Seværdigheder i New Zealand

Abel Tasman National Park

Kysten langs Abel Tasman National Park er en af New Zealands ...

New Zealand Maritime Museum

Museum, Auckland. ♥ 4.4

Dargaville Museum

Museum, New zealand. ♥ 4.3

Søg rejsetilbud

Bay of Islands

Tre timers kørsel nord for Auckland ligger det smukke Bay ...

Dominion Museum Building

Museum, Wellington. ♥ 3.5

Agricultural Heritage Museum

Museum, Hamilton. ♥ 4.4

Southward Car Museum

Museum, Wellington. ♥ 4.6

Auckland

Auckland er New Zealands største by, og har bl.a. to ...

Steder

Seværdigheder i New Zealand

New Zealand kan tilbyde et hav udendørs aktiviteter, herunder vandreture, skiløb, klatring, svømning, rafting, kajak, surfing, elastikspring og faldskærmsudspring, så en tur til New Zealand vil kunne blive med masser af aktiviteter. New Zealand har naturligvis også mange kulturelle oplevelser, og hovedstaden Wellington er en livlig hovedstad med bl.a. festivaler, som findes i næsten alle måneder året rundt.

New Zealand er på mange måder hele verden samlet på ét sted, hvilket helt sikkert er med til at gøre New Zealand til et meget interessant rejsemål. New Zealand er på størrelse med England og består primært af de to hovedøer, Nordøen og Sydøen.

Naturmæssigt byder New Zealand på fantastiske landskaber med alt lige fra imponerrende bjerge, regnskove, fjorde, vandfald og vulkaner til lange, smukke sandstrande.

Befolkningen i New Zealand består af en harmonisk blanding af tilflyttere fra hele verden og det oprindelige folk, Maori. Befolkningen i New Zealand omtaler stolt sig selv som "kiwier" efter landets nationalfugl, og New Zealænderne er kendt verden over for deres venlighed.

rejser-rundt.dk