Kroophold og kroferie i Vestjylland

Tambohus Kro er beliggende i et sandt naturparadis i Nordvestjylland blot et stenkast Limfjorden og tæt på Vesterhavet. Kroen rummer på mange muligheder.
Tambogade 37
7790 Thyholm

Tilbud på overnatning Vestjylland

Find en billig overnatning Vestjylland og spar op til 78%!

Søg tilbud på overnatning ved en prissammenligning fra mere end 200 udbydere.

Højt på klittens top finder du Nymindegab Kro - lige ved Vesterhavets kant. I Nymindegab er der højt til himlen og langt til horisonten. Her mødes himmel og hav i et væld af nuancer, og her indrammer de grågrønne klitter de blanke klitsøer, hvor svømmefugle boltrer sig.
Vesterhavsvej 327
6830 Nørre Nebel
Guldager Kro er en gammel romantisk kro, beliggende i stille og rolige omgivelser i Guldager Stationsby ca. 8 km. nordvest for Esbjerg C.
Guldager Stationsvej 104
6710 Esbjerg V
Billum Kro er kgl. privilegeret landevejskro og stammer oprindelig fra 1700-tallet.
Vesterhavsvej 25
6852 Billum

Er du til hyggelige landevejs kroer, gogammeldags mad og store portioner. Så læg et besøg forbi os.


Herningvej 109
6950 Ringkøbing
Hodde Kro er en af danmarks få tilbageværende, Kongelig priviligerede landevejskroer, hvis historie kan føres tilbage til 1783.
Vejlevej 4, Hodde
6862 Tistrup
Sønderho Kro anno 1722 er en af Danmarks ældste og bedst bevarede kroer, beliggende få meter fra diget i hjertet af Sønderho, med udsigt til marsk og vadehav er helt enestående.
Kropladsen 11
6720 Fanø
I udkanten af Nordby, ideelt placeret mellem færgelejet og en af Europas bedste sandstrande, Fanø Vesterhavsbad, ligger Nørby Kro.
Strandvejen 12-14
6720 Fanø
Fanø Krogaard byder gæsterne på dejlige og specielle oplevelser. Krogaardens enestående beliggenhed ud til Vadehavet betyder, at der blandt andet er mulighed for at nyde solopgangen, se sælerne på sandbankerne ved lavvande samt følge tidevandets skiften lige uden for vinduet.
Langelinie 11
6720 Fanø
Østerild Kro kan tilbyde billig og god mad samt nyere værelser med bad og toilet. Enkelte værelser er så store at de kan benyttes som familieværelser.
Østerild Byvej 65
7700 Thisted
BORK KRO er idyllisk beliggende i naturskønne omgivelser kun 8 km fra Vesterhavet ved sydenden af Ringkøbing Fjord og derfor et yndet udflugtsmål for alle aldersgrupper.
Nørre Lydumvej 2
6893 Hemmet
Nær Vesterhavet, Henne Strand og Filsø ligger Henne Kirkeby Kro. Lidt yderligt - og noget af en omvej - vil nogle mene, men også en hel rejse værd. For bag kroens maleriske ydre gemmer sig et nutidigt og eksklusivt indre.
Strandvejen 234
6854 Henne
Lunde Kro et et dejligt sted til en rolig middag med familien. Familieværelserne har adgang til bad.
Skolegade 3
6830 Nørre Nebel
Gullerup Strand Kro ligger kun få meter fra Limfjorden på nordsiden af Mors og har en storslået udsigt over Hanklit og Thisted.
Grydhøjvej 25
7950 Erslev
Thinghuskroen er en gammeldags kro, med moderne faciliteter, som restaurant, selskabslokaler og Bodega Cellen.
Klostergade 41
7770 Vestervig
Bedsted Kro er centralt beliggende, nær ved æ` hav, ca. 25 km. syd for Thisted og ca. 44 km. nord for Struer og med de mange, mange turistmål på Sydthy, er der gode muligheder for udflugts- og indkøbsture.
Linnetsgade 1
7755 Bedsted Thy
Forkæl dig selv og dine nærmeste med en afslappende og hyggelig ferie eller et godt måltid mad på vores attraktive kro.
Stenbjerg Kirke Vej 21
7752 Snedsted
Vilhelmsborg Kro blev bygget i 1806. Den brændte i 1928 og blev genopført i 1929-1930.
Ringkøbingvej 139
7620 Lemvig
Venø Kro er beliggende på vestsiden af Venø i naturskønne omgivelser, tæt på Limfjorden, 5 Km nord for færgelejet og kun 200 m nord for Venø havn.Venø ligger blot 10 km. fra Struer.
Havstokken 22
7600 Struer
Et køkken, hvor maden laves. En fordelagtig placering i naturskønt område tæt ved limfjorden.
Vesterbrogade 4
Humlum, 7600 Struer
Blåvand Kro ligger smukt i hjertet af Blåvand ved det brusende Vesterhav. Bygningen, der med sin gamle stil og stråtag ligner et eventyr.
Hornsbjerge 4
6857 Blåvand
 

Kroophold i Danmark

Kroophold og kroferie i Vestjylland

Her på siden finder du en masse kroer i Vestjylland. De fleste af kroerne i Vestjylland tilbyder kroophold og kroferie i Vestjylland, så tag et kig ned over listen og se, om ikke der er en vestjysk kro, der frister. Klik på kroerne i Vestjylland for at læse mereom kroen, se kroens placering i Vestjylland, og finde kroens kontaktoplysninger.