Seværdigheder Malaga

Riu

TILBUD Riu


Sant pere pescador, Spanien
Kør selv ferie

2244,21 DKK

Yelmo Cines Vialia Malaga

Biograf, Malaga. ♥ 3.9

Museo Picasso Málaga

Museum, Malaga. ♥ 4.2

Malaga Wine Museum

Museum, Malaga. ♥ 3.9

Lejl. Green Park

Playa del Inglés, Gran Canaria, Spanien
Charterrejse

2539,00 DKK

Astilleros Nereo

Museum, Malaga. ♥ 4.4

Cine Albéniz

Biograf, Malaga. ♥ 4.5

Interactive Music Museum

Museum, Malaga. ♥ 4.4

Hotel Sant Jordi

TILBUD Hotel Sant Jordi


Rejse, Playa de Palma, Mallorca, Spanien

4194,00 DKK

Parque Canino Miraflores

Zoologisk have, Malaga. ♥ 3.2

Museum of Glass and Malaga

Museum, Malaga. ♥ 4.5

Cofrade Art Museum - Easter

Museum, Malaga. ♥ 4.2

Carmen Thyssen Museum

Museum, Malaga. ♥ 4.3

Automobile and Fashion Museum

Museum, Malaga. ♥ 4.5

BingBong

Forlystelse, Malaga. ♥ 4.6

Principia Science Center

Museum, Malaga. ♥ 4.5

Seværdigheder Malaga

Oversigt over Malaga

Intro til Malaga

Malaga er en stor by i den sydlige spanske region Andalusien og hovedstaden i Malaga provinsen. Malaga har et typisk middelhavsklima, og byen er også kendt som fødestedet til den berømte spanske kunstner Pablo Picasso. Malaga har mange oplevelser at byde på i form af lækre strande, vandreture i naturen omkring, arkitektoniske steder, kunstmuseer, fremragende shopping og spændende spansk mad. Malaga er et mindre populært rejsemål end f.eks. Madrid og Barcelona, men byen oversvømmes stadig af mange turister om sommeren. Malaga kan også tilbyde nogle virkelig interessante historiske og kulturelle seværdigheder i sin gamle by, og dens beliggenhed ved kysten er rigtig smuk.
 

Flyrejser til Malaga

Der er mange flyselskaber, som flyver til Malaga, og det er derfor oftest nemt at finde rigtig gode priser på flyrejser til Malaga. Jeg vil anbefale dig at bruge skyscanner.dk til at give dig et god overblik over de bedste flypriser til Malaga. De kan udover priser for en konkret rejseperiode også tilbyde en funktion, hvor du får vist et overblik over en hel måned. Så hvis du er fleksibel i forhold til at flyve til Malaga og opleve de mange spændende seværdigheder, som Malaga kan tilbyde, vil flyprisen virkelig kunne bankes i bund.

Transport fra Malaga lufthavn til Malaga

Malaga lufthavn ligger ca. 8 kilomer væk fra byen, så det er nemt og hurtigt at komme ind til Malaga. Det er muligt både at tage et lufthavnsbussen, lufthavnstoget eller taxi. På malaga.dk kan du finde yderligere information.

Hoteller i Malaga


Der er rigtig mange muligheder for at finde gode hoteller i Malaga, og de findes  i alle prisklasser. Når jeg laver en søgning efter hoteller i Malaga, bruger jeg oftest skyscanner.dk, som netop kan give et godt overblik. Det er muligt at bruge en masse filtre for at lave en mere konkret søgning. Når jeg så finder et oplagt hotel, får jeg vist den udbyder, som kan tilbyde overnatningen til den bedste pris. Husk at tjekke alle brugeranmelderne af dit valgte hotel i Malaga, da billeder osv. rigtig mange gange snyder. Min anbefaling er altid at finde et hotel, som har en rationg på 8+ ud af 10. En god nattesøvn giver mere energi til at opleve de mange spændende seværdigheder i Malaga.

Oplevelser i Malaga

Vi har her på siden listet en masse seværdigheder i Malaga for netop at kunne give dig et godt overblik. Du kan under hver enkel seværdighed oftest klikke dig videre til deres egen hjemmeside, hvor du kan finde meget mere information omkring den enkelte seværdighed i Malaga. Hvis du vil finde nogke mere konkrete beskrivelser og oplevelser om Malaga, kan du besøge malaga.dk, som har en masse information om byen. Prøv evt. også "12 TIPS TIL MALAGA" på where2go.dk.

Restauranter i Malaga

Når man kommer til en ny by, og sulten melder sig, er det ofte en udfordring lige at finde en god restaurant. Jeg vil derfor anbefale dig hjemmefra at finde flere gode restauranter i Malaga ved at besøge yelp.dk, hvor du kan se en oversigt over rigtig mange restauranter i Malaga, og det vigtigste en masse brugernamelder. Dette er en god start, og når du så er i Malaga, har du altid en eller flere restauranter at falde tilbage på, hvis du ikke lige på din vej bliver fristet af en af de mange restauranter i Malaga.

rejser-rundt.dk