Seværdigheder i Sevilla

Biodiversity Forum

Museum, Sevilla. ♥ 4.5

Agua Mágica

Forlystelse, Sevilla. ♥ 2.9

Aquopolis Sevilla

Forlystelse, Sevilla. ♥ 3.8

Søg rejsetilbud

Museo Taurino

Museum, Sevilla. ♥ 3.1

Edificio La Adriatica

Smuk bygning i Sevilla.

Hospital de la Caridad

Museum, Sevilla. ♥ 4.3

CAMELOT PARK

Forlystelse, Sevilla. ♥ 4.1

Princelandia Pisa

Forlystelse, Sevilla. ♥ 4.2

Espectáculos Zipango S C

Forlystelse, Sevilla. ♥ 3.2

Museo de los Carruajes

Museum, Sevilla. ♥ 4.1

Bowling Alcala SL

Bowling, Sevilla. ♥ 4.0

Casa de Pilatos

Museum, Sevilla. ♥ 4.3

Casa de la Ciencia

Museum, Sevilla. ♥ 4.2

Museo Arqueológico De Sevilla

Museum, Sevilla. ♥ 4.4

Museo pintor Amalio

Museum, Sevilla. ♥ 4.8

Plaza de Espana

Imponerende bygning i Sevilla.

Plaza de America

Plaza de America er en flot park.

Bañuls Atracciones S.L.

Forlystelse, Sevilla. ♥ 4.7

Flamenco Museum

Museum, Sevilla. ♥ 4.4

Soho Bowling - Game & Food

Bowling, Sevilla. ♥ 3.7

Navigation Pavilion

Museum, Sevilla. ♥ 4.0

Camino Norte Parque Alamillo

Park i Sevilla. ♥ 4.4

Anfiteatro de Italica

Museum, Sevilla. ♥ 4.6

Seværdigheder i Sevilla

Rejseguide til Sevilla

Intro til Sevilla

Sevilla er Spaniens 4. største by, og er hovedstaden i Andalusien og det kulturelle og finansielle centrum i det sydlige Spanien. Sevilla er Andalusiens bedste rejsemål og har meget at tilbyde i form af kultur, spændende seværdigheder, restauranter, shopping med mere.

Sevilla er beliggende på bredden af ​​Guadalquivir-floden, som deler byen i to halvdele: Sevilla og Triana. Floden Guadalquivir har haft stor betydning for Sevillas historie, da byens placering stort set er sammenfaldende med det punkt, hvor Guadalquivir stopper at være nyttigt til transport. Sevilla har fungeret som en central havn for handel med landbrugsprodukter produceret længere vest på.

I det 19. århundrede fik Sevilla et ry for sin arkitektur og kultur, og derfor en by, hvor du finder et væld af spændende oplevelser og seværdigheder. Turistfaciliteterne i Sevilla er førsteklasses, og byen byder på festivaler, farver og et blomstrende natteliv.

Flyrejser til Sevilla

Det er muligt at flyve direkte til Sevilla, og det bedste overblik over flyrejser til Sevilla finder du på skyscanner.dk. Du kan her enten søge på de konkrete datoer, hvis du allerede kender tidspunktet for din rejse til Sevilla, eller du kan vælge at få et overblik over priserne i en given måned. Hvis du ikke er bundet af nogle bestemte datoer, kan du få en meget billigere flybillet til Sevilla. En konkret søgning på en flyrejse til Sevilla i maj 2018, giver priser i spændet mellem 262 kr. og 1.749 kr., som vær obs og fleksibel, hvis muligt ;-)

Transport fra Sevilla lufthavn til Sevilla

Det er altid en god ide på forhånd at have undersøgt de forskellige muligheder for at komme fra Sevilla Lufthavn til centrum af Sevilla med alle dens fede seværdigheder, så du ikke står i lufthavnen og først der skal til at undersøge alle muligheder. Sevillas San Pablo Lufthavn (SVQ) ligger ca. 10 km nord for byen og mellem Sevilla og Rinconada.

