Seværdigheder, oplevelser og attraktioner på Fyn

Langelandsfortet var et bemandet fort under Søværnet indtil 1993, og er nu museum. Det blev anlagt i 1953 med henblik på at overvåge og i krigstid hindre fjendtlige skibes passage gennem Langelandsbæltet.


Vognsbjergvej 4
5935 Bagenkop

Tilbud på overnatning Fyn

Find en billig overnatning Fyn og spar op til 78%!

Søg tilbud på overnatning ved en prissammenligning fra mere end 200 udbydere.

Odense Zoo har dyr fra hele verden, og som det eneste sted i Danmark kan du være med til at fodre giraffen, og du kan selvfølgelig se masser af dyr blive fodret hver dag i Odense Zoo.
Sdr. Boulevard 306
5000 Odense C
Et besøg i Den Fynske Landsby er som en tur på landet i digteren H.C. Andersens tid. Museet består af en række gårde og huse, der alle oprindelig har stået i landsbyer rundt om på Fyn og øerne. Her er genskabt et miljø med de for Fyn så karakteristiske bindingsværksbygninger, med blomstrende haver, med hegn og husdyr, gadekær og bygade - alt sammen omgivet af dyrkede marker.
Sejerskovvej 20
5260 Odense S
H.C. Andersens Hus åbnede i 1908 som museum for digterens liv og virke og er dermed et af verdens ældste digtermuseer. Udstillingerne fører dig tilbage til den tid, som H.C. Andersens værker udsprang fra. Du bliver præsenteret for mennesket H.C. Andersen, hans karakteristiske fremtoning og hans sind.
Bangs Boder 29
5000 Odense C
Danmarks Jernbanemuseum Nordens største af sin art. Udstillingen indendøre er på ca. 6.000 m2, og indeholder bl.a. jernbanevogne og lokomotiver, rutebiler og færgemodeller. Et udendørs areal på ca. 20.000 m2 anvendes bl.a. til udstilling og aktiviteter. Under Danmarks Jernbanemuseum hører DSB Museumstog, som restaurerer og vedligeholder vogne og lokomotiver og står for kørsel med museets tog.
Dannebrogsgade 24
5000 Odense C

Natur og drama på Naturama i Svendborg. Kom helt tæt på dyrene og oplev elge, moskusokser, hvalskeletter og fugle iscenesat i et naturteater med lys, lyd og film. Dyk ned i det blå univers til havets kæmper. Klap den lille bjørn, hør kronhjortens brøl og kom helt tæt på isbjørne, ulve og vildsvin.


Dronningemaen 30
5700 Svendborg

Egeskov Slot i Kværndrup på Fyn er Europas bedst bevarede renæssance-vandborg, dvs. en borg der står på pæle i vand. Egeskov er et rigtigt eventyrslot fyldt med hemmeligheder og mystik. Uden om slottet ligger et stort haveanlæg, hvor du bl.a. finder Piet Hein Labyrinten, dufthaven, fuchsiahaven og urtehaven.


Egeskov Gade 18
5772 Kværndrup
I løvens hule er der noget for alle aldre. Der er masser af hoppeborge, spillemaskiner, airhockey, karusseller og masser af andet sjov. Når indgangen er betalt, så er det hele gratis at prøve. Indgangsbilletten gælder hele dagen og man kan komme og gå som man vil.
Edisonvej 9
5000 Odense C

Gorillapark Svendborg er en klatrepark beliggende i Stenstrup, 12 kilometer udenfor Svendborg. Her har alle over 4 år mulighed for at komme ud og klatre på de forskellige baner. Banerne har forskellige sværhedsgrader, lige fra Bavianbanen til de små og til Tarzanbanen med masser af udfordringer til teenagere og voksne.


Rødmevej 53
5771 Stenstrup
Ditlevsdal Bison Farm er den første bison-farm i Danmark, og har fungeret som sådan i snart 18 år. Bison-oksen er helt naturligt blevet hovedtemaet i landbruget, gårdbutikken og Restaurant Ditlevsdal, hvorfor konceptet fra Jord til Bord følges helt naturligt.
Tokkerodvej 24
5462 Morud

Via Ferrata betyder vej af jern og er en klatrebane i Fåborg. Der er 6 svævebaner og mere end 30 forskellige aktiviteter, fordelt på 3 baner i forskellig sværhedsgrad, i 9 - 15 meters højde. Klatrebanerne ligger ved det smukke Holstenshuus, hvor natur, oplevelse, aktivitet og historie mødes på et af Danmarks smukkeste steder.


Slotsalleen 9
5600 Faaborg

Oplev vores levende fortid i en landsby, der viser livet i jernalderen og vikingetiden. I Odins Odense kan du på egen krop mærke livet, dengang da jernalder blev til vikingetid!


Store Klaus 40
5270 Odense N
 

Seværdigheder Danmark

Seværdigheder, oplevelser og attraktioner på Fyn

Her på siden kan du finde seværdigheder, attraktioner og oplevelser på Fyn. Der er mange skønne seværdigheder på Fyn, som du kan opleve på din ferie på Fyn.

Find en fynsk seværdighed, der lige passer dig, enten ved at klikke på kortet, eller ved at kigge i listen nedenunder. 

Har du allerede besøgt en fynsk seværdighed, vil vi rigtig gerne høre om dine oplevelser der - klik blot på den seværdighed, du har besøgt, og skriv en kommentar - vi glæder os til at høre om dine erfaringer.

Hvis du ikke allerede har fundet overnatning på Fyn, kan du her på siden finde Bed and Breakfast Fyn eller campingpladser Fyn. Hvis du overnatter på Fyn, vil vi efterfølgende rigtig gerne have en vurdering af det sted, hvor du overnattede.