Kroophold og kroferie på Sjælland

Rødvig Kro og Badehotel ligger med udsigten til Østersøen og Stevns Klint placeret et af de smukkeste steder på Sjælland. Rødvig Kro og Badehotel er et unikt sted med en fantastisk hyggelig og speciel atmosfære.
Østersøvej 8
4673 Rødvig, Stevns

Tilbud på overnatning Sjælland

Find en billig overnatning Sjælland og spar op til 78%!

Søg tilbud på overnatning ved en prissammenligning fra mere end 200 udbydere.

Comwell Sorø Storkro ligger midt i Sjællands smukke natur med skøn udsigt til skove og søer. Under Danmarks største stråtag finder du en hyggelig og moderne kro såvel som et professionelt konferencehotel.
Abildvej 100
4180 Sorø
Kroen er grundlagt i 1600-tallet i fredelige og rolige omgivelser 4 km fra Roskilde by, og 30 km fra København. Med de stråtækte længer, de hyggelige stuer og de naturrige omgivelser, giver det fantastiske rammer om et hvert selskab, udflugt eller en hyggelig middag i godt selskab.
Svogerslev Hovedgade 45
4000 Roskilde

Fjordkroen er smukt beliggende i Tappernøje på Sydøstsjælland, med udsigt over Præstø Fjord. Alle værelser har egen terrasse og fjordudsigt. Fjordkroen serverer sin store søndagsbuffet hver søndag året rundt fra 12-16. Fjordkroen tilbyder både kroophold og weekendophold med 3-retters middag, morgenbuffet, kaffe med hjemmebag, velkomstdrink m.m.


Bækkeskovstræde 23
4733 Tappernøje
Højby Kro ligger midt i Sjællands smukkeste område, i landet mellem den historiske Isefjord, det brusende Kattegat og den blide Sejerø Bugt. På Højby Kro tager vi udgangspunkt i det dansk/franske landkøkken med udsøgte råvarer, som egnen er så rig på og berømt for. Du kan slappe af til frokost eller middag. Holde fest eller konference. Overnatte en nat eller flere. Og blive rigtigt forkælet.
Højby Hovedgade 28
4373 Højby
Velkommen til Hotel Viby Kro. Viby Kro blev Kgl. Privilegeret i 1861 og det nuværende værtspar har siden 1982 forestået smagfulde istandsættelser så kroen trods ombygninger og tilbygninger har bevaret atmosfæren fra førhen.
Skolevej 1
4130 Viby Sjælland

Bromølle Kro er omgivet af skov og idyllisk beliggende ved Åmose Å, hvor der er rig mulighed for vandreture og for at følge årstidernes skiften på tætteste hold. Bromølle Kro har ligget på dette smukke sted siden 1198- midt i Vestsjællands naturpark.


Slagelsevej 78
4450 Jyderup

​Med sin idylliske beliggenhed på spidsen af det nordvestlige hjørne af Sjælland, hvor Isefjord og Roskilde fjord mødes for at løbe ud i Kategat, ligger Lynæs Kro omgivet af gamle huse med lystbådehavn lige uden for vinduerne og en natur, der kan tage pusten fra enhver. Lynæs kro er en moderne og romantisk kro med atmosfære fra de gamle dage, et godt køkken, værelser samt lokaler, der egner sig til enhver festlig anledning.


Frederiksværkvej 6
3390 Hundested

Hundested Kro og Hotel ligger idyllisk ned til Hundested lystbådehavn i Nordsjælland. Hundested Kro og Hotel råder over 46 værelser med ialt 128 sengepladser. De 8 værelser i hovedbygningen har balkon med en enestående udsigt over Hundested havn, Kattegats bølger og den nærliggende dejlige badestrand. Restauranten har en varm og hyggelig atmosfære, som i de gode gamle dage. Køkkenet serverer traditionel dansk kromad, lavet af gode friske råvarer. Hundested kro & hotel tilbyder en række forskellige kroophold.​


Nørregade 10
3390 Hundested

Velkommen til Herløv Kro og hotel - beliggende midt i Herlevs smukke og fredelige bymidte. Herløv Kro Hotel har været det lokale gæstgiveri i Herlev ved København siden 1863. Herløv Kro og Hotel råder over i alt 56 værelser. De fleste værelser er fra år 2000, men alle er indrettet med respekt for det gamle hus' kvalitet, hygge og atmosfære. Herløv Kro og Hotel tilbyder forskellige muligheder for weekendophold og miniferier.


