Seværdigheder, attraktioner og oplevelser i New Zealand

Fiordland National Park beskytter nogle af de mest spektakulære landskaber i New Zealand. Besøgende kan opleve gletsjere, skønne øer, regnskov, store søer og bjergtinder. Parken er derfor meget oplagt til nogle helt fantastiske vandreture.


Milford Track, Fiordland National Park 9679, New Zealand

Tilbud på overnatning New Zealand

Find en billig overnatning New Zealand og spar op til 78%!

Søg tilbud på overnatning ved en prissammenligning fra mere end 200 udbydere.

Tre timers kørsel nord for Auckland ligger det smukke Bay of Islands, som er et af de mest populære ferie steder i New Zealand. Der er mere end 144 øer, og en fantastisk bugt, og derfor et paradis for sejlads og sejlsport. I havet kan man opleve delfiner, hvaler og marsvin, og stedet er et populært fiskesked. Er du til kajak eller mindre bådture, kan du få nogle store oplevelselser ved at blot at sejle langs kysten.


44 Du Fresne Pl, Russell 0202, New Zealand

Queenstown er New Zealands eventyrlige hovedstad, og besøges hvert år af rigtig mange internationale besøgende. Queenstown tilbyder førsteklasses hoteller, kurbade, restauranter, gallerier og spændende butikker, men også mere actionprægede aktiviteter som sejlsport, rafting, paragliding og klatring. Naturen omkring Queenstown er fantastisk, og man finder en masse vandrestier.


45 Ballarat St, Queenstown 9300, New Zealand

Rotorua er en af de mest aktive geotermiske områder i verden med kogende mudderpøle, hvæsende gejsere, vulkanske kratere og dampende varme kilder. Områder byder på mange vandreture for at opleve de mange termiske aktiviteter.


1227 Pukuatua St, Rotorua 3010, New Zealand

I centrum af Nordøen finder du den glitrende Lake Taupo, som er New Zealands største sø. Få kilomer derfra er Tongariro National Park, som er kendt for sine vulkaner og betydningen for Maori kulturen. Tongariro National Park er en af de ældste nationalparker i verden, og en skønhed med tårnhøje vulkaner, turkisblå søer og varme kilder.


Tongariro National Park 4691, New Zealand

Franz Josef og Fox Glacier er blandt de mest tilgængelige gletsjere i verden, og er de vigtigste turistattraktioner i spektakulære Westland Tai Poutini National Park. Guidede vandreture fører til det frosne landskab af is, huler og tinder ved foden af gletsjerne.


307 Fox Glacier Hwy, Franz Josef Glacier 7886, New Zealand

Kysten langs Abel Tasman National Park er en af New Zealands største og flotteste vandreture. Ruten er 51 kilomer lang og ligger i et af de mest solrige områder. Undervejs kan vandrere bl.a. snorkle i bugter, spotte sæler, delfiner, pingviner, en bred vifte af fugle, vandre gennem kølige skove, og nyde panoramaudsigten fra de forrevne klippekyster. Turen tager cirka tre dage og overnatning spænder fra campingpladser til rustikke hytter. Havkajakker er også en populær måde at udforske denne smukke kyst på.


Abel Tasman National Park 7183, New Zealand

Aoraki National Park, også kaldet Mount Cook National Park, ligger i hjertet af de sydlige alper, og er nogle af New Zealands højeste tinder. Mere end 40 procent af parken er dækket af gletsjere, og landets højeste bjerg Aoraki / Mount Cook og længste gletscher, Tasman Glacier, ligger i parken og derfor meget oplagt for bjergbestigning. Naturelskere vil sætte pris på parkens mangfoldighed af flora og fauna med mere end 300 arter af vilde planter og 40 arter af fugle.


Ball Shelter Rte, Mount Cook National Park 7999, New Zealand

Napier er beliggende i den solrige region, Hawkes Bay, og er berømt for sin gourmet mad og arkitektur. Byen blev ødelagt efter et kraftigt jordskælv 1931, og blev genopbygget i den spanske Mission stil og Art Deco design, for hvilket Miami Beach også er berømt.


226 Tennyson St, Napier South, Napier 4110, New Zealand

Auckland er New Zealands største by, og har bl.a. to funklende havne, og er den mest folkerige by i verden. Auckland har et meget bredt udvalg i spændende restauranter, butikker, kunst og især den moderniserede havnefront. Byen har også masser af natur i form af skønne bugter, vulkaner omkring byen, regnskov og derfor base for skønne vandreture og vildmarks eventyr. Sky Tower er 328 meter høj, og giver en spektakulær udsigt over byen og naturen omkring Auckland.


51 Victoria St W, Auckland, Auckland 1010, New Zealand

Coromandel Peninsula ligger ikke langt fra Auckland, men med en fantastisk rolig natur, og dermed væk fra byens stress og jag. Besøgende kan slappe af på de lækre strande, padle havkajak omkring de mange små øer, dykke, og ellers besøge de mange gallerier og kunst steder.


250 Old Coach Rd, Kaimarama 3591, New Zealand

Kaikoura er en charmerende kystby, og et fantastisk sted for naturelskere. Kaikoura tilbyder fremragende kystnære vandreture og populære hvalsafari ture. Udover kaskelothvaler og pukkelhvaler kan passagerer få øje på sæler, delfiner og en bred vifte af fugle. Kaikoura er også kendt for sine frisk fangede krebs, muslinger og andre skaldyr.


41-45 W End, Kaikoura 7300, New Zealand
 

Seværdigheder, attraktioner og oplevelser i New Zealand

New Zealand kan tilbyde et hav udendørs aktiviteter, herunder vandreture, skiløb, klatring, svømning, rafting, kajak, surfing, elastikspring og faldskærmsudspring, så en tur til New Zealand vil kunne blive med masser af aktiviteter. New Zealand har naturligvis også mange kulturelle oplevelser, og hovedstaden Wellington er en livlig hovedstad med bl.a. festivaler, som findes i næsten alle måneder året rundt.

New Zealand er på mange måder hele verden samlet på ét sted, hvilket helt sikkert er med til at gøre New Zealand til et meget interessant rejsemål. New Zealand er på størrelse med England og består primært af de to hovedøer, Nordøen og Sydøen.

Naturmæssigt byder New Zealand på fantastiske landskaber med alt lige fra imponerrende bjerge, regnskove, fjorde, vandfald og vulkaner til lange, smukke sandstrande.

Befolkningen i New Zealand består af en harmonisk blanding af tilflyttere fra hele verden og det oprindelige folk, Maori. Befolkningen i New Zealand omtaler stolt sig selv som "kiwier" efter landets nationalfugl, og New Zealænderne er kendt verden over for deres venlighed.