Seværdigheder i Chiang Mai

Elephant Nature Park

Besøgende i Elephant Nature Park oplever at tilbringe ...

Chiang Mai Zoo

Chiang Mai Zoo er en stor zoologisk have lidt uden for Chiang Mai. ...

Doi Pui Hmong village

Doi Pui Hmong landsbyen, som ligger en times kørsel ...

Sunday Night Market (Walking Street) i Chiang Mai

Sunday Night Market (eller Walking Street, som det ofte kaldes) er ...

Wat Phrathat Doi Suthep

Dette tempel er et must-see i Chiang Mai. Templet er ...

Doi Inthanon National Park

Dette er det højeste bjerg i Thailand, og i nationalparken ...

Seværdigheder i Chiang Mai

Chiang Mai ligger i det nordlige Thailand og er den næststørste by i landet, efter Bangkok, som ligger 700 km syd for Chiang Mai. Chiang Mai rummer mere end 300 templer, hvoraf Wat Prathat Doi Suthep er det vigtigste og mest berømte tempel i Chiang Mai, og tilmed har en forrygende udsigt over Chiang Mai.

Chiang Mai er i turistsammenhæng særligt kendt for trekking, elefantridning, rafting og ikke mindst de mange bjergstammer, der lever et primitivt liv og meget gerne modtager gæster. Disse bjergstammer lever mest af traditionel håndværk, som fremstilles og sælges på markeder i Chiang Mai.

Chiang Mai ligger 310 meter over havets overflade, lige ved Mae Ping floden. Området omkring Chiang Mai er utrolig frodigt og kuperet, hvilket gør Chiang Mai til et af Thailands smukkeste områder. De mange nationalparker omkring Chiang Mai bugner med blomster og anden vegetation, ligesom dyrelivet også er meget varieret. Thailands største bjerg, Doi Intanon på 2565 meter, ligger ved Chiang Mai.

Chiang Mai har 3 årstider - den varme periode fra marts - maj har en gennemsnitstemperatur på 30 grader, den grønne periode fra juni - oktober har en gennemsnitstemperatur på 25 grader, og den kolde periode fra oktober - februar, har på grund af kølige nætter en gennemsnitstemperatur på kun 21 grader.

Elefanter er et vigtigt dyr i Chiang Mai. De bruges fortsat som arbejdsdyr, men også i høj grad til turisterne. Ud over at mange guidede trekkingture indeholder en tur på elefantryg, så bruges elefanterne også i shows, og du kan komme på kursus i elefantpasning, eksempelvis hos Maesa Elefant Camp.

rejser-rundt.dk