Seværdigheder, attraktioner og oplevelser i hele verden

Senest opdaterede seværdigheder

Oplev vores levende fortid i en landsby, der viser livet i jernalderen og vikingetiden. I Odins Odense kan du på egen krop mærke livet, dengang da jernalder blev til vikingetid!

Tilbud på overnatning

Find en billig overnatning og spar op til 78%!

Søg tilbud på overnatning ved en prissammenligning fra mere end 200 udbydere.

Langelandsfortet var et bemandet fort under Søværnet indtil 1993, og er nu museum. Det blev anlagt i 1953 med henblik på at overvåge og i krigstid hindre fjendtlige skibes passage gennem Langelandsbæltet.

Stockholm er hovedstaden i Sverige og bliver ofte kaldt for Nordens Venedig. Stockholm ligger nemlig på en lang række øer og halvøer, som giver byen en utrolig charme. Byen besøges derfor også hvert år af mange turister, og er en af Sveriges mest besøgte byer. Stockholm har mange seværdigheder at opleve, alt fra den gamle bydel til museer og skøn natur.

Malmø er beliggende i Sverige lige på den anden side af sundet, og det er nemt at komme til byen med Øresundsbroen. Malmø besøges derfor helt naturligt at mange danskere, som kan opleve et andet udvalg af butikker, restauranter og seværdigheder. Sammen med Stockholm udgør Malmø en stor del af seværdigheder i Sverige.

Frilandsmuseet i Kongens Lyngby, København er et udendørs museum med mere end halvtreds gårde, huse og haver fra hele Danmark. De historiske bygninger er indrettet som bønder, håndværkere og godsfolk boede fra 1650 til 1950. 

Ilskov badet ligger i Midtjylland og er et friluftsbad som har 2 pools, vandrutchebane, stor legeplads, minigolf, volleyball og hoppepude. Vi har en kiosk, hvor du kan købe lette retter samt is, slushice og drikke. Der er et område til de mindste gæster og en pool med legeredskaber til de største børn.

Koncertsal i Berlin, som åbnede i 1963.

Historisk museum i Berlin.

Gendarmenmarkt er en plads beliggende i det centrale Berlin. Her ligger de to protestantiske kirker Französischer Dom og Deutscher Dom samt arkitekten Karl Friedrich Schinkels Schauspielhaus, det nuværende Konzerthaus Berlin.

Bilaktion i Berlin.

Flot park i Berlin.

Deutsches Historisches Museum er et historisk museum i Berlin, og blev grundlagt i 1987. Udvidet med en ny bygning i 2004.