Seværdigheder i Barcelona

Camping Treumal

Platja d'Aro, Spanien
Campingplads & Kør selv ferie

3870,62 DKK

Méliès Cinemes

Biograf, Barcelona. ♥ 4.3

Museu Egipci de Barcelona

Museum, Barcelona. ♥ 4.0

Søg rejsetilbud

La Sagrada Familia

Sagrada Família er en af de mest populære ...

Suitopia Sol y Mar Suites Hotel

Calpe, Costa Blanca, Spanien
Charterrejse

4050,00 DKK

Catalunya en Miniatura

Forlystelse, Barcelona. ♥ 4.0

Montjuïc Castle

Museum, Barcelona. ♥ 4.4

Hotel Sol by Melia Alcudia

Alcudia, Mallorca, Spanien
Charterrejse

3814,00 DKK

Ozone bowling

Bowling, Barcelona. ♥ 3.2

Malamar Wakepark and Restaurant

Forlystelse, Barcelona. ♥ 3.6

Casa Milà

Kulturcenter i Barcelona.

Santa Maria del Mar-kirken

Gotisk kirke i Barcelona.

Camp Nou

Camp Nou er ikke kun hjemmebane for det verdensberømte ...

Retobox Room Escape Barcelona

Forlystelse, Barcelona. ♥ 4.5

Museu De Sant Boi

Museum, Barcelona. ♥ 4.5

Seværdigheder i Barcelona

Barcelona, Cataloniens hovedstad, er en fantastisk kystby med skønhed, solrig livsstil og et væld af spændende seværdigheder. Gorgeous kulisser, betagende arkitektur, og fremragende kulturelle attraktioner gør Barcelona til et yndet storbyferie for mange. Barcelona har en atmosfærisk middelalderligt kvarter, Barri Gòtic, med en næsten magisk gammel atmosfære, men er endnu mere berømt for sin modernistiske arkitektur. Antoni Gaudí efterlod et varigt præg på Barcelona med sine avantgarde surrealistiske bygninger; flere er UNESCO opført. Barcelona er ikke blot en storby med masser af kulturelle oplevelser, men har også et væld af restauranter, shoppingmuligheder og aktiviteter ved stranden.

Hvilken by i verden kunne være mere perfekt end Barcelona? Med sit afslappede tempo i livet, betagende arkitektur, fantastiske gastronomi, og et uovertruffent klima, har Barcelona bare en masse at byde på. Du vil kunne opleve en masse, se flotte attraktioner og et væld af interessante seværdigheder.

Livet i strandområdet i Barcelona er modstykket til den mere klassiske Madrid. Besøg Barcelona med sine smukke strande, gode natteliv og noget af de bedste fiske og skaldyrsrestauranter i hele Europa. Gaderne i Barcelona er foret med betagende arkitektoniske værker, fra gotiske kirker til Antoni Gaudis surrealistiske bygninger, såvel som moderne steder som Maremagnum Mall. Det er også hjemsted for en af ​​verdens mest elskede fodboldhold, Barcelona FC.

Barcelona har et dejligt middelhavsklima og det bliver sjældent hverken for koldt eller varmt (dog kan juli og august være temmelige fugtigte). Sommeren er den mest populære tid til en storbyferie til Barcelona, fordi solen er på sit højeste, strandene er perfekte, og der er et væld af udendørs koncerter og arrangementer. Forår og efterår er også gode tider at besøge Barcelona på; vejret er mildere, og der er færre mennesker end i højsæsonen.

rejser-rundt.dk