Om os

Vi er en familie på 4 - far, mor og 2 drenge årgang '01 og '04 - der elsker at rejse. Vi elsker at rejse for at være sammen som familie, og vi elsker at rejse derhen, hvor hverdagen bliver vendt lidt på hovedet, og alting er lidt anderledes end derhjemme. Det betyder ikke så meget om vi rejser langt væk - selv om det da bestemt også lokker - det vigtige er oplevelserne. 

Vores yndlingsferieform er camping, da vi her kan kombinere en høj grad af frihed med en hjemmevant base.

Mange af vores ture foregår derfor i bedste nomadestil, enten med campingvognen på slæb eller vi lejer en autocamper. Men vi går på ingen måde af vejen for en kroferie, en tur i sommerhus eller feriecenter, og når vi er på farten uden "sneglehuset", er en overnatning på et Bed and Breakfast altid en hyggelig oplevelse.

Vi drømmer om rejser til New Zealand, Australien, USA, Canada, Thailand, Norge, Kina.... ja, vi kunne blive ved. Vi drømmer om at bosætte os en kort periode under fremmede himmelstrøg. Og vi drømmer såmænd også om forårets første kåde campingtur i det danske land...

Om os

På vores rejser er vi i særlig grad optaget af naturen i alle dens afskygninger. Vi drages af bjerge og vand, og i det hele taget af alt det, der skiller sig en smule ud. En af vores yndlingstilgange til små og store oplevelser i naturen er geocaching, som næsten hver gang bringer os steder hen, vi nok ellers ikke ville have fundet.

Vi er nysgerrige på folk og forskelle, og synes det er ret interessant - og sikkert også temmelig sundt - at få vendt vores forestillinger om verden lidt på hovedet. Vi er ikke altid så nysgerrige på museer, kirker og monumenter - så det finder du ikke meget information om her på siden.

rejser-rundt.dk har vi i første omgang lavet for at holde sammen på vores rejseforberedelser, og siden hen også for at samle sammen på alverdens rejsemuligheder. Gode oversigter over rejserelaterede emner, som giver overblik - det er ikke altid nemt at finde på nettet eller i rejsebøger, og det har vi så taget som en udfordring ;-) 
 
Du vil derfor kunne finde en masse oversigter, som både kort og lister, over alt lige fra seværdigheder og oplevelser forskellige steder i verden, til forskellige overnatningsmuligheder.
 
Vi elsker at høre om andres oplevelser, og vi har derfor sat kommentarfelter på mange sider - og vi er meget taknemmelige, når du deler dine oplevelser med os. Og har du spørgsmål til nogle af de steder vi har været, så skyder du bare løs ;-)