Taxier er den hurtigste måde at nå centrum fra lufthavnen og omvendt. Turen tager omkring 15 til 20 minutter og koster mellem 20-25 euro, afhængigt af trafikken og din endelige destination. Taxistationen ligger lige udenfor terminalen på den modsatte kant. Taxier, der servicerer Sevilla lufthavn: Radiotaxi Giralda: 954 675 555 Radiotaxi: 954 580 000 Teletaxi: 954 622 222

Hop på bussen til byens centrum, dagligt fra 05:20 til 01:15. Du køber din billet i bussen, og turen tager cirka 30 minutter. Det sidste stop er Plaza de Armas Station. Du kan også tage bussen tilbage til lufthavnen fra kl. 04.30 til 00.30. Stoppet tættest på byens centrum er Avenida Carlos V. Derfra er byens sporvogn et par minutters gang væk. Busstoppestedet ligger lige uden for terminalbygningen.

Hoteller i Sevilla

Sevilla er en storby, og derfor finder du også et hav af muligheder for at overnatte i Sevilla. Mange vælger at bo på hotel i Sevilla, og meget oftest i centrum, hvor der så er kort afstand til at kunne opleve de mange flotte seværdigheder i Sevilla. Der er mange muligheder for at booke hotel i Sevilla, men også her anbefaler jeg, at du starter ud med en søgning på skyscanner.dk. Dette vil give dig et godt overblik og alle hoteller i Sevilla, og du kan stille og roligt begrænse resultaterne ved brug af flere søgefiltre. Når du finder et oplagt hotel, kan du se, hvilken hotelportal, som kan tilbyde dine overnatninger i Sevilla billigst. Inden du booker hotellet i Sevilla, er det altid en rigtig god ide at tjekke andre brugers anmeldelser af hotellet. Meget ofte kan hotellet fremvise fine billeder og en fangende tekst, men det stemmer ikke altid overens med hvad andre brugere har oplevet på hotellet. Jeg har booket mange hoteller gennem tiden, og som en tommerfingerregel er en score på 8+ et rigtig godt udgangspunkt.

Oplevelser i Sevilla

Sevilla er en spændende by, og kan tilbyde et væld af oplevelser og seværdigheder. Ovenfor finder du en masse inspiration, og når du klikker dig om til den enkelte seværdighed i Sevilla, finder du yderligere oplysning. Nogle af de største seværdigheder i Sevilla er:

  • Plaza de Espana er en halvcirkelformet renæssance bygning med et tårn i begge ender. Begge tårne er så høje, at de kan ses fra det meste af Sevilla og derfor et vartegn for byen. Foran bygningen følger kurverne af bygningens facade en 500 meter lang kanal med 4 broer. I centrum for det hele er Plaza.
  • Edificio La Adriatica er en smuk og velbevaret bygning i Sevilla, som er værd at opleve.
  • Plaza de America er en flot park, beliggende med Museum of Popular Arts mod nord, det arkæologiske museum mod syd og den kongelige pavillon mod øst.

Restauranter i Sevilla

Det er meget forskelligt, hvordan man gerne vil opleve madkulturen i en ny by. Nogle vælger blot at dumpe ind på en restaurant, som de finder spændende, mens andre vælger på forhånd at undersøge de mange restauranter i Sevilla. Der er fordele og ulemper ved begge løsninger, men har man på forhånd undersøgt og fundet nogle gode restauranter i Sevilla, så man da det i baghånden, hvis der ikke lige findes en oplagt restaurant. Det kan være svært at finde et overblik over de mange restauranter i Sevilla, og i særdeleshed, om de er værd at besøge. Til dette kan du bruge yelp.dk, som har rigtig mange brugeranmelder af mange restauranter i Sevilla.

rejser-rundt.dk