Herlev Torv 9-11
2730 Herlev
Udby Kro er en gammel, kongelig privilegeret kro.
Københavnsvej 588, Udby
4750 Lundby
Krisebærkroen er beliggende ved et fredeligt og idyllisk område i udkanten af Præstø.
Kirsebærvej 1
4720 Præstø
Vallø Slotskro er smukt beliggende som nabo til Vallø Slot og Vallø Slotspark. Kroen blev kongeligt privilegeret i 1781. Vallø Slotskro fungerer som restaurant og selskabslokaler som en kro i nutiden med et levn fra fortiden.
Slotsgade 1
4600 Køge
Søvilla Kro & Motel er en hyggelig og traditionsrig kro fra 1929.
Københavnsvej 255
4600 Køge
På Mørkøv Kro tilbyder vi Dem hyggelige enkelt- og dobbeltværelser samt mulighed for roomservice.
Jernbane 2
4440 Mørkøv
Reersø Kro - Kom på et fantastisk kroophold på Sjælland med rig mulighed for oplevelser. Du har mulighed for at tage på jagt, besøge vores dejlige restaurant eller blot nyde et weekendophold i fredelige omgivelser.
Strandvejen 46
4281 Gørlev
Fuglebjerg kro er en gammel Kgl. Priv. Kro fra 1500 tallet. Vi er beliggende på Vestsjælland, midt imellem Næstved og Slagelse, og dermed midt i den skønne midtsjællandske natur bl.a. ved Tystrup/Bavelse søerne.
Torvet 1
4250 Fuglebjerg
Lods-Kroen er beliggende ved havnen i det idylliske gamle fiskerleje Bisserup, direkte ud til Smålandshavet. I kroens restaurant vil De opleve en meget særpræget og spændende atmosfære, der har tilknytning til fortidens fisker- og bondesamfund.
Bisserup Havnevej 67
4243 Rude

Agersø Kro, Gastonomi & Logi, oprindelig anlagt som lystgård ca. 1703, har en stor del af æren for øens spændende historie. I krohaven er den sidste del af den gamle Linde alle, som startede i havnen, anlagt ca.1740 af etatsråd Johan Frederik Friis og idag totalt fredet.


Egholmvej 2 -4, Agersø
4230 Skælskør
Skipperkroen ligger på Mullerup Havn - lige ud til dejlig badestrand. Kroen er kvalificeret med fire stjerner for sit fremragende køkken, hyggelige indretning og velindrettede værelser. Ud til molen med udsigt over Storebælt ligger 10 feriehuse/familiehytter og 75 m. fra badestranden ligger to ferielejligheder.
Mullerup Strandvej 19
4200 Slagelse
I det sommer smukke Hornsherred ligger Gershøj kro med sin fantastiske beliggenhed og udsigt, blot et stenkast fra Roskilde fjord, som den har gjort i mere end 100 år...
Gershøj Havnevej 14
4070 Kirke Hyllinge

Osted Kro, en af Sjællands ældste privilegerede kroer ligger ca. 10 km syd for Roskilde på vejen mod Ringsted. Osted Kro's røde bygning ligger smukt og idyllisk en anelse tilbagetrukket fra Hovedvej A1.


Hovedvejen 151
Osted, 4000 Roskilde
Langt ude på landet, helt nøjagtigt 5 km. fra Frederikssund, tæt ved skov og strand ligger en af Nordsjællands hyggeligste kroer. Det er stedet hvor mange har fundet hen, de sidste 19 år, hvor Birgit og Arne Sørensen har drevet kroen. Ingen som kigger indenfor, kan være i tvivl om, at stedet oser af hygge, og har et personale, der gør alt hvad der står i deres magt for at kroen lever op til navnet: Gerlev kro Hyggekroen i Hornsherred.
Bygaden 4
3630 Jægerspris
Veldrevet hotel & kro beliggende ca. 6 km fra Slangerup på hovedvej 207, 10 km fra Hillerød og direkte ved en af indfaldsvejene til Danmarks største og ældste naturpark.
Højrisvej 22-24
3540 Lynge
Her fornemmes historiens vingesus, alt imens gæstfriheden og servicen overgår, hvad der forventes i nutiden.
Bregnerød Byvej 2
3520 Farum
God faglig service og gode mad traditioner, er den vej vi ønsker at blive kendt for. Vi tilbyder lokaler med plads til alle typer arrangementer. Kom og hils på os og hør med egne øre hvad vi kan tilbyde.
Asminderødgade 53
3480 Fredensborg
Hotel Skuldelev Kro glæder sig til at byde Dem velkommen i det smukke fjordland. Fjordlandet er præget af en enestående natur nær badestrand, skove og slotte, som giver Dem rig mulighed for at opleve idyllen på nær hold.
Østergade 2A-D
Skuldelev, 4050 Skibby

Elegante omgivelser, professionel betjening og mad i særklasse. Her finder du det hele!


Landsbygaden 18
2630 Tåstrup
Kgl. privilegeret kro i mere end 200 år med gamle krotraditioner og moderne faciliteter i smuk forening. Ca. 1 times kørsel til København, 4 km til strand, 5 km til golfbane. Kort afstand til BonBon-Land, Gavnø Slot, Herlufsholm m.fl.
Menstrup Bygade 29
4700 Næstved
 

Kroophold i Danmark

Kroophold og kroferie på Sjælland

Herunder finder du en komplet liste over kroer på Sjælland. Kroerne tilbyder alt fra kroophold, kroferie og weekendophold på Sjælland til dejlig kromad og gourmetmad. Nogle kroer tilbyder også forskellige wellness behandlinger.

Mange kroer på Sjælland ligger naturskønt i rolige omgivelser. Indretningen på de sjællandske kroer spænder fra hyggelig landidyl til moderne og stilrent. Ens for alle kroerne er, at de værner om deres mangeårige historie.