Kroophold og kroferie i Sønderjylland

I den historiske og enestående sønderjyske natur, ved Aabenraa fjord, ligger Sølyst Kro kun 22 km fra den dansk - tyske landegrænse.
Flensborgvej 164
6200 Aabenraa

Tilbud på overnatning Sønderjylland

Find en billig overnatning Sønderjylland og spar op til 78%!

Søg tilbud på overnatning ved en prissammenligning fra mere end 200 udbydere.

På Christies Sdr. Hostrup Kro i Sønderjylland starter gourmetoplevelsen i kroens urtehave, der er en af Danmarks største og smukkeste. Her fremelskes grøntsager, urter og frugter og røgovnen tryller røget laks, kammuslinger og andre delikatesser frem. De kulinariske forventninger pirres yderligere i vinkælderen, hvor kyndige fagfolk deler gavmildt ud af deres viden.
Sdr. Hostrup Østergade 21
6200 Aabenraa
Når du er på Slukefter Kro, kan du forvente høj service, velsmagende mad, flotte historiske rammer og smukt opdækkede lokaler.
Tøndervej 16, Vedsted
6500 Vojens
Kroen er stedet, hvor historien mødes med den skønne natur lige uden for vinduerne og er et smukt udflugtssted værdigt.
Færgevej 5, Blans
6400 Sønderborg
På Røde-Kro giver vi hyggegaranti. Vi kan tilbyde hjemlige rammer med en atmosfære, der vidner om, at selvom kroen løbende er blevet renoveret, så er kroens sjæl der stadig.
Vestergade 2
6230 Rødekro
Vi og vores personale byder Dem velkommen til Bov Kro. Vi skal gøre vores bedste for at De får et behageligt ophold på Danmarks 5. ældeste Kgl. Privilegerede Kro.
Hærvejen 25
6330 Padborg

Sdr. Bjert Kro er en gammel og flot kro med cafe, moderne lokaler og værelser, møde- og konferencelokaler.


Gl. Bjert
6091 Bjert
Hovborg Kro & Kursuscenter er beliggende midt i naturen ca. 20 km. fra Legoland, i omegnen af Hovborg ligger store granplantager, hvor man kan gå i timevis uden at møde mennesker, og nyde den dejlige og rene natur. Holmeåen snor igennem kroens have.
Holmeåvej 2
6682 Hovborg
Med vor idylliske beliggenhed ved mark og skov i den skønne natur omkring Christiansfeld, glæder det os at byde Dem velkommen her på kroen. Kroen fremstår i dag med et køkken af international klasse, og vi anvender kun de bedste af årstidens råvarer. Altid friske og af høj kvalitet. Alt dette kombineret med de krav, vi som gode værter stiller til os selv, er forudsætningen for, at De får en ufor glemmelig oplevelse.
Tyrstrup Vestervej 6
6070 Christiansfeld
I de naturskønne, landlige omgivelser mellem Kolding og Christiansfeld, ligger Den Gamle Grænsekro.
Koldingvej 51
6070 Christiansfeld
Vær helt din egen, midt i Marsken. Langt fra gadelys og motorstøj, men stadig blot 5 km. fra bowling center, Badeland og mange andre spændende aktiviteter.
Ballum sluse 1
6261 Bredebro
Agerskov Kro & Hotel kan i dag tilbyde 38 værelser, heraf 35 røgfrie. 21 af værelserne er store lækre familieværelser med plads til 4 personer. Gå en runde gennem Agerskov Kros stuer og se de mange gamle billeder, malerier og prydelser fra en svunden tid.
Hovedgaden 3-5
6534 Agerskov
Vi laver lækre gourmet anretninger og god kromad med traditioner. Vi råder over charmerende lokaler og værelser med god atmosfære.
Skansen 3, Havneby
6792 Rømø
Vi er glade for at kunne præsentere Den Gamle Kro - Hotel, som er en del af det smukke og kulturrige Sønderjylland. Vores ide er, at gæsterne skal have en afslappet ferie her på kroen, der byder på en kulinarisk oplevelse samt mulighed for hyggeligt samvær.
Slotsvej 47
6510 Gram
Frøslev Kro ligger i den gamle del af landsbyen Frøslev, ikke langt fra Padborg. Vi tilbyder overnatning med morgenmad i gode værelser med udsigt til naturen.
Vestergade 3
6330 Padborg
Schackenborg Slotskro er en fredfyldt perle, moderne indrettet med stor respekt for den oprindelige stil. De 25 værelser er elegant og individuelt indrettet og er alle opkaldt efter danske slotte og herregårde.
Slotsgaden 42
6270 Tønder
Når De skal vælge et sted, hvor Deres fest- eller selskabsarrangement skal afholdes, skal De tænke på, at en fest ikke kan byttes. Vælg derfor det sikre: - hold Deres fest på Øster Højst Kro.
Bredgade 24
6240 Løgumkloster
Bovrup Gæstgivergård er en kongelig priviligeret landsbykro opført i året 1795, og genopført i 1920 efter en brand i 1919.
Bovrup Storegade 14, Bovrup
6200 Aabenraa
Kongeåkroen er en hyggelig landsbykro, god mad og venlig betjening. Velegenet til weekendophold og miniferie i naturskønne omgivelser.
Kongeåvej 111
Foldingbro, 6650 Brørup
Den Gamle Kro er en hyggelig kro med smuk beliggenhed ved Brede Å. Her er en stor dejlig have, familie værelser, kursus lokaler og selskabs lokaler.
Brogade 10
6261 Bredebro
 

Kroophold i Danmark

Kroophold og kroferie i Sønderjylland

Her på siden finder du en masse kroer i Sønderjylland. De fleste af kroerne i Sønderjylland tilbyder kroophold og kroferie i Sønderjylland, så tag et kig ned over listen og se, om ikke der er en sønderjysk kro, der frister. Klik på kroerne i Sønderjylland for at læse mere, se kroens placering i Sønderjylland, og finde kroens kontaktoplysninger.