Kroophold og kroferie i Østjylland

En god oplevelse handler ikke kun om mad og drikkevarer. Det handler også om service, og her står Steffen i spidsen, når den høje standard skal sikres.
Vilstrupvej 4
7100 Vejle

Tilbud på overnatning østjylland

Find en billig overnatning østjylland og spar op til 78%!

Søg tilbud på overnatning ved en prissammenligning fra mere end 200 udbydere.

Bredal Kro blev kongeligt Gode gamle Bredal Kro blev kongelig privilegeret kro i 1847. Bredal Kro er en gammel kro, der er fulgt med tiden, og har således flere gange været genstand for modernisering og omforandring.
Horsensvej 581
7120 Vejle Ø
Der var engang en smugkro ved vejgaflen i Nørre Vissing. Her kom de lokale i snak over en salt-sild, med et krus øl og en pæl brændevin. I 1801 flyttede kroen, så rejsende nu kunne overnatte og få opstaldet hesten i laden. Det blev en Kongelig Privilegeret Kro, og et nyt eventyr tog sin begyndelse.
Låsbyvej 122, Nørre Vissing
8660 Skanderborg
Låsby Kro er et attraktivt hotel beliggende i den smukke og bakkede natur mellem Silkeborg og Århus. Kroens hyggelige atmosfære og imødekommende personale er med til, at alle får et rart og afslappende ophold.
Hovedgaden 49
8670 Låsby
Montra Hotel Sabro Kro er en af Danmarks kongelig privilegerede kroer. Den gamle kro fremstår i dag som moderne hotel af høj standard. Smukke lokaler, lækker mad, helt nye store værelser og hyggelig atmosfære danner rammen om dit ophold, og det venlige personale kræser om dig.
Viborgvej 780
8471 Sabro
Purhus Kro er en hyggelig og familievenlig gammel dansk landevejskro, hvis historie kan spores tilbage til år 1752.
Præstevejen 6
8990 Fårup
Nordminde Kro ligger naturskønt ved å, hav og fjord.
Gl. Krovej 2
8300 Odder
Korning Kro ligger centralt i Danmark - nær Horsens - Hedensted og Vejle - kun få minutter fra afkørsel 57 mod Billund. Med en smuk natur lige uden for døren, og med nem adgang til kultur - strand- golf, ja oplevelser af enhver slags.
Korningvej 143
8700 Horsens
Hørning Kro & Hotel ligger ca. 3 km fra motorvejen (E45 afkørsel 50/51 mod Hørning) og med parkering foran alle værelser med egen indgang, er det nemt og bekvemt at komme til og fra Hørning Kro.
Århusvej 4
8362 Hørning
Et besøg på et af Montra hotellerne skal være en oplevelse udover det sædvanlige - både hvad angår de luksuriøse, fysiske rammer og den udsøgte forplejning.
Hadstenvej 209
8471 Sabro
Gjerrild kro ligger oppe på toppen af Djursland, mellem Grenå og Bønnerup havn, omkranset af hav og skov, en gammel kongelig priviligeret kro grundlagt 1843.
Gjerrild Bygaden 16
8500 Grenå
Hejse Kro er en af Jyllands bedst beliggende kroer og det ideelle udgangspunkt for fester, konferencer og ægte kromad i vores autentitiske krostue. Hejse Kro er en charmerende Kgl. privilegeret kro med stolte traditioner tilbage fra 1737.
Skærbækvej 17
7000 Frederica

Molskroen tilbyder gastronomi af høj klasse, miniferier, selskaber og konferencer, alt sammen i skønne omgivelser. Alle menuer er sammensat af Årets Kok 2010 Tommy Friis.


Hovedgaden 16, Femmøller Strand
8400 Ebeltoft
Stedet hvor man hygger sig. Med den kongelige priviligerede status, er Sandvad Kro et oplagt sted at holde jeres næste fest eller bare en aften ude sammen med venner.
Kongevej 25
8752 Østbirk
Her finder du atmosfære og fortræffelig madkunst.
Bavnehøjvej 2
8370 Hadsten
Kroen er beliggende direkte ud til Århusbugten med udsigt over til Kalø Slotsruin. Man fornemmer det straks! Stedet emmer af historiske minder.
Strandvejen 210, Havhuse
8543 Hornslet
Kroen er beliggende i hjertet af Malling 12 km syd for Århus i et roligt og charmerende landsbymiljø, tæt ved skov og strand.
Stationspladsen 2
8340 Malling
Velkommen til Samsø og velkommen til Færgekroen. Vi øens bedste udsigt. Øens smukkeste solnedgang.
Kåsen 71, Kolby Kås færgehavn
8305 Samsø
Hvidsten Kro er en gammel, kongelig priviligeret kro, der blev bygget i 1634. Den har været i familiens eje siden 1884. Vi er 4. generation, der driver kroen videre.
Mariagervej 450, Hvidsten
8981 Spentrup
Kroen er beliggende i naturskønne omgivelser midt på Djursland i et roligt og charmerende landsbymiljø, tæt ved Gl. Estrup.
Torvegade 12
8963 Auning
Fladbro Kro ligger vest for Randers i skønne omgivelser ved Golfbane og Dyrehaven med Gudenåen og Nørreåen i baghaven. Vore smukke og hyggelige lokaler er en naturlig ramme omkring både kurser, forretningsfrokoster, gourmetmiddage eller den helt store fest.
Randersvej 75, Fladbro
8920 Randers NV

Kroen drives på traditionel vis og åbner hver dag kl. 08.00, hvor vi tilbyder en stor morgenbuffet. Krostue, cafe og terrasse er rammen for dagens gang på kroen, hvor man også kan tjekke mailen i net-cafeen.


Nordstrandvej 19
8592 Anholt
 

Kroophold i Danmark

Kroophold og kroferie i Østjylland

Her på siden finder du en masse kroer i Østjylland. De fleste af kroerne i Østjylland tilbyder kroophold og kroferie i Østjylland, så tag et kig ned over listen og se, om ikke der er en østjysk kro, der frister. Klik på kroerne i Østjylland for at læse mere, se kroens placering i Østjylland, og finde kroens kontaktoplysninger.