Seværdigheder i Barcelona

Lejl. Carlota

TILBUD Lejl. Carlota


Puerto Rico, Gran Canaria, Spanien
Charterrejse

2410,00 DKK

Güell Palace

Palads i Barcelona.

Museu Picasso

Pablo Picasso flyttede til Barcelona, da han var barn og gik ...

Søg rejsetilbud

Museu Nacional d'Art de Catalunya

Museum, Barcelona. ♥ 4.6

Hotel Kaktus Albir

Albir, Costa Blanca, Spanien
Charterrejse

4480,00 DKK

Baldufa Parc, s. l.

Forlystelse, Barcelona. ♥ 3.7

Katedralen i Barcelona

Katedralen i Barcelona, der blev bygget mellem det 13. og 15. ...

Mercado de La Boqueria

La Boqueria er et stort marked i Barcelona, Katalonien, Spanien. ...

Lejl. Santa Margarita

Benidorm, Costa Blanca, Spanien
Charterrejse

1995,00 DKK

Santa Maria del Mar-kirken

Gotisk kirke i Barcelona.

Güell-paladset

Museum, Barcelona. ♥ 4.5

Fundació Joan Miró

Museum, Barcelona. ♥ 4.4

Baix Bowling

Bowling, Barcelona. ♥ 3.8

Fantasy Land

Forlystelse, Barcelona. ♥ 5.0

Vine a fer l'indi

Forlystelse, Barcelona. ♥ 4.0

European Museum of Modern Art

Museum, Barcelona. ♥ 4.5

Seværdigheder i Barcelona

Barcelona, Cataloniens hovedstad, er en fantastisk kystby med skønhed, solrig livsstil og et væld af spændende seværdigheder. Gorgeous kulisser, betagende arkitektur, og fremragende kulturelle attraktioner gør Barcelona til et yndet storbyferie for mange. Barcelona har en atmosfærisk middelalderligt kvarter, Barri Gòtic, med en næsten magisk gammel atmosfære, men er endnu mere berømt for sin modernistiske arkitektur. Antoni Gaudí efterlod et varigt præg på Barcelona med sine avantgarde surrealistiske bygninger; flere er UNESCO opført. Barcelona er ikke blot en storby med masser af kulturelle oplevelser, men har også et væld af restauranter, shoppingmuligheder og aktiviteter ved stranden.

Hvilken by i verden kunne være mere perfekt end Barcelona? Med sit afslappede tempo i livet, betagende arkitektur, fantastiske gastronomi, og et uovertruffent klima, har Barcelona bare en masse at byde på. Du vil kunne opleve en masse, se flotte attraktioner og et væld af interessante seværdigheder.

Livet i strandområdet i Barcelona er modstykket til den mere klassiske Madrid. Besøg Barcelona med sine smukke strande, gode natteliv og noget af de bedste fiske og skaldyrsrestauranter i hele Europa. Gaderne i Barcelona er foret med betagende arkitektoniske værker, fra gotiske kirker til Antoni Gaudis surrealistiske bygninger, såvel som moderne steder som Maremagnum Mall. Det er også hjemsted for en af ​​verdens mest elskede fodboldhold, Barcelona FC.

Barcelona har et dejligt middelhavsklima og det bliver sjældent hverken for koldt eller varmt (dog kan juli og august være temmelige fugtigte). Sommeren er den mest populære tid til en storbyferie til Barcelona, fordi solen er på sit højeste, strandene er perfekte, og der er et væld af udendørs koncerter og arrangementer. Forår og efterår er også gode tider at besøge Barcelona på; vejret er mildere, og der er færre mennesker end i højsæsonen.

rejser-rundt.dk