Seværdigheder, attraktioner og oplevelser i København

En af de helt store turistattraktioner i København er en guidet havnerundfart, eller kanalrundfart, som det også kaldes.
Nyhavn
København

Tilbud på overnatning København

Find en billig overnatning København og spar op til 78%!

Søg tilbud på overnatning ved en prissammenligning fra mere end 200 udbydere.

Nyhavn er både et moderne samlingssted og et historisk område i hjertet af København. Nyhavn emmer altid af liv i og udenfor de mange cafeer, som holder til i de gamle, men smukt renoverede huse langs Nyhavn.


Nyhavn
1051 København K, Danmark
Amalienborg Slot ligger i Frederiksstaden i København, og er regentparrets, og nu også kronprinsparrets, faste residens. Amalienborg slot blev bygget i sin nuværende form i sidste halvdel af 1700-tallet. Forinden havde dronning Sophie Amalie haft opført et lysthus her, som dog brændte.
Amalienborg Slotsplads
1015 København K, Danmark

Tivoli ligger midt i København er en af verdens ældste forlystelsesparker. Tivoli blev grundlagt i 1843, hvor haven kom til at hedde Kjøbenhavns Sommer-Tivoli - et navn der officielt hang ved helt indtil 2004, hvor det blev ændret til blot at hedde Tivoli. I folkemunde har haven dog blot heddet Tivoli i mange år!


Vesterbrogade 3
1630 København V

Den Blå Planet i København giver mulighed for et spændende kig ned til ca. 300 dyrearter under vandets overflade - et sted mennesker ellers sjældent kommer.


Jacob Fortlingsvej 1
2770 Kastrup
Ny Carlsberg Glyptotek er placeret i Københavns centrum og har en imponerende samling af antik kunst, foruden udsøgte franske og danske værker fra 19. og 20. århundrede. Glyptotekets faste samling rummer ca. 10.000 kunstværker fordelt på to hovedsamlinger, den antikke samling og den moderne samling.
Dantes Plads 7
1556 København V

På kunstmuseet ARKEN i København kan du opleve moderne kunst, samtidskunst og en markant arkitektur, der i sig selv er et besøg værd. Hvert år viser ARKEN 7-8 forskellige udstillinger af moderne dansk, nordisk og international kunst. ARKENs egen samling består hovedsagligt af samtidskunst.


Skovvej 100
2635 Ishøj

H. C. Andersen Eventyrhuset ligger på Rådhuspladsen i København, og er opbygget af tableauer, hvor publikum præsenteres for H. C. Andersens berømte eventyr. Eventyrene fortælles med lyd- og lyseffekter i farverige udstillinger.


Rådhuspladsen 57
1550 København V

Frilandsmuseet i Kongens Lyngby, København er et udendørs museum med mere end halvtreds gårde, huse og haver fra hele Danmark. De historiske bygninger er indrettet som bønder, håndværkere og godsfolk boede fra 1650 til 1950. 


Kongevejen 100
2800 Kongens Lyngby
Guinness World Records Museum i København er en 1000 m2 stor attraktion fyldt med spændende rekorder i sport, kunst, musik, natur og videnskab.
Østergade 16
1100 København K

Udstilling af Robert Storm Petersen (1882-1949), kendt under navnet Storm P. På museet, som ligger i København, kan du se en række af Storm P's humoristiske tegninger og malerier, der spænder fra hans unge års socialkritiske satire til hans senere års humoristisk betonede bladtegninger. 


Frederiksberg Runddel
2000 Frederiksberg

På Cirkusmuseet i Hvidovre kan du komme bag om den forunderlige cirkusverden i udstillingen, der er fyldt med overraskelser og interaktivitet. Du kan prøve at gå i klovnens fodspor, opleve tryllekunstens magi eller selv træde ind i manegen.


Hovedporten 6
2650 Hvidovre
På Zoologisk Museum i København kan du gå på opdagelse blandt mammutter, moskusokser, hvaler og hvalrosser. Du kan opleve Jordens og Danmarks dyreliv fra fortid til nutid og besøg, og du kan føle og røre ved skeletter og dyr.
Universitetsparken 15
2100 København Ø

Rundetaarn i København blev bygget af Christian 4. mellem 1637 og 1642, og er et af Danmarks mest kendte bygningsværker. Tårnet er første del af Trinitatis Komplekset, der forenede kirke, bibliotek og observatorium i en bygning.


Købmagergade 52A
1150 København K

Tycho Brahe Planetarium i København er Danmarks centrum for den offentligt tilgængelige rumforskning og astronomi. Den permanente udstilling udforsker stjernebilledet, og IMAX-biografen byder på medrivende natur- og stjernefilm. 


Gammel Kongevej 10
1610 København V
Gå på opdagelse blandt tigre, kom tæt på Afrikas giraffer, fordyb dig i elefanternes verden, flyd med flodhestene, se rovfuglene flyve, leg dig ind i kaninernes verden, tag en tur gennem troperne og regnskovens skatkammer, se på kunst i Indgangen, mød dyrepasseren, prøv et fuglenæb i Ibishuset og mød dyrene på Zooscenen i Børnezoo.
Roskildevej 32
2000 Frederiksberg

På Bakken lidt nord for København finder du flere kørende forlystelser end noget andet sted i landet - og sjove spil og konkurrencer finder du i massevis. Her ligger restauranter, beværtninger, is- og fastfoodbarer tættere end du oplever andre steder. Og så er Bakken hjemsted for Danmarks største og sjoveste revy, Cirkusrevyen og for den eneste tilbageværende sangerindepavillon i hele landet, Bakkens Hvile.


Dyrehavevej 62
2930 Klampenborg

Experimentarium ligger i København og er et naturvidenskabeligt aktivitetscenter for hele familien og er helt forskellig fra de fleste andre museer - her må du nemlig godt røre ved tingene. Du får brug for alle dine sanser - prøv at navigere en supertanker i land, oplev et jordskælv, lav firkantede sæbebobler eller sejl skibe op ad sluserne i Børnenes vandpyt.


Tuborg Havnevej 7
2900 Hellerup
 

Seværdigheder Danmark

Seværdigheder, attraktioner og oplevelser i København

København byder på et overflødighedshorn af oplevelser, seværdigheder og attraktioner. Du finder en lang række seværdigheder i København her på siden, så du nemt kan planlægge din ferie i København. 

Klik på knappen "Se på kort" for at få overblik over hvor du finder seværdighederne i København, eller klik på den seværdighed på listen herunder, som du gerne vil vide mere om.