Seværdigheder, oplevelser og attraktioner på Lolland-Falster

Gedesby Mølle har godt 100 år på bagen, men er restaureret og vedligeholdt, så den i dag maler mel. Fra rundgangen er der en fantastisk udsigt over land og vand.


Kobbelsøvej 1, Gedesby
4874 Gedser

Tilbud på overnatning Lolland Falster

Find en billig overnatning Lolland Falster og spar op til 78%!

Søg tilbud på overnatning ved en prissammenligning fra mere end 200 udbydere.

Danmarks Traktormuseum i Eskilstrup på Falster rummer ca. 200 traktorer og motorer fra 1880 til 1960. 


Nørregade 17B
4863 Eskilstrup

Postbåden sejler dagligt i sommersæsonen en tur rundt på Nakskov Fjord. Der er mulighed for at blive sat af på nogle af øerne og samlet op på hjemvejen, og der holdes en times pause på Albuen, inden turen går hjemad igen.


Havnegade 27
4900 Nakskov

Albuen er en 7,5 km lang odde, der adskiller Nakskov Fjord fra Langelandsbælt. Albuen har en enestående natur med blandt andet Danmarks største bestand af strandtudser. Kulturhistorisk byder albuen på resterne af Europas største sildemarked fra Middelalderen.


Albuen
4900 Nakskov

Skibs- og søfartsmuseet i Nakskov viser og fortæller interessante ting om skibsbygning, skibe og søfart med udgangspunkt i lokalområdet. Ligeledes afspejler museet de vilkår, som arbejdere, funktionærer og ledere arbejdede under før i tiden.


Havnegade 2
4900 Nakskov
I Guldborgsund ZOO & Botanisk have kommer du helt tæt på dyr og planter. Den 80 år gamle have har mere end 90 forskellige dyrearter, tusindvis af planter og mange sjove aktivitetsmuligheder.
Østre Alle 97
4800 Nykøbing Falster

Frilandsmuseet i Maribo på Lolland huser 16 bygninger, der tilsammen fortæller historien om byggeskik og livet på landet på Lolland og Falster fra slutningen af 1600-tallet til 1. verdenskrig. På frilandsmuseet er der forskellige aktiviteter, events og levendegørelse på udvalgte dage.


Meinckesvej 5
4930 Maribo

I Krokodille Zoo på Falster finder du verdens eneste komplette samling af alle 23 eksisterende krokodillearter. Udover krokodiller finder du også krybdyr, slanger, aber, papegøjer, skildpadder og mange andre dyr i Krokodille Zoo.


Ovstrupvej 9
4863 Eskilstrup

Fuglsang Kunstmuseum på Fuglsang Gods ligger smukt i naturen ved Toreby på Lolland. Museet rummer dansk kunst fra 1780 til 1960 og alle væsentlige strømninger og kunstnere er repræsenteret på museet. 


Nystedvej 71
4891 Toreby L
Brandmuseet er et lokalhistorisk museum med redningsvæsenet som hovedemne. Du kan på tæt hold opleve de store røde brandbiler, den lange redningsstige og vandslangen. Entreen giver også adgang til frisørmuseet som er beliggende på 1. sal.
Vendersgade 6
4800 Nykøbing F
Middelaldercenteret viser livet i den fiktive købstad Sundkøbing i middelalderen. Middelaldercenteret er befolket med folk fra middelalderen, som meget gerne fortæller om livet i middelalderen. Centeret opfordrer publikum til at spille med på legen og spørge købmanden, skrædderen eller måske en af torvekonerne om hvad som helst man ønsker at vide om livet dengang.
Ved Hamborgskoven 2
4800 Nykøbing F
Geocenter Møns Klint er et geologi- og naturcenter, der fortæller den spændende historie om Danmarks geologiske udvikling og om naturen på Møns Klint.
Stengårdsvej 8
4791 Borre
Knuthenborg Park og Safari er Nordeuropas største safaripark, hvor du kommer tæt på alle de vilde dyr. Så tæt, at du kan mærke dem, og de kan mærke dig. Knuthenborgs enorme naturområde rummer fritgående vilde dyr fra verdens kontinenter, legeplads, rododendronskov, safari grill og skønne pletter hvor I kan nyde jeres medbragte mad og meget meget mere.
Birketvej 1
4941 Bandholm
 

Seværdigheder Danmark

Seværdigheder, oplevelser og attraktioner på Lolland-Falster

Her på siden kan du finde seværdigheder, oplevelser og attraktioner på Lolland, Falster og Møn. Der er mange skønne seværdigheder på Lolland-Falster, som du kan opleve på din ferie på Lolland-Falster.

Find en seværdighed, der lige passer dig, enten ved at klikke på kortet, eller ved at kigge i listen nedenunder. 

Har du allerede besøgt en seværdighed på Lolland, Falster og Møn, vil vi rigtig gerne høre om dine oplevelser der - klik blot på den seværdighed, du har besøgt, og skriv en kommentar - vi glæder os til at høre om dine erfaringer.