Seværdigheder, attraktioner og oplevelser i Danmark

Senest opdaterede seværdigheder

Oplev vores levende fortid i en landsby, der viser livet i jernalderen og vikingetiden. I Odins Odense kan du på egen krop mærke livet, dengang da jernalder blev til vikingetid!

Tilbud på overnatning Danmark

Find en billig overnatning Danmark og spar op til 78%!

Søg tilbud på overnatning ved en prissammenligning fra mere end 200 udbydere.

Langelandsfortet var et bemandet fort under Søværnet indtil 1993, og er nu museum. Det blev anlagt i 1953 med henblik på at overvåge og i krigstid hindre fjendtlige skibes passage gennem Langelandsbæltet.

Frilandsmuseet i Kongens Lyngby, København er et udendørs museum med mere end halvtreds gårde, huse og haver fra hele Danmark. De historiske bygninger er indrettet som bønder, håndværkere og godsfolk boede fra 1650 til 1950. 

Ilskov badet ligger i Midtjylland og er et friluftsbad som har 2 pools, vandrutchebane, stor legeplads, minigolf, volleyball og hoppepude. Vi har en kiosk, hvor du kan købe lette retter samt is, slushice og drikke. Der er et område til de mindste gæster og en pool med legeredskaber til de største børn.

I Cirkusland i Slagelse kan du opleve det specielle møde, når cowboys og det vilde vesten forenes med cirkus. Du bl.a. grave guld, skyde med bue og pil, ride på ponyer, træne med professionelle artister, tage en tur på karrusellen, prøve vores luftgynger eller gå en tur på vandet i vores waterballs. Oplev cirkusdyrene; heste, søløver, dromedarer m.v. uden for manegen og sidst men ikke mindst; se forrygende cirkusforestillinger fra vi åbner til vi lukker. Alle shows, forlystelser, aktiviteter og parkering er gratis, når entreen på 99 kr. er betalt.

Skagen Kirke er en kirke beliggende i Skagen by. Den er oprindeligt opført 1841 efter tegninger af overbygningsdirektør C.F. Hansen og ombygget 1909-10 af Ulrik Plesner og Thorvald Bindesbøll, hvorved bl.a. tårnet og det markante barokinspirerede spir kom til. C F Hansens interiør forblev uændret mht. pulpituret, men derudover fik Thorvald Bindesbøll helt frie hænder.

Universitarium er et sommereksperimentarium, hvor du kan se nærmere på udfordringer og fænomener du hører om eller møder i din hverdag. RUMFART – Helt nede på jorden! I år ser vi nærmere på rumfart. Hvordan sender vi mennesker og udstyr op i Rummet. Og hvordan er det at være i Rummet? Udstyret skal kunne holde til ekstreme forhold: meget varme, kulde, ingen tryk og vægtløshed.

Et besøg hos Svinninge Modeljernbane er en spændende oplevelse for både store og små jernbaneentusiaster.

Fregatten Jylland er verdens længste træskib, og et helt unikt stykke Danmarkshistorie. Kom og få en oplevelse for hele familien, og mærk hvordan Danmarkshistorie og søfartshistorie lever og ånder på verdens længste træskib. Fregatten Jylland er et helstøbt maritimt miljø på Fregatøen midt i Ebeltoft, som formidler levende dansk marinehistorie til store og små. Til juni 2016 forvandles kongesalonerne og kahytterne sig til en detaljeret genskabelse af den atmosfære, der herskede ombord på Fregatten i sidste halvdel af det 19. århundrede, hvor skibet var kongeskib for Kong Christian IX og hans store familie.

Oplev Nordeuropas største befæstningsanlæg fra 2. Verdenskrig. Museet består af Hanstholms enestående museumsbunker, der under krigen rummede en af de 4 store 38 cm kanoner. Ved bunkeren er opført en bygning, der rummer en spændende udstilling om »Atlantvolden«. Afsæt også tid til en rundtur i det helt unikke frilandsmuseum omkring de store bunkeranlæg. Rundturen kan ske med det gamle ammunitionstog.

Labyrinten på Samsø er Verdens største. Den blev anlagt i 2000 og dækker et areal på 6 ha, hvilket svarer til 12 fodboldbaner. Den samlede stilængde er på 5,4 km, og der er omkring 50.000 træer i labyrinten. Labyrinten besøges af ca. 20.000 gæster om året.

Vi har indrettet vores "palads" med mange sjove aktiviteter for børn i alle aldre. De voksne er velkommen til at "skyde" på deres børn (eller hinanden) i vores Skydegalleri, hoppe på hoppeborg eller spille airhockey osv. I er også meget velkomme til at slappe af i vores bløde sofaer på hygge balkonen, hvor der er udsigt over hele paladset, drikke noget lækkert i vores café og læse avis/blade. Der er også en stor mindrebørns afdeling.

 

Seværdigheder, attraktioner og oplevelser i Danmark

Lad os slå det fast med det samme - Danmark er et dejligt ferieland. Selvom græsset har det med at se grønnere ud, jo længere væk vi rejser, så er der mange skønne perler i Danmark - og ofte handler det blot om at åbne øjnene lidt mere end ellers, og suge de særlige indtryk til sig.

Find en seværdighed i Danmark, der lige passer dig, enten ved at klikke på kortet, eller ved at vælge et område nedenunder. 

Har du allerede besøgt en god seværdighed i Danmark, vil vi rigtig gerne høre om dine oplevelser der - klik blot på den seværdighed, du har besøgt, og skriv en kommentar - vi glæder os til at høre om dine erfaringer.