrup

Hotel Hjallerup Kro blev opført i 1858, da man i forbindelse med etableringen af hovedvejen mellem Aalborg og Frederikshavn nedlagde den oprindelige Hjallerup Kro lidt uden for byen. Hvert år i juni valfarter omkring 200.000 gæster til Hjallerup Marked og mange overnatter her på Hotel Hjallerup Kro. Med sin centrale placering mellem Aalborg og Frederikshavn er det et oplagt stop på rejsen eller som udgangspunktet for weekendopholdet eller miniferien.


Søndergade 1
9320 Hjallerup

I nærheden af Skagen i Nordjylland ligger Aalbæk Gl. Kro, som er en hyggelig dansk kro med en historie der går helt tilbage til 1818. Overalt på kroen vil du opleve en helt speciel atmosfære og stemning, både på hotellet og i restauranten. Kroen serverer god dansk kromad i uformelle og hyggelige omgivelser. ​Derudover tilbyder Aalbæk Gl. Kro kroophold, miniferie, kroophold for livsnydere og golfophold hele året.


Skagensvej 42
9982 Ålbæk

Rold Storkro ligger midt i Danmarks smukkeste natur, med Rebild Bakker Nationalpark som nabo og direkte adgang til Rold Skov. Kroen blev bygget i 1958, og er blevet ombygget og renoveret ad flere omgange siden da. Rold Storkro arrangerer fester, selskaber og møder, og danner ramme for forskellige weekendophold og kroophold. 


Vælderskoven 13
9520 Skørping
Sindal Kro & Hotel, stedet hvor legendariske Gustav Wied og senere Knut Becker indtog sine gode drammer og kromandens veltillavede mad. I dag er der løbet meget vand i åen, som Knut Becker ville have sagt, men stedet har formået at klare sig trods forfatterens fravær.
Jernbanegade 4
9870 Sindal

Jerup Bette Kro ligger tæt på sandstrandene ved Ålbæk Bugt, og området byder på rige muligheder for vandreture i naturen. Kroen ligger også godt placeret som udgangspunkt for ture til Frederikshavn og Skagen. Kroen serverer traditionelle danske retter, pizza og veltilberedte fast food-retter. Hver dag kan du få dagens ret for 75 kr. Kroen tilbyder overnatning på fine lyse dobbeltværelser.


Skagensvej 433
9981 Jerup
Hjørring Kro har sin helt egen specielle stemning. Efter flere renoveringer fremtræder kroen behagelig, smuk og indbydende - fra yderst til inderst.
Aalborgvej/Birthesvej
9800 Hjørring
Historisk gl. kro beliggende 600 m fra Rold skov. Danmarks Største.
Hobrovej 11, Rold
9510 Arden

Vesthimmerlands hyggelige feststed. Kendt for den gode danske mad.


Boldrupvej 75
Simested, 9620 Ålestrup
Hotel Hvide Kro er et mindre familieejet hotel. Hotellet blev bygget i 1906 og har i al sin tid fungeret som et samlingssted for folk fra nær og fjern.
Jernbanegade 7
9620 Ålestrup
Terndrup Kro ligger i det vidunderlige, let kuperede Østhimmerland nær smukke naturområder som Rold Skov, Madum Sø og dejlige badestrande ved Øster Hurup. Kroen er det naturlige samlingspunkt.
Hadsundvej 1
9575 Terndrup
Færgekroen blev bygget i 1823 af kro- og færgemand Peder Nielsen, Rostrup.
Færgevej 1 & 2, Hadsund Syd
9560 Hadsund
Als kro er en hyggelige nyrenoveret kro beliggende i Als, mellem Hadsund og Øster Hurup. På kroen kan du holde din næste fest i hyggelige rammer, og god mad, eller vi kan levere din mad ud af huset. Du kan også nyde en af vores a la carte retter i vores restaurant.
Øster Hurupvej 1, Als
9560 Hadsund
Vi byder Dem indenfor på en kro, hvor vi sætter gastronomien og de gode råvarer i højsædet. Kroen har siden overtagelsen i april 2003 gennemgået en større renovering, idet vi har ønsket at modernisere vores lokaler.
Løkkensvej 736, Sdr. Rubjerg
9480 Løkken
Gjøl Kro ligger smukt placeret ved den maleriske Gjøl Havn og med en fantastisk udsigt over Limfjorden. Når man nyder kroens udendørs servering, kan man følge fuglelivet ved Gjøl Bjerg og Ulvedybet.
Fjordgade 18
9440 Aabybro
I dag er Sulsted Kro stedet, hvor der afholdes selskaber så som fødselsdagsfester, konfirmationer, bryllupsarrangementer og andre komsamner.
Holtevej 10
9381 Sulsted
På Vodskov Kro holder vi de gamle traditioner i hævd med servering af god, traditionel dansk kromad, når den er bedst. Derudover har vi naturligvis også andre spændende retter på menuen, som serveres efter ønske.
Smedepladsen 3
9310 Vodskov
Syvsten Kro/Motel finder De i den fredelige landsby Syvsten, som er beliggende i den skønne østvendsysselske natur. Syvsten ligger på Europavej E45 på strækningen mellem Aalborg og Frederikshavn.
Ålborgvej 247
9300 Sæby
Vores venlige og høflige personale står klar til at give dig service, mens vores køkken tilbereder et velsmagende måltid.
Mulbjergvej 20
9280 Storvorde
Kroen ligger på den nordlige spids af Mors kun en halv snes skridt fra Limfjorden med udsigt til Thy.
Feggesundvej 81
7900 Nykøbing Mors
Bodilles Kro er beliggende i det gamle kvarter i Skagen, som er karakteriseret ved de idylliske huse med de røde tage og den gule farve.
Østre Strandvej 11
9990 Skagen
 

Kroophold i Danmark

Kroophold og kroferie i Nordjylland

Her på siden finder du en lang række kroer i Nordjylland. De fleste af kroerne i Nordjylland tilbyder kroophold og kroferie i Nordjylland, så tag et kig ned over listen og se, om ikke der er en nordjysk kro, der frister. Klik på kroerne i Nordjylland for at læse mere om kroen, se kroens placering i Nordjylland, og finde kroens kontaktoplysninger.