Seværdigheder i Bangkok

Glostrup Park Hotel

Sjaelland, Danmark
Weekendophold / miniferie

399,00 DKK

Grand Palace

Hvis du kun har tid til at besøge én ...

Chatuchak Market - Bangkok Weekend marked

Bangkoks sprudlende weekend marked er det største i verden. ...

Bangkok Nationalmuseum

Det Nationale Museum i Bangkok er en skattekiste af historiske ...

Glostrup Park Hotel

Sjaelland, Danmark
Weekendophold / miniferie

399,00 DKK

Wat Pho

Med en beliggenhed umiddelbart syd for Grand Palace, er det ...

Seværdigheder i Bangkok

På trods af sit ofte meget moderne udtryk, er Bangkok fast forankret i traditionen. Alle aspekter af thailandsk kultur er en vigtig del af livet både i Bangkok og i resten af Thailand. Traditionelle ritualer udføres på daglig basis. Ligesom andre steder i thailand, accepterer munkene i Bangkok deres daglige almisser og folk i alle aldre beder dagligt i et af Bangkoks utallige templer. I Bangkok kan du det ene øjeblik befinde dig i det 21. århundrede, mens du det næste øjeblik kan få fornemmelsen af at være hoppet tilbage i tiden.

Bangkoks natteliv er berømt vidt og bredt, og tilbyder en bred vifte af underholdning, lige fra barer og go-go, shows, koncerter og til biografer - hvad du end ønsker af underholdning, vil du sikkert kunne finde det i Bangkok.

Bangkok er blevet en af de vigtigste byer i sydøstasien, og udgør på mange måder et knudepunkt. Som i resten af Thailand, fungerer både banktjenester, teletjenester og internettet effektivt og pålideligt, så du kan både bruge løs af dine penge og holde kontakt med dem derhjemme mens du er i Bangkok. Med indførelsen af BTS 'Sky Train' højbanen og den endnu nyere MRT 'Subway' metro sideløbende med fortsat udvikling af vejnettet, er der også styr på infrastrukturen i Bangkok. 

Bangkok bruges af mange som "et godt sted at mellemlande" på vej til fjernere himmelstrøg, men Bangkok er meget mere end det. Bangkok er så rig på oplevelser, at mange vender tilbage dertil igen og igen, for at få det hele med.

rejser-rundt.dk