Seværdigheder i New Zealand

Tokomaru Bay Wharf

Naturoplevelse, New zealand. ♥ 5.0

Old Timers Clock Museum

Museum, Christchurch. ♥ 4.0

Søg rejsetilbud

Queenstown

Queenstown er New Zealands eventyrlige hovedstad, og ...

Brooklands Zoo

Zoologisk have, New zealand. ♥

The Great War Exhibition

Museum, Wellington. ♥ 4.7

Morrinsville Museum

Museum, Hamilton. ♥ 4.8

Dominion Museum Building

Museum, Wellington. ♥ 3.5

Air Force Museum of New Zealand

Museum, Christchurch. ♥ 4.7

Tawhiti Museum

Museum, New zealand. ♥ 4.8

The Castle Pamela Event Venue

Museum, Hamilton. ♥ 5.0

Te Papa Tongarewa

Museum, Wellington. ♥ 4.7

Steder

Seværdigheder i New Zealand

New Zealand kan tilbyde et hav udendørs aktiviteter, herunder vandreture, skiløb, klatring, svømning, rafting, kajak, surfing, elastikspring og faldskærmsudspring, så en tur til New Zealand vil kunne blive med masser af aktiviteter. New Zealand har naturligvis også mange kulturelle oplevelser, og hovedstaden Wellington er en livlig hovedstad med bl.a. festivaler, som findes i næsten alle måneder året rundt.

New Zealand er på mange måder hele verden samlet på ét sted, hvilket helt sikkert er med til at gøre New Zealand til et meget interessant rejsemål. New Zealand er på størrelse med England og består primært af de to hovedøer, Nordøen og Sydøen.

Naturmæssigt byder New Zealand på fantastiske landskaber med alt lige fra imponerrende bjerge, regnskove, fjorde, vandfald og vulkaner til lange, smukke sandstrande.

Befolkningen i New Zealand består af en harmonisk blanding af tilflyttere fra hele verden og det oprindelige folk, Maori. Befolkningen i New Zealand omtaler stolt sig selv som "kiwier" efter landets nationalfugl, og New Zealænderne er kendt verden over for deres venlighed.

rejser-rundt.dk